Semakin hampir masanya

Pejam celik pejam celik, akhirnya tak sampai sebulan lagi aku nak mulakan hidup sebagai student lagi sekali..  6 bulan aku jadi seorang pekerja.. Betul lah cakap orang, bila dah sedap kerja memang rasa sangat-sangat malas nak sambung belajar.. Enam bulan lepas aku rasa sangat-sangat tak sabar nak sambung belajar tapi sekarang aku rasa sangat-sangat berat hati lah pulak.. Adoiyai.. sengal je kan?

Masa pulak jalan makin laju je, kejap dah nak sampai bulan 9.. Harapnya kehidupan sebagai student nanti lebih baik daripada sekarang lah ye.. Insyaallah..

Hari ni aku cuti sebab nak pergi buat medical check up dan ambil aku punya result muet kat politeknik.. Banyak lagi ni yang aku kena buat.. Adoiyai.. Aku kena beli nombor pin ptptn kat bsn pulak.. Sempat ke nak siapkan semuanya hari ni??

7 KOMEN BERKOTAK BULAT:

maszull said...

assalamualaikum KB...semoga berjaya menjalani hidup sebagai student balik yer...:)

faridah nazurah said...

sempat tu kak klau nak settlekan semua harini..

Eiqa Almond said...

Goog luck for your muet :)

OnE_nIeZuKa said...

haii..Promosi pembukaan One's Perfume...
Harga sebotol hanya rm55 sahaja.. Free postage..
Beli 2 botol percuma vial original perfume..
(hanya di semenanjung)
jika berminat boleh kunjungi fb page ni

https://www.facebook.com/onesperfumes

maszull said...

assalamualaikum KB...selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)

Anonymous said...

uit...rindu kt ang nayan..syafika.

Ain Dzaya said...

esh..banyaknya mengeluh...sengkeh kang! hargailah masa yg ada sg nie...nanti mula la ngengada nak rindu kann..:)

Post a Comment