SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA

Aku lekatkan entri ni.. yg baru kat bawah


Assalamualaikum..


Aku jumpa segmen ni petang tadi, aku rasa segmen ni menarik..jadi aku pun join!
ok, aku kena buat entri kenapa orang perlu komen.

Sambil menyelam minum air sebenarnya,
aku dah lama pikir macam mana nak buat satu entri yang semua pengunjung blog ni tinggalkan komen, jadi segmen ni kira sesuai dengan apa yang aku harapkan.

kalau boleh aku harap korang komen entri ni walaupun sekadar sepatah perkataan..

kenapa?
sebab aku tau ada pembaca blog aku yang datang tapi tak tinggalkan jejak atau komen..
di kesempatan ini, harap korang semua dapat tinggalkan jejak di entri ini..
bila dah ada jejak, maka dapatlah aku melawat korang semula..
what u give, u get back kan..
aku betul-betul nak tahu, siapa yang singgah ke blog tak seberapa ni..




tarikh tutup segmen ni, 11.59 malam 7.7.2011.. jadi sila komen cepat-cepat ye.. hehehe


p/s: niat lain, nak menang jugak

70 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Wanie said...

pemenang dikire based on komen terbanyak ye..hehe

good luck KB ^_^
nak suruh komen hari2 kat sini pn boley..:P

muhamad hanif said...

ok..







*pssst, komen sepatah kan ?


AHAHAHAHAHA

ArulchelseA said...

waaahhh da masuk segmen lak mk cik ni.. kih kih kih kih

She's Gee said...

gee komen entri ni.. walaupun sekadar sepatah perkataan..

muahahaha.. ^^

hope u win! AMIN.. ^^

awinfaizny91 said...

wish u bez of luck!!! lame xsnggah sini...mai jugak akhirnya.heheheh.:)

Anyyss Shuhaimi said...

anyyss dtg komen..yihaaa!!! :)

cik pip said...

lalalala..
**kira mcm komen kan..he3:P

psst nk tye cmne nk buat entri org komen owner blog bls?mcm KB pye :)

...Minah BluR... said...

Mb tak join pun segmen ni lagi huhu.. baru bukak blog.

Leysa JL said...

all the best KB..i drop my comment here 2 support u.. chill ya :)

aRa ❤ aFiq™ said...

na komen ni.. =P

harrazdani said...

nak suruh tido sini pun boleehhhh KB..hahaha lalalaliilililulllu

LUNA LANUN said...

Saya dtg terjah dr segmen SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA.

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Kenyataan Rasmi Pengarah Operasi Restoran KFC Malaysia Berkaitan Isu Penyebaran Video Pencemaran Makanan oleh Pekerja KFC
2. 1000 UV Sehari Tanpa Perlu Ping Blog
3. Ko nak berhenti merokok ke berhenti bernyawa?!
4. Cerita Di Sebalik Malam Pertama Saya

by LUNA LANUN

selendang merah said...

wah..gud luck KB..sm rasa nak join gak..

sifu im said...

gud luck kb..aku ade wt g.a ngn kwn aku ni..klu ko free, ko leh join

Fad said...

cf ngantok..tp nk komen gak..huhuhuhu..zzzzzz...

CutieLiesa said...

haaa...i m comingggggggggggggggg.....hehehehhe.....

Sharienz Sz said...

gud luck 4 you!!
best nye join segmen.. :)

Bui Idzra Ryn said...

bui memang tak pernah tak tinggalkan komen di blog KB..setia tak bui..ngeh3 *_*

syaz@rozelt said...

segmen yg nice!!..tgk la klu mlm nie nak join ke??hihi

NasZ said...

thanx sudi join..

ary anwari said...

ary nak komen nie........ok da komen da.:P

ArulchelseA said...

cumillll la...kih kih kih

josrevalution said...

dah 4-5 org dah buat cam nie minta sy komen..hehehe..harap2 diorang menang lah n pada kota bulat..harap lepas tinggal jejak nie KB menang lah pula yer..hehe...jgn lupa kitaorang bila menang nanti..haha.. cara blok kandungan porno daripada kanak-kanak bila menggunakan google

Syukri Kamaruddin said...

saya pon ada datang sini gak :)

Khairil said...

ni saya pun mai juga kat sini....

