Hari Pertama bekerja

Hari ni hari pertama aku berkerja dan aku ditempatkan kat dalam sebuah bilik penuh dengan document customer kilang dan fail ISO. Dalam bilik ni hanya ada aku sorang je! nasib baik ada internet, tu pun dia dah block facebook.

Aku cuak ni sebab aku dapat rasakan kerja ni susah! nampaknya nanti mati kebosananlah aku kat dalam bilik ni.. ok,sedih kan?

Dahlah, hari pertama dah curi-curi tulis entri..hahhaha..

hope hari ini semuanya berjalan lancar.

23 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Prettywrite said...

selamat bekerja..:)
bestnya kerja dok bilik sendiri takder orang kacau..hehehe..

eiela said...

Hehe selalunya hari pertama kita akan disuruh teliti n baca fail. Hope semuanya ok.

shark said...

auditor ker?
salamat berkeja:)

Si BuDaK KaChAk said...

berhatti hati....jgn jd mcm saya....perbuatan berblogging telah dihidu sehingga internet kt tempat kerja diblock....sadis giler....ari2 keje mmg membsankan tanpa internet....
huhuhuh

Eza Boom Boom :) said...

Selamat bekerja kb! semoga dipermudahkan :). On9 fb guna hp je ek :P

aimie amalina said...

curik2 tulis ye
x pe..owg x taw
kekeke


Kb keje ape eh ni
nnti cite taw :))

semoga berjaya :)

Yatie Awang said...

semoga betah lah ye...hehehe..cabaran pertama tuuu..

MeeRole said...

Slamat bkerja..dpat gaji jngan lupe blanje membe..wahaha

MeeRole said...

Slamat bkerja..dpat gaji jngan lupe blanje membe..wahaha

diana said...

kerja baik2 KB..
jangan melawan..ekekke

ieda said...

nasib baikkkk dia x blog blogspot dikk huhuh

Sharif Dez said...

Masa untuk mencari pengalaman. Bila dah tahu selok-belok keja nanti dah tak sempat lagi nak curi2 brblog ney.

Selamat bkerja KB dan slamat tahun baru juga.

Emmet said...

nice post oh... blog ni pun lawa.. :D

teratai said...

jadi pekerja yg berdedikasi ya!org x nampak tp Allah nampak apa yg kita buat (ingatkan diri sendiri juga)

yusuflaili(Goku) said...

salam;
lama kelamaan biasalah kerja sorang2...

era kecik said...

kalau era , dah lama mati kekeringan kat situ (aik?) hehe . sempat lagi kb hupdate blog ek . bos tak marah ke ? hehe .

> sabar ye kb :)

Pondok Usang said...

tanda kau semangat bekerja..

Ezad Skytech said...

awal2 da block FB ye KB...haha...bagus2...

#selamat menimba pengalaman baru..:D

KaK LimAh Si SupiR said...

syok ny kb dh dpt keje ^_^

Ray ban said...

Good Luck with your new job...

Dianaa said...

Watlek, lama2 nanti mesti dah terbiasa tak online facebook or ber-blogging

Bui Junaidi said...

SELAMAT MENEMPUH ALAM PEKERJAAN KB..CURI2 BUAT ENTRY..?BUI PUN SELALU BUAT..HEHEHE

misshannajr said...

xde kerja yg mudah sebenarnya..hehe tp kalo kerja betul2 puas hati menikmati hasil yg kita dapat..
pssttt!! dok bilik sorang2 tu tgk belakang..ada sapppaaa??? hhahha..mcm ada bnda lalu jer :P

Post a Comment