Jawatan kosong 2012 Alor Gajah, Melaka

Jawatan kosong untuk orang sekitar alor gajah, melaka.

Lokasi : Stesen Caltex kelemak, Alor gajah.
Jawatan : Pump Attendant
Keje shift 8 jam. ( 7 pagi- 3petang) (3petang-11malam)

Kalau berminat, boleh datang interview secepat mungkin ye..

hurmm.. Kebanyakan yang datang mohon kerja ni mesti budak-budak lepasan sekolah, dorang bukan nak kerja betul-betul pun. Datang interview je, tapi bila di panggil masuk kerja, bayang muka pun tak nampak.

Kalau tak nak kerja tu, apa salahnya bagitau awal-awal yang tak nak kerja tu kan, tak payahlah nak menyusahkan aku call banyak kali tanya soalan bodoh.
" Adik datang kerja tak ni?"
Ceit! lubang kerja dah ada, apa salahnya cuba kan? tak payahlah nak malu kerja jadi pump attendant ni.


P/s: esok cuti.. selsema puak ni.. nasib baik esok cuti, boleh aku rehat.

7 KOMEN BERKOTAK BULAT:

khatgrafik said...

Itulah kan, kalau betul-nak kerja kena serius :)

Diyana Norman said...

haha.. sabr je lah KB.. :)
moga cpt sembuh selsema

alif haris said...

sy pernah je keje kt petronas.. tk pyh nk malu ..buat keje halal pn kan ;)

Anyyss Shuhaimi said...

duduk alor gajah ke?

Mr Labu said...

ingat gov.. wat gempak jer la..

kotak bulat said...

Mr Labu : xde nyatakn pun kat atas ni keje gov. just bagitau ada jawatan kosong je... ish2..

izatty fatihah said...

haha biasela budak2
sabar ye cik kb
semoga cepat sembuh :)

Post a Comment