Masalah URL feed blog

Bencilah!! huh, aku tak tahu mana salahnya.. kenapa url feed blog aku ni? Nak ping kat busuk.org pun tak boleh.. kat blog kawan-kawan pun url aku tak update.. adoiyai..

Ni karang aku menyirap kang, ada yang aku TUTUP blog aku ni karang..

Pleeaseee... ada sesiapa yang tahu cara nak selesaikan problem ni? Help me...

4 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Aishah Jahirah said...

kat blog saya entry yg ni x update pun...tah la rasanya kdg2 mmg lmbt terupdate..

Bobo said...

link yg kb bagi tu xboleh guna..invalid url katanya.. kenapa jadi camtu ek?

tenku butang said...

saya pun terjadi mcm 2 gak.. dekat blog ketiga saya.. http://honeyoyeke.blogspot.com/ =(

Azuria Abdullah said...

samalah prob kite......:(

Post a Comment