Kawan serumah mandi bogel !

memang benar apa yang dikata oleh kawan serumah aku bahawa mandi bogel itu memuaskan dan mengasyikkan. Aku berasa sangat gembira bila terlihat orang mandi bogel.Perasaan marah bergelora dalam jiwa ketika mata bertentang mata lalu terlintas di fikiran jahatku mahu mengambil colgate kepunyaan kawanku yang menggunakan berus gigi berperisa strawberi dan jamban rumah nenek chadek sangat harum baunya. Kesyahduan di rasai saat kita mendengar tangisan bulan februari dan november berlumba berkejaran di persisiran jalan.

aku kadang-kadang teringin mandi bersama dengan nenek chadek tetapi segan, nafsuku tidak stabil tatkala berada disisi orang tua itu. Peh! power tu body nenek chadek bila dia mandi bogel! Naluri kewanitaan aku mengatakan yang dia pasti mengambil susuk emas dibawa belayar ke serata malaysia. Nenek itu memang cute tapi tua dan berkedut tapi power ranger warna pink! Baru aku sedar kehebatan nenek itu.

Rupa-rupanya chadek adalah cucu kepada pewaris jari hantu! atuk dan moyang chadek sebenarnya hantu bertopengkan manusia.. Dalam keasyikan gelap malam bulan mengambang pasti terang sang mentari pasti muncul dalam air teh boh campur susu lemak kambing gurun sahara.

Nenek menangis bila saya mengutarakan pendapat bahawa power rangers biru lebih kacak daripada atuk chadek. Dengan lafaz ikrar dia menutup badan dengan daun keladi.
 "Aduh! sakit kaki aku berlari berkejaran dengan power root 3 campur 1"
" kenapa awak menjerit bila minum saya? " Sambil mengerutkan dahinya.
" makcik takut nanti makcik kuat semula dan lincah berlari dalam guni"
Begitulah pengakhiran hidup seorang kawan serumah yang mandi bogel dan mengamalkan sikap pentingkan berus gigi berbanding pencuci mulut.

sekian..


p/s : ok.. memang mengarut cerita ni.. jangan salahkan aku sebab entri ni bukan aku yang tulis.. kawan-kawan serumah yang bosan menunjukkan bakat dalam mencampur adukan perkataan dimana bergilir menyumbang 1 perkataan seorang sehingga menjadi sebuah karangan UPSR paling merepek! jangan salahkan aku~~

36 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Selendang Merah said...

wah..tekun Sm baca td..hehe

Paris Lipton said...

erkkk mmg xphm....gali lg bakat kawan kb tehee

KaK LimAh Si SupiR said...

ahahha..memg xpaham ape satu p0n :P

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Mcm ni pnye cerita pon ade.. Adehhhh... Hihihihi

Bella Bell said...

ni karangan level STPM ni.. hahaha~

SpeakerSekolah said...

Haha..kreatif2..

[sutera kasih] said...

hehe uniknya jalan cerita..rupanya main sambung2 ekk dgn member? mesti best kan sebab idea spontan tu keluar hehe

anamizu said...

hahahaha adoila KB!
adeh xleh nk stop gelak ni!
hahahahahahahahahahahaha =))




luv,
cik ana

Murnie said...

aha .. pening membaca .. tapi boleh lah membuatkan sy tersenyum sumbing .. haha

mohdhazlan Dreadlock said...

hehe ...xmalu ..:)

CikHoneyBee said...

hhaha.. ptot la pelik semacam jew cerita ni.:)

FaKArePa!n said...

mmg kreatif sesangat..

Addin said...

haha memang kreatif ! :D kelakar .

Rai said...

budak rumah kb mandi bogel eh.. kahkahkah..

era kecik said...

hehehe..

BiNtaNg HaTi said...

walau x paham tp ku tersenyum membacanya...:)

Bui Junaidi said...

mmg idea gila2 habis ni

CikGu Ma said...

baca dengan kerut dan stress kerana tak paham cerita kreatif ni..

diana said...

pening akak baca..
hahahha

Amni said...

mula baca cam blur jugak.. cite apa lah sebenarnya.. heee... tapi kann,.. kalau betul mandi bogel, hati-hati.. ada makhluk lain jugak tgk kita kan...=p

awinfaizny91 said...

sempoi la hang bro..kahkahkahkah

josrevalution said...

apa ni apa tu?..haha..bnyak pengoman yg x faham..gua pun x faham..haha..adei..kotak bulat2..:)

Khairil said...

adeh..peningnya kepala bila baca...minta panadol sepapan!...

Aku Si Pujangga said...

hahaha... ape la..

faridah nazurah said...

hohoho mcm best je korang main sambung2 perkataan

Wanie said...

guhu..awal2 tu macam paham sikit, bile dah sampai tengah n ending tak boleh paham langsung..gagaga

aimie amalina said...

kekekeke
ingat betol2 dah kamu yg menulih ni
kekekekeke
mandi bogel dgn nenek chadek
hehehe

Anak Wak Mail said...

haha,,aku teringin nak jumpa dengan nenek chadek..dan katakan kat dia atuk chadek memang tak hensem nak banding dengan mana2 power rangers.haha..lagi mencarut.

Lea Isnawi said...

mandi dgn suami baru best!

gagagagaga

aRa ❤ aFiq™ said...

na kne gne google translate bwu leh phm ni.. haha

Niena Pengembara Ilahi said...

suh depa buat blog.. blh mengarut bebanyak lam blog sndiri hehehe

suha said...

terpening saat mmbaca cerita lucah ini (^_^)

teh tarik said...

nasib bek bace smpai habis heheh

Wani said...

haha.
boleh masuk pertandingan nihhh.
ekekeke

MATA HITAM said...

hahahahhahahhahahhahhahahhahahha.....
memang bagus toi idea kwn mu ye....gelak gile2.....hahahhaha kelakar abeh....kalah citer spontan....

Tasha said...

rojak buah dah ni..hehe

Post a Comment