Cara elak ibubapa tengok handphone anak

Ibubapa selalu curi-curi baca sms kita bila kita tak ada dekat dengan handphone kita kan, kadang-kadang girlfriend/boyfriend call masa kita tengah mandi dan ibubapa tak dapat tahan diri untuk curi-curi mengintai siapa yang call.. jadi ni cara untuk sorok identiti si buah hati ..hahahah..
aku nak try la~~

44 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Nurnajwa KZ said...

Haha, klau takde boipren? :/


XD

faridah nazurah said...

hahaha takleh blah.. battery low

Onitsuka_hana said...

bijak nie..

f!Eyn cHo0itT said...

wahhh . gud ler taktik ni :D

iela & azri said...

haha.. ara na save battery full..

Qaseh Qistina said...

hahaha,,sabo je la..kalau yg x perasan tu mmg leh tertipu tu...=D

aRa ❤ aFiq™ said...

harap maaf td silap komen ngn blog customer.. ngee ~

SoLy SoLicious said...

mak aih..boleh ek mcm tu? hee..mak kite lg senang.. xusik kalo tpon canggih2..die xreti..hee

Santri T.P.I.N.I said...

hehehehe boleh cuba tapi jgn selalu!

Wanie said...

hehehe..idea yg menarik, boleh la pakai klu parent jenis suke tgk nset anak..

Wanie said...

hehehe..idea yg menarik, boleh la pakai klu parent jenis suke tgk nset anak..

Ezad Skytech said...

haha...bagus la trick ni..boleh dicuba...haha~

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ala..nset ca xleh wat..sbb akn kuar gmbr nset...sony mane jd cmtu..hihi

ir yien 9897 said...

hahaha..
terbaik lah :)

Kak Sal said...

hahahaha...ohhh nie keje korangg yaa....mujur ibubapa pun bijak blogging..now sudah tau tips n triks korang...kehkehkeh

Fad said...

hahaha...bagus idea ni..bijak2

Mira Marcello said...

hahaha, nak try lah lepas nie :D

fierul said...

hahaha mcam best je .. :)

Addin said...

hahah bijak :D

yusuflaili said...

salam;
bagus juga entri ni..tak dapatlah anak aku tipu aku..haha!!.

Munnafendy said...

nasib la my parents tak suka nyibuk hal2 cmnih.. =)

era kecik said...

huh! bijak-bijak.. :)

Anak Wak Mail said...

ahahhaha..nasib mak ayah aku tak pandai baca sms..:P

spirit lion said...

posting mantap...
keren..
"ditunggu kunjungannya"

spirit lion said...

posting mantap...
keren..
"ditunggu kunjungannya"

Azie Azman said...

haha..nak try jugak la..macam best je ;)

NuR 'aQiLaH said...

mcm best idea ni. kehkeh

Diana @ bilakukatacinta said...

yang tu memang boleh elak....adik i siap locked dia ounya tepon..taknak bg kitorg stalk...

Selendang Merah said...

hahaha..cantik leh wat lah nnti..gud idea..:D

josrevalution said...

haha..mak n ayah gua bijak..low batry cengini mesti diorang respect..huhu...GAMBAR AWEK MELAYU BOGEL

msredcheesecake said...

dlm keluarga msred privacy memasing dihormati... tak perlu sorok2... heeee..

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/11/bila-ditanya-saya-akan-jawab.html

dayfeda hassan said...

very good100000000x idea..hahahahaha

by Zent said...

laen kali letak ALARM pulak..hehe

Salam dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)
kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Entri Terbaru: Tutorial letak FB LIKE SCREEN yang lebih hebat di blog!



Join [SC] Blogger komuniti: https://www.facebook.com/shahcybercom

Panggil Aku Han said...

han letak one virus detect...hahah...

kokser kokdam said...

manusia semakin bijak..

huhuhu

kamu ape kabar..?

lamo ambo xbertandang..

=D

Bui Junaidi said...

sekali sekala cuba apa salahnya kan..hehehe

Ini Kisah Tia said...

hahaaa .. ibu Tia dulik hape .. kalau dia nak baca , baca jugaks .. meahahaaa

Daddylicious said...

hehe bijak2...

Hawa Ahmady said...

kena try ni..mintak2 berjaya..hoho

Eza Boom Boom :) said...

pastu mak tanya plak.. ,"apsal dah charging, tapi masih batery low gakk???" Hahahaha!

Apa nak jawab lagi pastu??

anamizu said...

zmn skg parents dah pandai blogging.. xleh dah pakai trick nih kot..hehehe




luv,
cik ana

Anif Abdullah| AA said...

hahaha.. nasib baek mak den tak reti main tipun canggih2 :P

zareliqa afiqa said...

ahaha~ terbaik lar.battery low yer.. :)

aimie amalina said...

kkakkakaaka
besssh gile tips ni
hehehhehe

Post a Comment