Background comel untuk blog | percuma!

Assalamualaikum...

Aku kena buat sendiri background blog ni sebab background yang aku search kat google tak cantik.. ada yang cantik tapi tak kena jiwa aku je kot. Jadi alang-alang aku dah buat banyak, aku bagi kat korang jugak..
Sempena raya ni, background cute untuk korang!

sunyi betul blog ni sekarang, orang lain sibuk balik kampung..aku pulak mengadap blog.. relax, kejap lagi aku nak pergi buat kuih ni.. jadi sebelum buat kuih.. aku tulis entri kejap walaupun tak ada yang baca..

Cuba la tengok.. aku ada buat beberapa backgroud yang simple dan tak sakit mata memandang.. contohnya macam background aku ni lah.. comel tak?

Kalau suka, amik lah.. tapi bagitau tau..heheheh

















cara nak ambik..
1. Klik kanan mouse pada gambar
2. pilih 'copy image url'
3. Siap, masukkan je lah kat kod korang tu.. hehehe

p/s : nanti aku buat lagi..

54 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Si Pujangga said...

aah.. sunyi jek kan.. huhu..
wah cam mane nak wat wallpaper 2? adobe ea?

p/s : pujangga tag KB..

http://sipujangga89.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-wahai-sekalian.html

muhamad hanif said...

aku copy semua tau.



LALALALALALLALALALLA.

Aishah S.H said...

OK.nak! nak! boleh?tp tengah pilih..mls nk seacrh bckground,alang2 KB dah offer..nk ekh :D

bungaitucantik said...

aku nak gmbr rama2..buatkan..aku xreti r..header ko comey beb!

ïêmå å¢klê§ said...

rajinnya buat background sendiri..

Anif Abdullah| AA said...

comel ah kb..hehe

SoLy SoLicious said...

tudiaaa.. baiknye KB... heeeee

faridah nazurah said...

alolololo comelnya.. hehe KB ni kreatif!

aRa ❤ aFiq™ said...

kb wt sdri ka?

Unna said...

aaaaaaaa kenapa comel je sume KB? hukhuk mcm nk amek je sume. haha

header KB cntik. KB buat caneeeee? jeles tgk. nk buat header, tak reti. sobbsobb :(

sergeant keroro said...

wah wah, ni untuk design sendiri la kan?? :P

eRa97 said...

cantik.. nak 1 KB boleh ?? :)

cucu umie said...

wah pandainyer kb..hehe ayie pun bt sendiri bt ad yg ayie edit dripada image.. ambik yg cantik and gbung-gabungkan..

EYFAalias said...

awan2 ni comel. eehhee

eRa97 said...

Kb nak tanye benda boleh? KB ambik mana template blog KB nie? pliz... era nak tahu jugak... harap KB sudi menjawab :)

kotak bulat said...

Si Pujangga : haah, gune photoshop..

muhamad hanif : uiii.. tamak ttuu.. hahhaa

Aishah S.H: hehe..pilih2

bungaitucantik : rama2? nti aku watkan..

ïêmå å¢klê§: buat sendri puas ati.. hehee

Anif Abdullah| AA: kb comel ke benda ni yg comel.. hahaha

faridah nazurah : mekasih..

SoLy SoLicious : hehe.. thanks

aRa ❤ aFiq™: haah, seemua wat sndri..

Cik Gee said...

so kiut, buat sendiri ?? lagi kiut!!

iMBobo said...

copy url kat mane kb?

kotak bulat said...

iMBobo: copy image url.. kat gmbr yg nk di amik..

sleeping_maniac90 said...

comel2 je tgk hehehehe

laskar pelangi said...

rajinnya dia wat sendiri

faridah nazurah said...

amik satu tau KB. takut menyesal lak kalau tak amik. hee :) nanti KB buat banyak2 warna pink tau. sayang gila kat KB

ainaa said...

nakk amek jugakk ! kehkeh. bakat baru ke KB?

BiNtaNg HaTi said...

alololo...comey2 nyer..nak ambk satu tau KB, rasa nak berwajah baru jg la blog BH sempena raya ni...hehehe

Ezad Skytech said...

hee..bagus la KB ada inisiatif buat background sendiri..hee~

Cik Baju Kurung said...

KB, nak yang biru erk ? tapi tak tahu lagi nak amek yang biru mane nie . -.-'

kotak bulat said...

Cik Baju Kurung : amik la.. boleh try tgk mne yg sesuai

fiefi Duffea Arnassier said...

fiefi amik jgk

Farah Azurah said...

selamat hari raya kotak bulat !!! :)

[sutera kasih] said...

sunyikan..sedih ni..rindu kekecohan geng blogger T___T

cun lah background KB buat :)

Clara said...

Wow!!

Seriously comel..

Wat gne adobe ea??

Lieyda said...

kb, lida amik yg ni 1 ek. mekaseh ;)

cinte ely said...

amek yang hijau,kb:)

ary anwari said...

Kb wat background gune pe ye ??..ary amik aw..:)

eika said...

nak satu eyh :D

chekgu kechik said...

cantik sgt...ck amek satu ye..:)thanxs tau..

fatin yusrina said...

amik satu..thanks.

Saddila said...

kak kb , kite nak try satu :)

Shiera Kamal said...

kite amik satu tau

sahabat syurga said...

kb... nak.. boleh kann ? :)

moon J said...

kita ambik satu.. :) thank..

moon J said...

ambik satu..

Nur-nba said...

Mohon izin untuk copy.

siti nurain :) said...

kb...amek 1 yaa...thanks... ;)

shazrinai said...

salam..sy amik satu ae..mekasih sgt!! :)

Bel Nabila said...

sy ambil satu warna biru..thanks!:)

Nurzahidah Zahrin said...

kite ambik satu yer, tq awk :)

iyanqistina said...

saya ambil satu ah? terima kasih:)

Nur Amalina said...

saya amik satu background...

Nur Amalina said...

Assalammualaikum..saya amik satu ye...tenkiu

✿ Yana Malieya ✿ said...

saya amik satu ye..mekasihh :)

Sherlyanna angiela Martin said...

saya ambil satu.. ^^

Najwa said...

ambil satu

~ctaman~ said...

amk satu...tq..cantik2=)

Post a Comment