Blogger ada follower 1k+ tak hargai follower

Assalamualaikum..
agak-agak ada tak yang nak meletup bila baca tajuk entri aku ni? janganlah marah sebab ini atas pendapat aku je.. ok, aku mengaku..sebenarnya untuk diri aku sendiri la..

Aku teringat zaman blog ni masih baby.. follower aku yang ke 100 akan aku review siapa yang bertuah tu.. macam tu jugak bagi follower ke 200, 300, 400, 500, 666,800,900, 1000!
tapi bila dah 1000 ke atas, aku tak tau nak buat apa dah... hehehe.. aku cuma review follower bertuah yg ke 1234 je.. sebab nombor tu cantik.. lepas ni mungkin bila 2000 aku wat lagi entri penghargaan..hehehe

Sombong? bukanlah.. aku rasa bukan sombong kalau tak buat entri penghargaan bila dapat nombor cantik kan cuma mungkin tak nak menunjuk..betul tak? Bila tak buat entri penghargaan, bukan bermaksud aku tak hargai follower tapi sebab aku dah makin matang kot.. dulu masa mula-mula rasa excited bila dapat nombor yang cantik tapi sekarang rasanya lebih tenang rasanya. Pengalaman mendewasakan kita kan..

Tapi aku suka komen dan singgah kat blog yang buat entri penghargaan bila nombor follower dorang cantik. Walaupun baru capai 10 orang.. aku tetap akan komen tahniah! sebab bukan senang kan untuk tarik orang supaya follow blog kita.. Jadi pada korang semua.. tahniah aku ucapkan sebab dapat menarik ramai follower lagi ke blog korang! bila orang follow korang, tu bermakna blog korang best ok..

p/s : minta maaf lah pada yang nak aku review sebab dia rasa nombor tu cantik..blog aku kan..jadi aku tentukan lah apa nombor yang cantik bagi aku.. ish, sekali lagi aku kejam kan...

58 KOMEN BERKOTAK BULAT:

EYFAalias said...

LOAMANYA EYFA TAK SINGGAH SINI. EHEHE. SORRY KB. EYFA CM BUSY SIKIT. HEHE.

Bro ahmad said...

masih jauh kb nak capai 1000 hehee..sabor je la

nurAMALLINA said...

kb, saya rasa kita sama la. hahahahha

nurAMALLINA said...

kb, saya rasa kita sama la. haha

Syuxer said...

untungla sapa2 yang direview oleh KB..hehe semoga niat dan langkah baik KB neh mampu menolong orang yang bertuah itu hehe

Wanie said...

huhu..kalau tak review tak semestinye kite tak hargai follower kite..jenuh plak nak review satu2..hehe..boleh buat benda lain utk hargai diorang..

contohnye, KB bagi la kad raya kat wanie!! hahahaha

rayne rawt rawt said...

kb review la rawt rawt yg picis ni sekali . haha!! mengada~

aKu_aG said...

mw jgak buat...tapi x tw apa nak bagi...hahaha...

Saddila said...

haha memilih * tapi betul jugak , just ambik number yang lawa2 je kan :)

myhatiku said...

lorh..hehe

~~Ticer Wann~~ said...

erm... ada gak pernah review.. tapi sebenarnya tak reti nak review blog org.. huhu

abghani said...

aku ucapkn tq kt KB sebab ada komen jengah kt blog aku..tq 1000x

izni said...

tak kejam pon .
tapi comel .
heheheh .

harrazdani said...

setuju...pengalaman mematangkan kita...bukan tak hargai tetapi mungkin cara penghargaan yang diberi berbeza....kipidap KB..have a nice day

Syafiq said...

Salam...singgah...

Review blog saya boleh?

http://apekblogger.blogspot.com/2011/08/3j-di-bulan-ramadhan.html

Bui Junaidi said...

kalau boleh nk hargai semua yg sudi follow..lagi2 kepada yg follow sebab suka blog kita..*_*

Fathiah Hamim said...

jenuh jugak kan kalo nak review setiap 100 hehe

Srikandi Cinta said...

ceh.. kb dah matang huhu tahniah2..

Shaherah said...

hahaha.. dulu dulu dulu.. memang excited.. asal ade nombor ratus2 nk review.. dah lame2 macam takut org kata kita nak menunjuk.. betul lar kata KB tu.. shera pun kengkadang kalau ade org wat entri tahniah2 tu.. shera akan komen tahniah gak..hehe.. ^_^ biar die semangat sikit..

sleeping_maniac90 said...

gmbr rabbittuzki tuh comey hehehehe

TYNTHA LANA said...

hehhehe..lana buat penghargaan kali terakhir msa pengunjung ke 300. pastu, smpai kesudah ni tak buat..bak kata kb, pengalaman mendewasakan kita..tak tahulah..tapi bagi lana..macam tak adil pula bila hanya nombor2 tertentu sahaja dipilih..so, since that day,lana dah tetapkan, masing2 punya cara menghargai follower..so lana ikut cara lana. Alhamdulillah..rasa2 smpai la ni..takda masalah..hehhehe

Ezad Skytech said...

hee..tu pendapat masing2 la KB..tapi sy suka review2 ni..haha~

Zulqarnain Musa said...

hehehe KB ok jer zul tgk..kadang ader jerk komen Kb dkt blog2 xkisahlah blo tuh bru ker lama....tpi ader yg blogger yg dh reach 1k n lebih.....xdernyer nk komen blog2 bru..cm diorg dh bgus sgt...smpai xder masa nk jenjalan blog lain..sokong ker aper ker...salam ramadhan

bungaitucantik said...

alamak..aku terlepas review folower 333 aku lar!aku xpasan yg aku terbuang folower, ptot r x nmpak!

