Bosan sudah dengan blog

BOSAN! bosan aku tengok blog aku ni.. hahaha..
nak buang, tak sanggup pulak rasanya..
jadi aku cari template yang cantik..
Hijau!
(tak ada biru dah.. nak tukar selera)
Panda!
( er.. aku da ada panda yang boleh aku tengok hari-hari..lalala)

eh, ni pun nak bagitau ke?
sukahati la..  kalau aku tak bagitau, mana ada yang perasan lah!
blog terpinggir macam blog aku ni.. kena bagitau, baru orang perasan perubahannya..
Hurrmmm...
ok, teremosi pulak..

Dah lah! nak tolong mak aku main game.. kejap lagi aku blogwalking ye! lalalala~~
~~indahnya dalam hati~~

p/s :  wahai jiran-jiran ku.. aku tak tau nape feed blog korang tak keluar kat sidebar tu..

36 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Noorsha Muhamad said...

wow..da tukar..still good..ehehe..

diana said...

gini pun lawa jugak..
akak pun nak tukar template la..
tapi kena tunggu tenet laju sikit la..

faridah nazurah said...

maybe ada masalah feed kot. cuba Kb tengok setting template nih..

tapi kan,, template ni pun cantik jugakk..

EYFAalias said...

cantiknya hijau. mesra alam. ehehe. kb! pm eyfa dekat fb. ada benda nk bincang ! :D

Selendang Merah said...

dia dh bertukar wajah..cantik...plus comel..hehe

Chuu Muqhlis said...

sng hati je kotak :P

aimie amalina said...

awwwwww
ijaaaauuuu jeeekkk
besnye la owg pndai tukar2 ni
bole tkr selalu
hehehee


panda tgk ari2?
apeeela tu =p

roha said...

jgn la bosan2, ok pe hijau camni.

Fendy said...

bosan ke?....ok je blog ni....

ekin.. said...

untunglarr ade panda kan..:D

Ezad Skytech said...

hee...terkejut jugak masuk blog KB ni tetiba da berubah...hee~

NasZ said...

wah..template baru. cantik. hehe.

manmala said...

ctk template....

niesa said...

tak tau smpai bila nk bebelog

Bro ahmad said...

cantiknya template ni..ishh ni nak kena cari template lagi ni = ='

yui92 said...

cntik templ8 baru =p=p

iMBobo said...

tukar angin lg kb ni hehe

era kecik said...

era pon dah bosan ngan blog era,, pink jek!! nak tukar template denim lak.. hehehe :) tema kali ni : biru

Khairil said...

kita macam satu geng ni...

syafiqakarim said...

cis,kalau rajin tukar kan blog iqa juga.haha

ShuN Ju said...

hahaha.... tolong mak men game???

salwaismail said...

hijau pun cun! :)

yusuflaili said...

Salam;
Patutlah semalam aku nak komen blok awak tak dapat,..bila aku klik kat link awak terus suruh aku daftar ahli dulu..terkejut beruk aku kerana tak dibenarkan masuk..rupanya awak buat perubahan...

Aku Si Pujangga said...

nampak tenang jek template baru.. :)

Wanie said...

pehh, bertukar parti ke ni?hehe

nape x kuar?i dono tu..huhu

Santri T.P.I.N.I said...

ok je blog ni...cantik bro!

eiela said...

la tukar baju plak, comel jugak nih.

SoLy SoLicious said...

waahh... kate bosan..tapi blog dah bertukar kaler ni...KB oh KB..hee

Acik said...

acikpun rasa nak tukar template gak tp sayang ler ... guano?

anamizu said...

dah tukar pon comel je nih KB! =P



lame gile x bw :((




luv,
cik ana

Bui Junaidi said...

Kb..welcome to the club..hehe..
(green club)

anismelon said...

tepinggir ke..mane ad terpinggir..ramai je singgah sini kan..hehe

MamaEma said...

patutlah tak berapa cam tadi..

Belog Sambal Belacan said...

jgn busan2..hehe..nice gak ni tp nak biru..:)

Cik Lia Lomi said...

wah simple!..Lia like.

sha my heart said...

terkejut bila masuk.. dah lain template.

Btw, tq dah jawab soalan tag mentag tu =)

Post a Comment