menghilang dan kembali | Water World A'Famosa

Fuh.. lama rasanya aku menghilang dan aku perhatikan dunia maya ini tetap terus meriah tanpa kehadiran entri-entri dari aku..hehehe.. emo~

Aku bukan malas atau tak suka dah kat blog ni tau! tapi semangat aku tak datang-datang bila aku tengok dah lama BE nuffnang tak singgah pada aku. Jadi rasa tak ada mood pulak.

Bila aku tak ada mood, otak pun jadi tersepit dan tak ada idea nak tulis kan. Tapi aku cuba luangkan masa untuk menulis kisah cerita (e-novel ) aku walaupun liat jugak aku nak luangkan masa.. sibuk..sibuk..sibuk...

Hujung minggu lepas aku ada pergi water world dengan beberapa orang kawan. Memang Best sangat-sangat tapi ada yang tak bestnya pulak..

 Kulit muka aku makin gelap sebab kena air+matahari.. yang paling tak best, badan jadi sengal-sengal!




Ok, aku share sikit gambar tempat ni, kalau korang nak enjoy dan bercuti.. bolehlah datang. Harga hanya RM40 sahaja dari pagi sehinggalah 6 petang.

P/s : aku bukan kerja situ ye.

18 KOMEN BERKOTAK BULAT:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cm besh dari tambun aje ni..ptutla senyap aje..hoho..

Leysa JL said...

waaa..bestnya..nsb baik sy jauh..

Eza Boom Boom :) said...

kalau g melaka nanti, Eza nak singgah sana la.. Best je tengok tempat tu :)

Ezad Skytech said...

lama betul menghilangkan diri dari dunia blog ye KB...heee~

wahhh...sempat promote2 lagi Water World ni...(^^,)

biela bell said...

WAH..Bestnya..bell teringin nak pergi semua pantai diseluruh Malaysia ^^ :)

Aishah Jahirah said...

xdpt be dah berkurun..;(....
sonoknye p bcuti...;)

KaK LimAh Si SupiR said...

wahhh syok ny p maen air

fiza nurani said...

Best nyeee !

anamizu kaito said...

wahh best nih! =P




luv,
cik ana

Cik Lia Lomi said...

wah murahnya!!!!, tapi jauh benor nak ke Melaka..

msredcheesecake said...

Lama hilang, gi bercuti yea....

maszull said...

assalamualaikum KB...lama menghilang tiba2 kuar ngan n3 Water World ni...:)

Dylla Abas said...

pernah datang sini..memang enjoy!!

nazihan ali said...

Ezad Skytech
heheh, menghilang mencari ketenangan..chewah~

msredcheesecake
xla, water world ni dekt je ngan rumah

Cik Gee said...

wooo.. best ye.. habes exam saya pon tak free ag... huhu. kena siapkan tesis.. ):

Bui Junaidi said...

SEMANGAT NAK BERBLOG DH HILANG KER KB..TAKPER,NNT OKLAH TU..

abghani said...

water wall ni kt kg aku

aimie amalina said...

ni yg baru ke yg a famosa ni
huwaaaaaaaaaaa
besh2

hehehe
gilee theme park saya ni
kakakaka

Post a Comment