hari konvokesyen kotak bulat | gambar

Esok hari minggu tapi aku kena kerja sebab nak siapkan banyak kerja.. Maklumlah dah sampai awal bulan ni, semua kerja bulan march kenalah di siapkan..

Apa-apa pun kena relax dan enjoy kerja kan.. baru tak terasa tertekan..

Tutup cerita pasal aku tak dapat cuti.. Aku sebenarnya nak upload gambar aku masa konvo hari tu, Gambar tak berapa cantik sebab aku guna kamera henpon je.

Aku yang tengah selaku penyanyi nasyid utama..hihihi.. sila jangan percaya..
ni gambar masa kitorang berehat kat dalam surau politeknik. kiri kanan aku tu memang classmate paling best kat poli!

Ni dia orang yang berjaya menghabiskan pelajarannya.. macam kayu je berdiri..


Aku masukkan dua gambar je lah ye.. yang lain aku upload kat dalam facebook je.. Terima kasih sangat-sangat pada yang ucapkan tahniah pada aku ye.. sangat-sangat hargainya..


21 KOMEN BERKOTAK BULAT:

laskar pelangi said...

berjuta TAHNIAH tau! Hihihi ;))

SAYA BUKAN SAMDOL said...

tahniah dh konvo.

seronok tgk org yg dh konvo ni

TeTerBanG said...

lma sy x snggah blog kb. frst time tgk rupa kb. btw, wish u congratulation. :)

Jahidih Saili said...

Salam..wah..tahniah sgt2 dah konvo :)

C`ayob.com said...

Ya Allah..aku ingat kau lelaki....huhuhu.....

aRa ❤ aFiq™ said...

wah KB da konvo.. tahniah2 :)

maszull said...

assalamualaikum KB...tahniah yer sbb dah berjaya menamatkan pembelajaran di Politeknik...:)

kotak bulat said...

@TeTerBanG thanks :)

kotak bulat said...

@C`ayob.com laki? hehehe..pompuan le..

kotak bulat said...

@maszull mekasih :)

Cik Laure Weng said...

tahniah darlinkkk...wow x sabar sy nk konvo

xila riston said...

tah ni ah!!!

inche hlovate said...

tahniah..

[sutera kasih] said...

tahniah KB dh konvo :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah ya kb.

BlueiceButterfly said...

waa..best dh konvo..tahniah :)

Acik said...

berkarung-karung tahniah buat kotak bulat. syabas!

Bobo said...

haha apa lak mcm kayu..posing ler sikit hehehe

aimie amalina said...

alololo
comei
happy graduation day
tahniah taw :)


sorrrriii trlmbt wish
heeeeeee

Leeya Hezlin said...

Hye..salam singgah..
Congratulations on you are convocation.. :)

ary_lee said...

congratulation.. and celebration..

Post a Comment