Aku benci blog kau!

Tahu apa itu Anonymous?  aku pelik dan hairan.. penting sangat ke kehadiran dia ni? kalau dia datang kutuk blog pun, perlu ke nak cepat melatah?? ada akal pikir, ada hati.. kawal la! tak perlu sampai nak buat entri bila dikutuk anonymous / orang tak dikenali..

Kalau blog kau berpuluh ribu, aku percaya ada seorang dua anon yang tak puas hati atau cemburu, kalau pun blog kau ntah apa-apa tapi tetap ada seorang anon, maka aku boleh percaya lagi sebab kemungkinan besar anon tu orang yang kau kenal kat dunia sebenar..

Tapi yang aku meluat ni, bila blog entah apa-apa, follower pun tak banyak mana tapi anon sampai lebih dari 3- 4 orang  kutuk untuk satu entri.. Pelik tak? aku pelik.. Lepas tu entri tak henti-henti berkisar tentang anon yang menyerang kat blog dia..

Hello! hang mintak simpati ka? kau sendiri yang jadi cik anon tu agaknya, lepas tu tarik orang datang baca entri merepek kau.. Entri kau tahap tak bagi ilmu apa-apa dan tak berkongsi apa-apa pun kat pembaca, cuma syok sendiri! lawak yang tak lawak!

Ok, aku tak kisah entri kau tak best, tapi aku meluat tengok entri kau marah-marah anon yang kononnya serang blog kau! Jadi, aku terus unfollow kau..kalau boleh block,aku block da.. jarang beb aku unfollow orang ni, tapi sebab meluat gaya kebudak-budakkan kau tu, aku dah sampai tak sanggup nak tengok nama blog kau pun.. teruk tak tahap aku meluat? sepanjang aku ada blog, ini pertama kali aku benci kat seorang blogger.. ok, aku ulang, pertama kali aku benci!

Yang komen entri dia pun lagi aku pelik, yang nak backup sangat dia tu kenapa? nak kipas dia? jujur je dalam tulis komen, takde orang nak bunuh kau pun..aku komen tahap jujur punya,takde nak guna anonymous pun.. tak payah nak kata entri hampeh tu best, nampak sangat baca tajuk je!

p/s : nak hentam aku? terasa? kalau makan cili, terasa la! hentam lah! Pernah aku tulis entri macam ni sebelum ni? tak pernah~ ni aku tulis sebab dah benci meluat sangat..

53 KOMEN BERKOTAK BULAT:

LydSunshine said...

Uiks.. ngape emosi sgt ni Kotak? Maroh benor nampak gaya. Abaikan je la. Dah unfollow dah kan? Heheh. Sabor ye.. Bwk bertendang.

abghani said...

mukin otak anon 4segi

Cik Ceria said...

mak aii..tahap meluat kb memang dah smpi kat kepala nie..bahaya betul..

ape2 pun ceria2 selalu ^_^

Syima Adilla said...

wowwwwwwwwww...

ini namanya ngamuk sakan nie..
biasalah..kdg2 anon nie suka cri masalah apabila blogger tu yg cri masalah dlu..rite??...tc then..

Paris Hilton (M) said...

jgn benci sy...
stkat ni xde anon benci kt sy...alhamdulillahh....

era97 said...

kenapa nie KB? emo pepagi yang mendung nie? (kat tempat era je mendung)... alololo... senyumlah KB.. macm nie, :).. tak payah nak layan orang camtu... remove je 'dia' dari otak KB..

tapi ada jugak sesetengah orang yang sanggup buat macam tue.. nak tarik perhatian orglah tu.. macam2 taktik orang KB, kita tak boleh nak bantah.. betul tak?

Achik SYIDA said...

wah,kemain marah lagi kb..sabar2 :)

yui92 said...

buat cool sudah =p=p=p

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe..erm, ntah la dorg ni..mgkin takde idea nk wat entri kot?

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

kb dah mrh ni..aiyoyoo..

meh2 makan kepsi ngn yui =)

Kancil 8349 said...

dengki punya pasal...sabarlah yang penting lagi up traffic kamu sebabkan manusia seperti dia...hehehe

Kancil 8349 said...

dengki punya pasal...sabarlah yang penting lagi up traffic kamu sebabkan manusia seperti dia...hehehe

fierul said...

huish marah sungguh nie . sabar2 .

Lia Lomi said...

wah, sampai macam tu sekali marahnya.. Lain orang, Lain penerimaannya..tapi ye dok juga ya..follower tak ramai tapi anon banyak komen.. pelik...

riva'i said...

sabar...
orang sabar cepet modar.
:p

santai aja...
take it easy..

