hari konvokesyen politeknik

selamat malam..
hari ni selesai sudah hari konvokesyen aku, memang letih beb.. tapi memang happy sebab dapat jumpa kawan-kawan kat poli. Lepas ni entah bila baru dapat jumpa lagi.. Kenangan hari ni memang tak akan aku lupakan sampai bila-bila!


Bagi aku majlis ni simple je dan aku malas nak komen banyak-banyak pasal perjalanan majlis ni ye. Aku ingat nak upload picture bagi korang tengok.. tapi aku penat+ malas..

Jadi nanti bila aku rajin, aku upload bagi korang tengok ye.

Seronok tu memanglah seronok, tapi aku kena bersedialah.. Esok kena kerja. Confirm berlambak kerja yang aku kena buat! dua hari cuti tu beb.. memang berlambaklah jadinya..

ok, ni saja untuk malam ni ye.. nanti kita sambung lagi..

9 KOMEN BERKOTAK BULAT:

noraauliyya said...

poli mne?

abghani said...

blajar lagi atau dh kojo

maszull said...

assalamualaikum KB..tahniah yer walaupun penat tapi berbaloi2kan...:)

SYAF said...

semankin cantik blog.... :)

Alex Irfani said...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follow nya.. :D

ZF said...

rugi xdapat g...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehe, selamat menempuh kerja2 yang banyak:) takpe banyak, asal gaji pun banyak;)

wan ecah said...

tahniah akak :)

Wanita Collection said...

congratz KB..:D

dari sepit sini :D

Post a Comment