STICKY POST : Bloglist VIP2 kotak bulat

Entri baru di bawah

Assalamualaikum..
selamat berpuasa ye.. aku rasa nak buat lagi satu bloglist tapi aku tak nak buat segmen cari bloglist. hehehe...
ok, aku perasan ada masukkan blog aku dalam bloglist korang, jadi terima kasih banyak-banyak.
Oleh itu, aku nak buat satu bloglist lagi untuk masukkan korang yang sudi masukkan blog aku dalam bloglist korang..
Senang saja caranya, tinggalkan la link korang kat entri aku ni, nanti aku pergi jengah kat blog korang..

Seterusnya, aku tengok ramai orang letak feed blog kawan kat blog dorang.. aku dah lama nak buat tapi aku tak tau siapa yang sudi bertukar feed blog (betul ke ni namanya?) dengan aku..Aku segan nak tanya kat korang takut nanti kena reject sebab blog aku ni tak seberapakan.. (aku memang pemalu ok).
Kalau ada yang berminat nak tukar feed blog dengan aku, bagitau tau kat entri ni..nanti aku akan tengok dan kalau aku berminat jugak maka persetujuan dicapai..hanya satu yang akan dipilih..heheheh...

50 KOMEN BERKOTAK BULAT:

izzati jerr said...

nak menyelit jp .. http://izzatijer.blogspot.com/
boleh ke KB??

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

nak juga http://farehazone.blogspot.com , akan ku mskkan blog kamu dlm bloglist ku :D

ainaa said...

kalau dah tinggalkan link dlu2 cne? he. letak lagi sekali boleh?

http://encikawisy.blogspot.com/

Norhisham Nordin said...

kb, jom tukar feed...


http://norhisham-nordin.blogspot.com

Anne Nurain said...

Jom singgah.. :)

http://anne-nurain.blogspot.com

Anak Wak Mail said...

saya dah lama letak awak dalam bloglist sya!

ir yien 9897 said...

saya-saya..
http://yien9897.blogspot.com/

tinggalkan url jer kan :) huhu

selamat menyambut bulan ramadhan KB :)

iMBobo said...

nk join boleh?hehe..yg feed blog tu iMBobo mcm tak layak je nak tukar dkt kb..hehe tp benda tu ape ek?hahahaha

Munna said...

blog kotak bulat dlm senarai blog gojes munnafendy =)

http://gadiskutersayang.blogspot.com

Panggil aku Han said...

Han nk join jgk boleh & Han pn sudi nk buat feed tu :)
Blog han pn xseberapa harap sudi la :D

http://sempoi-zone.blogspot.com/feeds/posts/default

ArulchelseA said...

pak cik letk link pk cik sini..nk jugak..
http://arituarini.blogspot.com/

kih kih kih kih

ary anwari said...

http://ary-anwari.blogspot.com/

hehehe :)

miezah said...

nanak !!!

http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/

Muaz Faris said...

Blog Muazfaris.com

sergeant keroro said...

KB, dah lama dah ada, keh3 :P

p/s : pagi tadi mamai, tu yang lupa masukkan. nasib baik KB datang komen XD

c genk bah ne said...

http://www.genkcorner.blogspot.com

ehhehe..salam ramadhan KB

syerz eyryn said...

ryn naa laa. .

http://nurinassyahira.blogspot.com/

Bitter said...

saya saya KB :)
http://newbie-stalks.blogspot.com/

Bro ahmad said...

Bro dah masuk bloglist kb kan? bab fedd tu malu la kb..kalau boleh blog yang setaraf dengan blog kb bab ni...pandangan bro je,,

Bro ahmad said...

apa beza vip dengan vvip bro perasan jugak tengok blog kawan2 cer citer maksud kedua duanya sekali..bro tak faham?

ArulchelseA said...

pk cik brminat nk tukar feed blog tu..

Norhisham Nordin said...

http://norhisham-nordin.blogspot.com

ehh..? ke aku dah ada bagi tadi..? lupa duhh..

Wanie said...

feed blog? yg letak senarai entry blogger lain tu?wanie tak penah buat..macam best kalau boleh bertukar...berminat nak tukar ngan KB, boleh?hehe..takut gak kena reject ni..haha

peachippo said...

heheh..men tukar feed blog camne?cik tak pandai la nak men tukar feed blog..neway,cik dah lame letak kb dlm bloglist :P

selamat pose cik kb !

SoLy SoLicious said...

wahh..kite nak jugak...ntah dh ade ke belum...heee

sha my heart said...

done..

tq, dah dapat masuk dalam list.

http://sha-myheart.blogspot.com/

Tq again.

teha said...

letak camnie jee ke ? hahaha !

http://teha94.blogspot.com/

Mama AA's said...

KB dh ade dlm BL akak, n siap gantung banner lagi...

Syuxer said...

mesti ada orang nak tukar feed ngan KB nanti..:)..

eh syuk ada kan dalam bloglist..

http://syuxermelankolia.blogspot.com/

check kat simple sapiens I heheh

SoLy SoLicious said...

eh..lupe tarok url

http://soliciousstorynory.blogspot.com/

SoLy SoLicious said...

http://soliciousstorynory.blogspot.com/

luper tadi tarok url

Anif Abdullah| AA said...

hmm,dah lama letak blog KB kat bloglist coz jarang bukak dashboard..hehe

http://neracaparadigma.blogspot.com/

izatty fatihah said...

jom singgah sini dear :)

---> luvnifca

kaseh suchi said...

menjenguk2 je,,,

YANA PINKY said...

join , letak link jer kann ??

http://d-luvers.blogspot.com/

msredcheesecake said...

kb,
kb ada dalam bloglist msred...

http://msredcheesecake.blogspot.com/

malu nak cakap...kalau kb sudi tukar feed blog ngan msred....tapi msred kena minta kb ajar camana nak wat...

selamat berbuka...

Cik Purple Pinkypuff said...

cp na join! :D

http://littlequeenstory.blogspot.com

BiNtaNg HaTi said...

nak join sekaki gak bleh ke...??

http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/

selendang merah said...

kalau kb berminat nak bertukar dengan selendang, selendang oke jew...lagi pon selendang pon dah kenal kb lama...kalau x nak pon x pa..hehe..cadangan jew..hehe..macam mana puasa ari ini oke x??

alif haris said...

KB ... alif pn letak KB dlm bloglist alif :)

http://alifharis.blogspot.com

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

tq :D

Afikah Aziz said...

ika pun letak KB dlm bloglist ika hehe


http://qalamsufi.blogspot.com

eRa97 said...

era pun dah letak KB dalam
blog yang era suker lawat.. he he he

http://budakkiutmiut97.blogspot.com/

Bui Junaidi said...

bui pun nk jadi nasik tambah..kekeke

http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/

yunZ said...

hihi..kamu selalu datang belog usang saya..thx ya :) hargai sangat

faridah nazurah said...

nak jugak boleh? :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/

boleh ke?

cik pip said...

feed blog tu pe KB?jom tgk pemenang : Gosip Hangat Pemenang Yuna aka Unna

iMBobo said...

kb jemput dtg :)

http://imbobome.blogspot.com/

Cik Gee said...

wah sporting giler kb nih! blogger contoh sepatut ye leh dapat nih. heheh!

Rai said...

aaa..kb..saya terlambat..dah masukkan kb dalam bloglist saya.. sudilah kiranya singgah ke blog saya..tak sudi pun takpe (sobss) kihkihkih..

http://ourkizuna.blogspot.com

Post a Comment