Azzah said...

komen sini.saya silent reader kotak bulat..boleh kan komen macam ni

Cik.Tedy said...

gud lap KB!!!!:D

Acik said...

hokey la hokey la! acik komen nih! :) orait?

sergeant keroro said...

hehe,gudluck.

p/s : kalau masuk nanti KB kalah :P

suha said...

blablablablabla (komen cenggini leh tak?) ~ngee hehe


gudluck KB sayang..cik suha akan post psl contest tu jap lagi..nnti KB iklankan kt blog KB ye (amanah haha)..buat sticky post tau,cik suha tak reti nak sticky2 neh *arahan*


~ngee gurau je tapi kalo betol2 buat,cayang KB bnyk2 lalala (^_^)

Gadis Kecil said...

saya pun join jugak. jemput singgah blog kiter and komen sikit. hihi

dah ramai yang komen ni.. Good luck KB!

iPai said...

k



(heheh cukup tak satu huruf ? nak datang upload banner, tapi penuh sudah)

sue perbs.. said...

dtg komen

jemput singgah blog sy pulak ye..

komen entry saya

Asha said...

Asha komen di sini bagi support! =)

lieynanilaz said...

@Asha

datang singgah....:

jom ke blog saya..:)
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

fa said...

good luck KB ^^

myhatiku said...

komen here..:D

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

hehe... gudluck KB.. (^^,)

Lavender Lassie Roses said...

Singgah sini utk komen2.. :) Singgahlah ke entri saya kat sini yer.. :) maceehh :)
http://lassierose.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html#comments

Cik Baju Kurung said...

mestilah CBK datang komen ! :)

cik mun said...

datang sini..
jom komen entry mun plak^^


jom komen entry saya..

genkc0rner said...

good luck ^_^
hhehehe..


JOM KOMEN ENTRI GENK
JOM JOIN SEGMEN GENK DAN CP

+_Miss.Jannah_+ said...

KB!! semoga menang ok? :)
suke tgk kungfu panda tu.. comel :D

rayne rawt rawt said...

suke ayat what u give , u get back .
ayat copy : more u give more u get !

EYFAalias said...

good luck dear. btw, header baru dia comel! jelessss :(

Mel Myera said...

sepatah. hihihihi ^^,
thanks cik KB!!

PeRmAtA bIrU said...

saya datang nak komen sepatah... first time dtg blog ni terus tinggal jejak..heheheh

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

Mama AA's said...

akak nak komen ape ye? mmmm


ok x komen akak tu? hehehe

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

gudluck :)

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini komen sini !!!
gud luck KB!! =))

izzati jerr said...

Chayok KB!! support KB rmai2 jom.. :)

iLa VaNiLLa said...

jangan nangis ! KB terbaek !

Aisyah Aina said...

dah komen...hikhik :)

kokser kokdam said...

br join yg ni.. tag kamoo

http://kokserkokdam.blogspot.com/2011/07/1st-giveaway-sifu-ila.html

line pancit suda... =(

Miscellaneous Smiles said...

ehh dan lagi..

heheee

apa nihh..? blur~

zarulfarhana said...

nk join gak la...

Mrs. Farhan said...

Komen. Hihihi. *selalu jd silent reader*

Azreen Shafila Abdullah said...

kotak bulat =)
(komen jgk kan?hihi)

all de best kb.. :D

Fad said...

cf komen..hehehehe

K.Zhariff said...

haha. Good luck KB. :D

aRa ❤ aFiq™ said...

KB~

syaz@rozelt said...

syg dekat kb..sebb tu komen dekat sini..hihi

p/s: entry dilekatkan erk..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

Jum bce entry dr ara ::

http://izara4eva.blogspot.com/2011/07/my-sis-mgidam-na-g-mydin-aku-lak-mgidam.html

=P

fifirainbowgrey said...

good luck kotak bulat :)

ArulchelseA said...

ermmmmmm..cun..kih kih khi

ieka said...

errr,,sempat komen lagi x..hee.
all the best :D

NasZ said...

salam..keputusan segmen simple ni dah keluar..jom tengok sape yang menang..huhu..

KEPUTUSAN SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ..."

alif haris said...

err ..



*sepatah perkataan kan tu .. hhaha

bungaitucantik said...

hmmm..da trlmbat nak komen~

Green Apple said...

dah tutup ke... hehe..
janji boleh taip kat ruangan komen ni kira wokey lah...

Post a Comment