Tawaran lanjutkan pelajaran

Lama wei aku tak update blog ni... ramai sudah rasanya kawan-kawan blog yang menghilang.. hehehe..
aku nak kongsi cerita, sejak seminggu lepas hidup aku ni tak tenteram semacam sebab dapat tau result UPU nak keluar dah.. Semalam lagi dahsyat, aku tak dapat tidur lena! Hebat kan penangannya.. huhu..

 Hari ni sampailah masa yang di nanti, result keluar! dekat 6 bulan aku tunggu, sampai aku tak berani nak semak sendiri.. takut nanti kecewa.. Jadi aku suruh mak aku checkkan.. dan alhamdulillah.. rezeki aku..

Aku dapat sambung belajar kat UTHM walaupun itu pilihan aku yang ke-3 sebab pilihan pertama aku UTEM. Tapi setiap benda terjadi ada hikmahnya kan.. jadi aku bersyukur dapat peluang sambung belajar ni..


Nampaknya kena tinggalkan kerja kesayangan aku sekarang ni, rasa macam berat hati pun ada sebab aku suka kerja ni... hehehe.. nak berhenti kena bagi notis sebulan dan latih staff baru..  hope otak aku ni belum berkarat lagi..

Korang pulak macam mana? ada ke yang tunggu result macam aku?

20 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Cik Tie@Akak said...

selamat jadi orang kampus...

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

takpe.. janji dpt smbung peljarn. kan kan. haha saya thn ni spm. Tkot2. Trial dh nk dkat. Tp tu la. silap kos ni.patot amik kcntikan. tp dpt aliran sains. adussss

cik nana said...

tahniah. welcome to UTHM. hehe

Pengetua Speaker Sekolah said...

tahniah yopp..jeles la pulak tengok kawan2 dapat sambung blaja.. >,<

maszull said...

assalamualaikum KB...tahniah2 yer..menyambung pembelajaran kembali ...:)

.:MrS FieZ:. said...

tahniah...saya dapat unimas,lagi jauh huhuhu

Cik Marble..! said...

Tahniah KB...selamat memerah otak kembali..=D

nisa said...

tahniah!!nyesalplak x apply ari tu :(

Meow Aizawa said...

tahniah ye...
meow dapat uitm.. hehe

jum ke blog meow pulak =)

Ezad Skytech said...

tahniah ye KB sbb dpt sambung belajar..:D

suha said...

Alhamdulillah rezeki Allah (^_^)
selamat kembali brgelar student dan selamat kembali ke alam esemen..wish u all de best!

misshannajr said...

belajar dulu..ilmu tu penting dik :)

Limin said...

tahniah dapat smbung blajaq.. blajaq rajin2 ye.. ingat la family .... :)

Bobo said...

tahniah kb dpt sambung blaja :) buat master ke ni?

cinta amerqastrina said...

bagus2.... =)

liyana said...

selamat dtg ke uthm.:)

Sh!Qe-tea 0-M0cha said...

wah x sgke r aku pun UTHM

CiK GorGeouS ! said...

seLaku senior uthm, CG ucapkan seLamat datang !! senang2 jumpe Laa kat kampus nanti yeaa :)

-syira- said...

tahniah KB!welcome to batu pahat.senang2 boleh jumpa dekat jek..:)

LIA AZMAN said...

wahhh dpt UTHM ke? hehe

senang-2 nak jgk jumpa KB nih. hehe.

welcome to UTHM yer :))

Post a Comment