Si BuDaK KaChAk said...

sabo KB....jgn mara sgt...nnt cepat tua...hehe

Santri T.P.I.N.I said...

sabar en bulat...mulut manusia ni kita tak dapat nk tutup. dah penat nanti, diamla dia. Allah suka org yg sabar...

maszull said...

salam KB...sabar jer la KB dunia blogging ni mcm2 adakn..:)

josrevalution said...

haisshh..siapa juga tu KB?..haha..sampai ko meluat ke tahap kaban pulak..fuhh..sabaq2...:)

ZueRa said...

lex la.. sabo, mcam2 org kat dunia ni..

iPai said...

wah menarik ...


sabau je laa kan cik KB

SoLy SoLicious said...

tudia....terluah jua akhirnya

Bro ahmad said...

Nape ni kb hot pagi2 ni..huhhu..relax bawak bertenang.....:)

msredcheesecake said...

saba kb... saba... tak tahulah nak agak apa tujuan dia buat macam tu... biarkanje... tak berbaloi nak stress pasal dia

hana said...

betol2 meluat ni..
mmg benci gak la ngn orang macam tu..
rilek2 sudah la..
tak yah la cepat sangat melatah..
gelabah betol la orang macam tu..

harrazdani said...

siapa yang membuatkan adik KB marah angat ni...cer bagi linknyer...huhuhu...nak baca lah jugak.

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah, anda di tag dalam segmen ni :

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html

sha my heart said...

dia tak ada idea nak up date la tu.. tu yg duk main perkara yg sama. haha~

athirah said...

byk2 bersabar n terus sabar...insyaallah nikmat kesabaran milik mu...

AIEN NOT ALIEN said...

tahap meluat sangat dah ni KB... :)

ABU said...

jarang sngt anon singah komen blog aku.. aman.. blog cikai cikai hahahaha

Aku Si Pujangga said...

tak suka gak!

Anak Wak Mail said...

err..sabar kb,,jangan marah2..hehe..chill!!

ainaa said...

SABAR SABAR. senyum dulu KB :)

Myera Nyera said...

haha teruk betul language entry bila ditranslet ke english wakakaaka. ok saje -.- jangan marah kb. nah panda ^^,

sleeping_maniac90 said...

sbr ye..
anon x pna singgah kt blog ak haha
blog cikai jew....

aimie amalina said...

marah sungguh cek KB ye
hayooo
sbr ye deaaaa...huuu..
alhamdulillah...x de anon serg mimi lagi

iMBobo said...

ayoooo..tak tahuu..kb dah marah.. ayoo.. :o

izzati jerr said...

sabar kb.. :) mmg ada blogger mcm tu ..nk attract org lah tuh !!

faridah nazurah said...

buat masa ni baru ada 2 org cik anon yang menyinggah..

uiiii garangnya KB.. tak sangka gila.. tolong jgn menci blog sy eh.. mai2 senyum skit :) mesti comel nanti

anamizu said...

aiseh KB hangen dah ni..
sabr ye KB..meh cini dok kt cik ana meh :)

halidaRahman said...

blogger baru kot bebudak tu? hihi

Panggil Aku Han said...

hoho releks sudeh...

diana said...

setuju seratus peratus..
sendiri jadi anon..
sendiri bikin sensasi..

aRa ❤ aFiq™ said...

errr.. tkot r tgk KB cmni.. sbar bah..

budakijaupendek said...

tak pernah dikunjungi anon sgt pun. hehe

KaK LimAh Si SupiR said...

huhu..sabiaq2 :P

siti kektus said...

hehehe.
adakah dah tenang sikit sekarang?
meh makan cokelat kasi diri tu lagi tenang. ;)

[sutera kasih] said...

penah jgk dgr dulu kdg2 yg bt entri psl kena serang anon ni nk up trafik je..huhu

tp xtaula kan..kalo sy stkt ni, penah sekali je kena, tp tu pun sy tau org tu org terdekat..ole sbb sy kenal diri sy ni jnis baran cket..sy dh off kan setting komen utk anon..hehe

[sutera kasih] said...

penah jgk dgr dulu kdg2 yg bt entri psl kena serang anon ni nk up trafik je..huhu

tp xtaula kan..kalo sy stkt ni, penah sekali je kena, tp tu pun sy tau org tu org terdekat..ole sbb sy kenal diri sy ni jnis baran cket..sy dh off kan setting komen utk anon..hehe

cart kartika said...

sabar2.. mnusia ni mcm2.. saje je tu nk stalk. mgkin die jeles mybe ? ape2 pn, chill^^

Wanie said...

pehh..memnag first time bace entry kb yang 'hot' macam ni..huhu..xkan die buat2 jadi anon kot?dasyat la kalau sampai nak tarik perhatian buat macam tu..tak payah la bace blog die alau tak tahan ok..:)

Eera Shera said...

hai..folo cni!

Post a Comment