Jom Join Kotak Bulat VIP bloglist

Assalamualailum..

Haritu aku ada buat segmen bloglist kan.. Alhamdulillah, ramai yang join, ada jugak yang join lagi walaupun segmen tu da ditutup.
Sekarang aku nak buat bloglist lagi, tapi dengan cara yang berbeza iaitu VIP bloglist.
Segmen aku kali ni, bertujuan untuk menguntungkan ke dua-dua belah pihak.

Syarat nak join senang je :

1. tak perlu buat entri.


2. tak perlu buat header.


3. Korang cuma perlu letakkan/add blog kotak bulat ( http://nazihanali.blogspot.com/ ) di bloglist korang. (bukan untuk bloglist all blog ye)



4. Kemudian beritahu aku dengan letakkan komen korang pada entri ini

Aku akan terus letakkan ke Bloglist VIP secepat yang mungkin selepas korang join.

52 KOMEN BERKOTAK BULAT:

aRa ❤ aFiq™ said...

kt blog xdak bloglist.. cmne??

EYFAalias said...

done.

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

kotak bulat said...

aRa ❤ aFiq™: kalau xde, da boleh start buat tu.. :)

abe long said...

kalo terus masukkan link ceq cane? vvip ok kot?

Freaky said...

dah lama masukkan anda dalam bloglist freaky :)

Kegilaan Sekarang

nurAMALLINA said...

http://nuramallinapotpet.blogspot.com

Srikandi Cinta said...

nak join!!

http://khairasrikandi23.blogspot.com/

saya eqa ikram said...

done...

http://dasunshinelove.blogspot.com/

miss iKushi... said...

iza nk join...http://missikushi.blogspot.com/ ...iza da msokkn kotak bulat dlm bloglist iza..:)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah bangga.. brada kt ats.. hehe.. ^^

Syuxer said...

dah lama masukkan awk sejak kita kenal ari tuh heheh.:)..ala sejak saya terjah blog n follow blog awk..hehe

~mUh4mM4d**F4dhL1 said...

join gak

http://stereokomono.blogspot.com

bungaitucantik said...

join~ http://yana4eva-bungacantik.blogspot.com/

kotak bulat said...

Syuxer: da msukkan syuxer da :)

~mUh4mM4d**F4dhL1: da msukkan awk jugak

kotak bulat said...

bungaitucantik: done!

Anyyss Shuhaimi said...

udah masuk.. http://secebismemorikehidupan.blogspot.com/

kotak bulat said...

da masukkan awk :)

Anyyss Shuhaimi said...

@kotak bulat
terima kasih!! :)

Fiizya Aurora said...

http://colourshidup.blogspot.com/
letak juga ^_^

amaniammar said...

@kotak bulat

dah add blog kamu...
VIP CANTIK

MG said...

da wat... Special blog list tu... add aku gak... hahaha

munirah said...

join :)

http://thecahayabulan.blogspot.com/

►AdamXis◄ said...

assalam...dah letak kotak bulat dlm bloglist saye. v(^^,)

myhatiku said...

myhatiku join..:)
dah letak dlm blog list @ blog pilihan..^_^

Khairil said...

kotak bulat dah masuk dalam bloglist maidaribendang..tak percaya pergi check sekarang ni...hehe

selendang merah said...

kurang fhm num 3 tu..nak kena buat bloglist baru untuk kotak bulat jew kew??^-^

blogtube said...

nak join.. nak join.. (aku x kira nak join jugaaaa warrgggg!!)

eh...

eh...

eh...

eh...

eh...

dah muncul la...

tadaaaaaaa http://www.myobw.com/2011/06/kotak-bulat-blog.html

lihat dan lihat lagi.. trus melihat taww...

blog kotak bulat menjadi salah 1 list terjah bersama myobw...

syira said...

Kotak bulat,
syira dah letak kotak bulat kat blog list syira. Mereka terbaik.weeeee..

http://magentateletubbies.blogspot.com/

...Minah BluR... said...

nak join, nak join!

tengok lah kat blog MB...
Mb letak dekat Bloggers Tegar. HEHE

Mamma Kek Lapis said...

HI, DAH ADD KAN BLOG AWAK DALAM LIST KAWAN2 SAYA..HARAP BOLEH DTG JENGUK BLOG KITA

Wanie said...

nak join..:)

dah add KB dekat list blog reading..

http://firdanilovestory.blogspot.com/

SYAF said...

Syaf Dah Letak Kan Kotak BULat Kat Bloglist BLOGGER SELALU DITERJAH..
hpe layak untuk masuk bloglist VIP kotak bulat..

P/s... jom join segmen syaf

http://syaf.frenzyfm.my/2011/06/update-segmen-50-bloglist-cun-serta-50.html

cik pip said...

hahaha...*ttbe jadi giler nak join bloglist**

nak gak..

nak gak...

http://www.sepitsini.blogspot.com

cik pip said...

hai..nak join gak...

http://sepitsini.blogspot.com

yg ni best...

http://sepitsini.blogspot.com/2011/06/pip-giler.html

CutieLiesa said...

http://cutieliesa.blogspot.com

dah letak dah

encikAPPLE said...

nak letak jugakkk ! hehe

http://encikawisy.blogspot.com/

proud of you :)

Cik.Tedy said...

yanaa pm mau jugak..."sharing is caring"..hehhe...XD

http://secretoflife69.blogspot.com/

el-janna said...

nak join.. dah^^\

bbyuya.blogspot.com

Acik said...

hehee ... acik dah lama letak kotak bulat kat bloglist acik tp x perasan lak ada vip bloglist kat sini.

http://pimpintangan.blogspot.com

cucu umie said...

done...

http://azrinrahim.blogspot.com/

genkconer said...

genk jin dan senaraikan awak kat bloglist "teman makan angin"

http://genkcorner.blogspot.com/


APA JADI DENGAN FACEBOOK JIKA KITA MENINGGAL DUNIA

TAPAK IKLAN UNTUK DISEWA

ary anwari said...

http://ary-anwari.blogspot.com/

:)...blog KB best...

Asha said...

dah add dah dalam bloglist. =)

zarulfarhana said...

dh lma dh letak coz ska brtandang nie blog kb nie...hhhehehe

Azreen Shafila Abdullah said...

KB..yen nak join jgk..dah mskkan dlm bloglist :)

-iXxOrE- said...

nk jd vip jugak!!

peachippo said...

join join join .. nanti tgok blog kite


http://peachippo.blogspot.com

NahDaTuLIzaH said...

mau menyibok jugak! hehehe

http://nahdatulizah.blogspot.com

cik yana said...

suda blog list kn awak kotak bulat menulis

http://ceriteraditinta.blogspot.com/

harap blh tlg promotekn blog utk sy dptkn pembace yg setia bersama :)

tq .. blog awk yg sangat menarik hati

Amni said...

Dah letak... =)

http://mrsamirul.blogspot.com/

syiela said...

koin jugak

mereka selalu di terjah...

http://semekarartie.blogspot.com

Bro ahmad said...

sama2 untungkan kb
dah masuk list

http://www.trioseposen.com/

Post a Comment