hadiah samsung galaxy tab2 10.1

Assalamualaikum!! Selamat berhari minggu.. hari ni adalah hari yang menggembirakan!

Bukan sebab aku kena balik UTHM, tapi sebab semalam aku dapat hadiah dari kawan  aku! Dia pernah tanya aku nak hadiah apa untuk birthday aku.. aku cakaplah kalau dapat tablet pun best jugak..

Semalam dia ajak aku jumpa.. dan tak disangka-sangka, dia bagi aku samsung galaxy tablet 2 10.1!! Macam nak menjerit aku bila dia bagi tapi aku control sebab kat tempat ramai orang.. hihi..

Dia bagi aku hadiah sebab takut tak sempat bagi masa birthday aku nanti.. alhamdulillah..happy tak terkata!

Balik rumah, family aku tak caya ada orang bagi aku hadiah semahal ni..siap cakap aku yang beli Sorok-sorok..macam mimpi kan?  aku pun tak percaya lagi ni.. tapi rezeki jangan ditolak kan? Lalala~~


P/s: taip entri guna tablet baru.. hehe


10 KOMEN BERKOTAK BULAT:

I'm Arina :D said...

Wahhh ! Bestnya !!

QA's ~ mamapapa said...

Wah2!!syoknya...sygnya kwn awk pd awk,ye:) nti kenalkn akak ngan kwn awk tu,ye :) ahaha!

Izara4eva™ said...

perghhh.. nk jugak !

Fendy said...

wow...bestnyer dpt hadiah mahal...

MarliaMarble said...

bestnya dapat hadiah mahal..! hehe..untung ada kawan macam tu..=)

izah :) said...

waaa bestnya..betol-betol,rezeki jangan di tolak ..hehe..

Ain Dzaya said...

seronoknya hari best day dapat hadiah T_T

maszull said...

assalamualaikum KB...seronoknya dpt hadiah tab2 tu...:)

Ezad Skytech said...

Wahh..bestnya bila dpt hadiah mcm ni kan..:)

zulhilmi tempoyak said...

teman istimewa la tu.. :D

Post a Comment