imiginasi kanak-kanak


aku ambil gambar ni dari web 9gag sebab nak kongsi dengan korang. Apa yang gambar atas ni buat, aku pernah buat dulu masa kecik-kecik! hehehe.. memang kelakar bila teringat balik. Lompat dari kerusi ke kerusi, konon-konon terpaksa lompat untuk selamatkan diri dari bahaya.. ahahhaa...

korang pernah tak buat macam ni? imiginasi masa zaman kanak-kanak memang terbaik!

16 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Limin said...

aku pernah kot berimaginasi macam tu masa kecik.. sellunya aku berimaginasi kapal terbang terhempas.. main2 kapal terbang kertas.. pas tu bakar.. ada api.. konon2 nya terhempas... :)

Limin said...

sungguh best zaman kanak2

hana said...

penah..
lawak je asenye
hahah

GaRy™ said...

pernah!!! hahahaha...

Nurna said...

haah,, kelakar plak bila ingat time kecik2 dulu.. kanak-kanak memang mempunyai daya imaginasi yang tinggi..

bukanretis said...

dulu slalu buat gini. lebih2 lg kalau main robot2, kapal trbang. nak yg real aje. haha

rAIHan said...

haha..so true..selalu tgk adik2 buat..

Asyiqin Haulisah said...

hahha. sama konon kononnya ada buaya. haha.

faridah nazurah said...

haha mesti la pernah! dulu selalu main lawan2 ala ala cite Conan. tp ni bukan cite detective conan tau :P

DekNie said...

Imaginasi zaman kanak-kanak memang terbaik.. masa tu, tak ada sebarang masalah yang perlu difikirkan..cuma yg tau, fun fun fun... hehe.. best2.. rasa nak kembali ke zaman kanak-kanak ribena..

Ezad Skytech said...

haha...rasanya mcm pernah buat lebih kurang mcm ni dulu time kecik2...haha...

P.S - feed KB kat blog ezad mcm rosak la..entri baru dia tak update...

yusuflaili(Goku) said...

Salam;
akupun pernah main seperti ni..biasalah kanak2 aa je permainan dan imiginasi yang pelik2.

lella lala walaa said...

tetiba rinduu zaman bebudak dulu. huhu.

btw, lama tak jenjalan blog KB. lella tumpang lalu. hihi :p

miss kecoh said...

haha.. best2.. kanak-kanak dulu main je pndai

TK said...

haha... pernah je wat masa kecik2 dulu... TK dah lama tak singgah blog KB, sebab TK jarang sangat dah online skrg ni...

Anonymous said...

nayan...aku rindu kt ang....

Post a Comment