income nuffnang- 2000!

ucapan pembukaan adalah terima kasih nuffnang kerana selalu memberi BE pada blog yang tak seberapa ini sehingga aku akhirnya dapat menunaikan pendapatan pertama aku sebagai seorang blogger.. mula-mula aku berblog ini bukan kerana duit tapi kerana terpengaruh dengan kawan.. lama-lama baru aku tau, kita boleh dapat duit daripada blog ni.. jadi terima kasih pada yang buat entri pasal nuffang dan banyak membantu aku mengenali nuffnang... lalala~ burge mcd la lepas ni..


seterusnya, terima kasih pada follower sebab sudi follow blog yang tak seberapa ni.. setelah sekian lama menunggu sejak bulan Mei haritu, akhirnya tercapai jugak untuk memiliki 2000 follower.. aku tau blogger lain dah lama naik beribu, tapi blog aku ni slow sikit memandangkan aku selalu sibuk je dengan pelajaran. Insyaallah minggu ni last aku hidup sebagai student..

terima kasih kerana menyokong blog ini sejak dari awal sehingga sekarang.. aku sangat-sangat menghargainya.. 

Terima kasih semua! (macam artis la pulak aku bagi ucapan)

p/s : janganlah unfollow pulak lepas ni ye..

34 KOMEN BERKOTAK BULAT:

aRa ❤ aFiq™ said...

tahniah KB :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah kb!!

SpeakerSekolah said...

Ingatkan duit nuffnang dpat 2k la tdi..x reti nak blanje kwan2 ke?kekeke

lepak said...

tahniah....:)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa hebat blog awk...aku dah 8 bulan....follower 600 lebih je...ee bagi2 lah follower heheh.

LydSunshine said...

Cuma kdg2, follower ramai, tapi org yg follow tu tak semestinya loyal reader. Alangkah bahagianya hidup kalo semua follower adalah reader juga kan? :)

SoLy SoLicious said...

pergh... dah 2k.. tahniah KB..

Bro Ahmad said...

buat cuak je kb nihh..ingat pendapatan 2000 huhh follower rupanya

Bro Ahmad said...

ohh lupa nak ucap tahniah bebanyak kt kb ..blog picisan macam bro bermimpi la nak capai follower sampai 2000

TeTerBanG said...

hahah.. tau pon kb. mcm retiss plak wat2 ucapan mcm gini. anyway, congrate2 yaa. hmm..kb start blogging bila?

josrevalution said...

wahh..ingatkan betol2 income 200000..haha...upanya folos pulak..huhu..wahh..banyak dah tu kita org bru je 1 stgh k..:)

faridah nazurah said...

bhahahaha unfollow lepas tu follow balik..

dah abis sem ehh? mesti best kan

errr jgn lupa kongsi2 ehh duit nuff tu..hehe perasan mcm ada share dgn KB jap :P

miss kecoh said...

okay.. saya followe yg ke 2001.. hurmm numbo yg cantik, ye x?

saya eqa ikram said...

taniah KB :)

diana said...

terima kasih je??
kongsi2 la duit nuffnang tu..
ekekekekek

semutsengal said...

ucapan kau mcm menang anugerah skrin.


HAHAHAHAHAHAHHA

iMBobo said...

congrats! :) KB cepat tak dpt BE?

Saddila said...

ucapan tak boleh blah laa .

ehh tahniah kak kb :))

ღ Nurrul said...

Tahniah KB...
tak nak share2 dgn Nurrul ker ? hehehe

Khairil said...

boleh belanja saya makan le dah cash-out tu...

msredcheesecake said...

dont worry, msred tak unfollow... kb pun jgn unfollow msred... hhee...

Acik said...

wahhh ... hebat!
bila ler follower acik nak bertambah ni? :(

YNA said...

setuju dgn lydsunshine :

kan best semua follower pembaca setia..
bukan stkt nk kita follow dia balik, huhuhu

Syuxer said...

syuk ingat nuffnang dah cecah 2000..dah gaji sebulan tuh hehe..

alhamdulillah dapat gak cashout

syuk surrender bab follower neh..heheh tahniah KB..

Aisyah Aina said...

tahniah..kita ni 1k pon tak sampai..

ucapan kalah artis..haha

Niena Pengembara Ilahi said...

Alhamdulillah... :)
sama la, dlu bat blog bukan utk nuffnang semata2, nuffnang pn tatau apa


igt tdi income nuffnang 2000 ..

nurbeena said...

Alhamdulillah...2000 tu ramai tau. kalaulah 2000 tu adalah pembaca yg setia..WOW..

Ezad Skytech said...

hee..ingatkan income nuffnang 2k tadi..hee..

tahniah KB da 2k++ follower..jauh lagi nak sampai macam tu..hee~

KaK LimAh Si SupiR said...

hew2..blh laa kb blnje kaklimah mkn berger mcd :P

Selendang Merah said...

taniah KB..2k ramai tu..sm pon tak sampai lagi 1.5k...sekarang sm cuba untuk caqri pembaca setia dulu...nak bagi nilai pembaca setia sama byk follower sm..

Bui Junaidi said...

cayalah KB..gud job..hehe..*_*

~mUh4mM4d**F4dhL1 said...

tahniah KB :))

aimie amalina said...

weeeeee
tahniah belog comei ni!

era kecik said...

tahniah kb :)

Post a Comment