watch online full movie ISTANBUL AKU DATANG

Istanbul aku datang boleh di tengok secara online.. tapi tak tahu berapa lama boleh bertahan sebelum di sekat oleh youtube.. jadi siapa yang belum layan movie ni..



Jom layan dengan aku filem ni..



sori sangat2 sebab movie online dah di remove oleh youtube..

17 KOMEN BERKOTAK BULAT:

kocix! said...

cayalah. at last ade gak kat sini..
tngkiu

shera haifa said...

nice share.. xsabar nk tngok..

Amiirah-Cassan said...

best kan movie ni kb, hahahaha best maybe sebab baru2 ni terjad kes yang sama dgn Dian huhuhu, BF curanggg! uhuk! :D but i love watak beto kat sini, itu baru namanya SWEET!!!!

hazanis said...

best kan movie ni. <3

steffany daph said...

(: blom tgk kat cinema, tapi drg dari kwn cerita dia mmg best. (: baru dtg sini sambil follow.

NA SAYANG said...

Download full movie Istanbul Aku Datang
http://bit.ly/SOswjS

Selendang cinta said...

nak tengok gak...

Bui Junaidi said...

KAK BUI BELUM TENGOK LAGI TP HUBBY DH BELI VCD..HEHE

Anonymous said...

mana x da pun

aini shahroni said...

best2..
bolehlah nak dikategorikan filem romantik yg ada class..
urmm..haha

from ::Arkitek Hati::

Ibnuismaini Ismail said...

Nasib bek dpt tengok hari tu. ^_^

Hnahdy said...

nasib sempat hana tengok.hehe

meeza maureen said...

best cite ni..dah dua kali tengok...hehehe

si cantik sally said...

layan mmg best!!

Ain Dzaya said...

tak menyesal tengok cerita sweet nie..sangat best :)

Ain Dzaya said...

nasib baik sempat download..sangat sweet jalan cerita dia..dengan scenaries yang hebat....^^

nini said...

best cite ni,,,,nini bese tengok kat cerita master je...

Post a Comment