Orang buat, aku pun nak buat jugak~

Assalamualaikum..
aku tengok banyak blog yang letak iklan percuma ni...
ish, aku pun nak jugak letak..
tu lah aku ni,
orang lain buat, aku pun nak buat..
kan best kalau aku buat, orang lain pun buat..
hahaha...




itu je yang aku nak bagitau..
kalau korang nak letak iklan kat atas tu, letaklah..
aku tau memang seronok letak banner kat situ kan..
aku rasa benda ni memang berkesan jugak untuk promote blog.
sebab hari ni saja, ada 5 pengunjung datang ke blog aku dari iklan ni..
kira berkesan jugaklah kan..

36 KOMEN BERKOTAK BULAT:

myhatiku said...

wah,menarik!..kene wat banner la nmpak nye..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

tp ara xnk buat.. hehe

Freaky said...

freaky takde banner =_=

EYFAalias said...

ehemm. nak letak. ehehhe

Wanie said...

dah letak banner..hehe

Amiirah-Cassan said...

MIRA NAK !!!

Addin said...

huhu addin takda ~

sergeant keroro said...

hehe, nice! da letak XD

SoLy SoLicious said...

nice2... gadget yg tgh hot skg ^__^

kotak bulat said...

@myhatiku btul2..kene buat..hehe..

Freaky : gmbr pun blh kan?

Bro ahmad said...

@kotak bulat

kb pun pasang jugak..nak letak iklan kt blog orang tak de banner cam mana tu? XD

kotak bulat said...

@Bro ahmadhadoi..xphm la..hahaha...

muhamad hanif said...

waaahhh..

stylestyle..

tapi aku takda banner lagi aa..

cleverspider55 said...

macam tak mau buat lah..hehehe..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

kena buat banner baru la nampaknya.. heee ~

ArulchelseA said...

pk cik dah letak dah tu..kih kih kih.

kotak bulat said...

Izzat Nazmi Saiful Bahri : buat yg simple je pun da ok..hehe

Jahidih Saili said...

wow..mantap:)

Asha said...

macam best je...=)

Syuxer said...

satu tindakan terpuji..:)

baru meriah dunia blog bila kita sendiri saling membantu promote blog member2 kita..

alif haris said...

alif pn cadang nk letak jugak ^^ hehe

harrazdani said...

nak buat banner laaa klu cam ni...;)

missunguviolet said...

macam mana nak buat banner erk ??? huhu

saya eqa ikram said...

kb..cmne na buat iklan 2h..na jgk ..

mr.winter said...

MCM MANE NK WAT IKLAN TUE YEK?? MCM MNARIK JEKK.. HEHE

EiZaRaZiErYa said...

wah..kemain bahgie lagi die eh ade pengunjung datang dari ikln2 nie..ehehe.

p/s : xtaw nape..b'kenan ben0 ngn natang gerak2 tu..grr..ehehe.. =.=''

fa said...

kb... iklan ni memerlukan banner la.. tapi tapii.. banner tu mcm mana la nk buat~ hehehe.. ^^

MARIA LIZA said...

cer citer camne nak buat??

yatie Awang said...

waahhh...semua dah ada iklan ni, tadi kakak singgah kat blog Bro Ahman pun dah ada....kakak pun nak tumpanglah...hihi...

p/s: nanti Arulchelsea nak letak kih...kih...kih..

Fad said...

nak letak iklan blog blh?ehehehe

Bui Idzra Ryn said...

bui nak letak jugaklah..^_^

**NH-Nurul Hidayah** said...

letak yang yuyue punya!!..sekarang!!t yuyue gusti kang!!..:p

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

beshnya..

tp kt ader prob la letak banner..

waaa...

cer ajar cmne nk wat letak tu??widget pe ea??

ain revival said...

mnarik jep..tp xreti nk buat benda alah tuh..adess =;=

L Y N said...

macam mane nak buat eh kat atas tuu??

bungaitucantik said...

letak banner aku skali ler..huhu~

Post a Comment