Baha Andes said...

Wau mantap sangat tuh.... dah ramai yg follow. tahniah yeee...

ainaa said...

tapi ade jugak yang bile da capai 1000++ dah tak tgk blog org dah. he. KB takk. KB baekk *bodek* kehkeh

SoLy SoLicious said...

bile beriban ni, susah nak tentukan n chantek eh...hehee

Hami Asraff said...

InsyaAllah masih menghargai semua followers di blog saya :)

Entri Terkini:
Baru Dua Tahun Usia Blog Aku. Baru Dua Kali Tukar Header Blog

sergeant keroro said...

haha, sama lah kita. semakin lama semakin malas :P

DEZAMAN COTTAGE said...

follower patut dihargai walaupun dah jadi femes sbb diaorang yang tlg naikkan blog sebenarnya....dapat review blog diaorang pun dah cukup baik....

Fitrihadi said...

kadang terfikir gak, kalau kita review yang ke 100, abis yang 99 orang lain tu camna? tak rasa macam berat sebelah ke.. sian diorang (T_T)

Princess Feyqa said...

same lah kte fyqa akan review blog yg nombornye cantik je tp xbrmkna kte sombung kan hehe

Nightroad said...

nk view smua follower kkdg pening..ha3

iMBobo said...

aritu ade buat tp segan nk letak tajuk yg menunjukkan angka, kang org kate menunjuk, lps post rasa lain mcm je..rasa mcm nk je delete balik grr

sha my heart said...

wah, KB dah bertambah matang. Bagus2 =)

Aisyah Aina said...

haha..kejam2...buat je apa2 no yang kita rasa cantik kan walaupun orang cakap tak cantik :D

alif haris said...

ha ape lg KB .. review blog sy hahahaha
nth follower keberapa nth sy ,
dah lupe hhaha ..

TeAqArH said...

huhu...x sombong lah mcm tu..^_^...biasa la..^_^

Amiirah-Cassan said...

haha 1234 okay jugak , 1456 pon okay gak , haha

selendang merah said...

tak bermaksud kita tak wat entri penghargaan 2 kita tak hargai dia...kita hargai juga..tapi mungkin dengan cara yg lain dan lebih dekat dengan blogger tersebut..

peachippo said...

cik kb atlis folo jugak blog newbiu laen..kadg2 tuu otai yg dah ade ribu riban ni lupe tanpe kiter mreke takkan berjaye...lasom takpandang yg bawah..ngee~

lame tak nampak binatang tuu joget..rinduuuuu..hahahah

Mr.Thinker@Ali said...

kb, kenapa 666? itu nombor syaitan der. haha. haa, pengalaman mematangkan pemikiran kita juga. :)

msredcheesecake said...

alamak, adakah bermakna kalau akak review follower akak kurang matang? hhaaahaa...

Afikah Aziz said...

eh ika xpnh review pun hehe..tp xbermaksud xhargai,ika selalu je lepak kt blog die,die follower ika yg ke 100,rasenye die ni ade kaitan kot ng KB muehehe,ampun Kb ampun..larikkkk :P

Acik said...

hahahaaa ...

kalu org x nak review acik, acik review acik sendiri sb dp nombor cantik kat blog org len! sebenarnya promote blog org tu gak!

promote mempromot kan part of bloggers' life! :)

ArulchelseA said...

abg tk penah lg review follower..tuan blog ni tk de pun review blog abg..

*sbenarnya abg tk tau nak review blog org ni..hehe..

Rai said...

500 pun tak lagi..hehehe

Amni said...

heee... saya lambat lagi nak capai 1k... dekat nak 700 pun dah cukup ramai bagi saya.... =)

el-janna said...

sabo la ye^^

yang penting hargai visitor dan followers^^

teha said...

mn ade sombong kalu xbuat review :)

Rozita a.Halim said...

amboi2 kemain lagi cik kotak bulat ni yee..meh cni nak bg idea no cantik...
#@$%>>>... taraaa! hehee roro pon pninglah kB >.<"

ku-cit said...

nak follow time no cantik2 la ....ehehe

Munna said...

tkedek2 lg nak capai 1 k....tp xda amik berat sgt.... =)

Anif Abdullah| AA said...

anif dapat 1000 pon tak buat2 review..tak taw la..maybe betui gak,xmo menunjuk2..skunk dah dah ade 1234#.. Rasa sesuai kut nak wat entri sbb nice kan.. :D

Nurnajwa said...

Kte blom smpai 1000 nk komen gak, hehe.

*tak review doesnt mean tak hargai ;)*

Azzah said...

same lah jugak..dah matang kot, seiring dengan peningkatan followers ..eh,sekali ter skema pulak...he..he

Clara said...

salam kotak bulat..

Nice headerlah.. menenangkan..

btw, Cr belum pun smpai 1000 tp, tak semestinya kte tak review, kte tak hargai dorg..

*tgh tggu brg utk smpai.*

[sutera kasih] said...

aahh kan dear..bukannya tak menghargai..hehe

tunggu je la number unik :P

Post a Comment