Kat mana aku nak komen?

Ramai dah tidur ke? aku memang selalu tidur lambat, jadi aku akan blogwalking ke blog kawan-kawan..
Tapi sejak kebelakangan ni.. aku selalu jumpa blog yang tak ada tempat untuk komen pada entri nya!
kalau satu je blog yang aku jumpa, maybe line aku yang problem.. Tapi harini je, dah 3 blog yang tak ada 'post a comment'.
Nak kata tak habis loading, mustahil! aku dah refresh berkali-kali dah, tetap tak ada.
Jadi, pastikan blog korang tu boleh digunakan sepenuhnya~
Icon comel yang gantikan 'post a comment', buat aku terlepas pandang.. xmo lah comel sangat ye..blog kamu tu memang dah comel!
Entri menarik..tapi tak ada yang komen.. tu yang aku pelik.. Bila aku nak komen, baru perasan.. rupanya tak jumpa tempat yang nak tulis komen tu. *aku tak rabun*
Takkan korang nak tulis syok sendiri kan..mesti nak orang tinggalkan komen..
Jadi mudahkan orang untuk tinggalkan komen..
Sayang entri best, tapi aku tak dapat komen..

P/s: pendek je entri aku kali ni..tak nak korang bising entri aku meleret..hahaha

28 KOMEN BERKOTAK BULAT:

syaimz said...

camne nak besarkan lagi post a comment...tekan control+scroll roller mouse

kotak bulat said...

tu besarkn semua tu.. huhu..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

pernah juga kena mcm tu... cari2 satu blog tkde button post a comment.. huhu~

GreeN AppLE said...

huhu..ade gak prnh jmpe stu blog nie..die tulis 'post a comment' tpi bile nak klik kt prkataan tue pn tk dpt..

dh refresh byk kali pn..

dgn rase hampa blah terus ar..haha

kotak bulat said...

@GreeN AppLE kb pun pernh jumpa mcm tu.. kb tak kisah nk blah..yg kesiannya empunya blog tu la..org xpat komen.

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


penah jugak beberapa kali jumpa blog yg xde ruang komen. tu smua depends pd setting yg penulisnya dah buat. ada yg disable trus fungsi ruang komen tu atas sbb2 yg dia jer tahu.

kdg2 ada jugak blog yg perlukan pembaca klik pd tajuk entri tu dulu utk display fungsi komen ni skali dgn paparan entri penuhnya..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

sHaFikA ShaHARuDDin said...

ade jugak ek? x pnh jumpe ag.. hehehehe

kotak bulat said...

@BLADE EDGE kalau si penulis nak org komen blog nya, sepatutny permudahkn untuk org komen kn..ad yg bila ditegur, rupanya xperasan yg selma ni org xpat komen entri dy.. :)

kotak bulat said...

@sHaFikA ShaHARuDDin ada.. biasany blogger bru yg xperasan bnda ni. :)

My Name is Mar said...

Tau takpe!
Nak komen tapi takde tempat komen..
Nak komen kat shoutbox tapi nanti panjang berjela lah plak kan??
Ngeh3...
Apa pun,...
TQ for ur response in my entry...
Nanti kunjung-kunjung lah lagi ye....

kotak bulat said...

@My Name is Mar hehehe..bile xde ruangan komen..tu yg terpksa blah je..

meLLy! said...

mungkin kdg2 owner blog tu tak perasan dia lupa letakkan button tuk komen. melly pun kengkadang jumpa gk blog cmtu.xpela pegi kt shoutbox dia dan ckp.

Freaky said...

takde tempat komen? x kasi komen blog die kot

kotak bulat said...

tak kasi komen..tp tulis note, kalau suka,like and komen lah ye~ hehehe

Srikandi Cinta said...

Ni mesti kes tak perasan atau buat2 x perasan la kot, hee~

k a k L a m p said...

betol2. setuju.. tp aku dulo mula2 masuk blog ko pon tak tau nak komen kat ne... hahah rupe nye kene scroll hahhaha

Syuxer said...

aku pernah ke camtuh..ceh..aku punye la nak komen..tiba2 xde tempat komen..aku terus je "komen" kat tanda X kat atas sekali hahaha..

syaz@rozelt said...

yey..jumpe 'post a comment' dekat sini~hehe

setuju..selalu jugak jumpe blog yg macam nie..

fyna said...

hehehe...fyna pown suke tinggalkn komen.
tp klu da belog yg tkde post utk komen x bley watpe la...
;)

kotak bulat said...

@k a k L a m p alamak, yeke susah nak perasan post a comment ni? heheh..xpe..nti sy try upgrade kan

GaRy™ said...

hahaha.... seriuzly, blog kakak gary pun x der ruang komen...entah la knapa... dia jer yang taw... huhuhu~

kotak bulat said...

@GaRy™ wah..kakak gary pun ad blog ye..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

@kotak bulat

tp ader sorg blogger pnh gtau sy,katanya mmg dia xnk letak komen..

sje biar org bc..ader gak mcm tu..

kotak bulat said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA mmg ad yg mcm tu, tp tak ramai kan.. ad yg nk org komen,tp dy sndri tak tau xblh komen..

Qaseh Qhaleef said...

diorang takut kene komen kot dengan cik kotak...
hehehee

kotak bulat said...

@Qaseh Qhaleef hehehe..ada plak.. Kb komen sopan2 je tau.. :P

.m y z. said...

ziema takde tempat 'post a comment' T__T tapi tapi tapi senang tak nak komen kat blog ziema?

Fiizya Aurora said...

kb: ukur sekali??hehehe..sama2..^_^

Post a Comment