Blog! kembalikan pada aku!

Kembalikan semula semangat blog aku!! hampeh betul! idea semakin kering dan semangat dah lama hilang.. sangat-sangat cemburu dengan kawan yang masih bersemangat nak menulis entri dan blogwalking..
Bulan disember dah mula tiba, aku jengah-jengah bilangan entri aku untuk bulan ni.. dan hasilnya? Puihht! 26 entri saja aku buat untuk bulan ni! blog lain dah lebih 100++ entri bulan ni..

Entri-entri aku pulak aku rasakan semakin membosankan! damn, aku rasa nak delete je semua entri-entri aku..

bosan (noktah)

p/s: hurmm..game sim sosial aku dah bosan pulak, kena cari game lain pulak..

22 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Cik Lia Lomi said...

layan sim sosial ya.. dah lama tinggal game tu..

idea Lia juga kering, serupalah kita. =='.

Selendang Merah said...

ha? byk lah tu 27 entri..x bosan lah..sm bulan nie pun update x seberapa gak...bawu 20 jew..blog sm lagi bosan lau baca..serius..

kiz said...

sabar je lah..samolah kito eh

Mish eika :) said...

alohh . nanti lama2 ade lahh tuh semangat !

aRa ❤ aFiq™ said...

kui3.. ara pown da mcm ilang smgt na blogging..

Wanie said...

100+++??banyak gile sebulan 100+++..hehe

jom men game kat facebook lak KB :D

SpeakerSekolah said...

Kalau x de idea jom kite race kete..hehe..

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

la kenapa ini...kurang trafik ke...tak apa...esok cayob..akan tolong Inys Allah....jangan paksa diri.....

SoLy SoLicious said...

jgn la bosan KB... fighting!!

sergeant keroro said...

relax, biasa la tuu

Scarlett O'Hara said...

Pernah kena penyakit yang sama.

Fad said...

jgn kb jgn...jgn xupdate...chaiyok2...hehe

Bui Junaidi said...

ada musim nya kot..kak bui pernah jugak alami sindrom mcm ni..tapi lepas tu ok pulak...

Are_Rull said...

whoa!sabar2..hehehehe...t ad ar tu mencurah2 idea tuk blog..

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Ada waktu kita seronok,suka,riang,benci, tension dan bosan..sebenarnya semua itu perwarna dlm kehidupan harian..jangan mengalah sebab semuanya akan berputar balik..

Ezad Skytech said...

tu la KB...entri blog ezad pun cuma 34 je bulan November...hee...makin lama makin kurang...huhu~

faridah nazurah said...

hahaha ingatkan blog KB kena hack lagi ke hape.. cehhh

era kecik said...

haiyo.. kenapa nak delete lak? entry kb sume best.. betul.. ^^

tak yah delete ye kb .. ^^

cik ika said...

agry bird.angry bird..hik3

yayath said...

yath pun sama KB!!!hihi

Eza Boom Boom :) said...

kb buat la segmen best..hehehe..

khairul akmal bin azman said...

#kadang2 entry byk pun..
komen entry sikit je..

Post a Comment