Blog gila segmen

Assalamualaikum...
korang rasa blog mana yang ok, blog yang banyak buat segmen atau blog yang banyak join segmen?
bagi aku..
lantak pi lah, blog kau..suka hati kau lah... lalala~

Aku banyak buat segmen ke? err...banyak jugak kot.. segmen aku kebanyakannya hanya dijalankan selama beberapa jam je kan, dan aku rasa aku dah cuba jarakkan masa di antara satu segmen dengan segmen yang lain. Sebab aku tak berapa gemar tengok blog yang baru hari ni tutup segmen, esok dah bukak segmen yang baru.. over je aku rasa~

Blog yang banyak join segmen pulak.. aku rasa tak best la.. kalau boleh had kan satu segmen je dalam sehari dan yang selebihnya entri korang. Kalau minat nak join banyak segmen, korang tengok bila tarikh tutup segmen tu, buat dulu entri pastu buat autopublish pada masa yang sesuai..
Bukan aku tak bagi korang join segmen, cuma tak nak pembaca lari je dari blog korang..
ehem..Baikkan aku~ *apasal korang nak muntah?!*

p/s : entri padat dan mampat tak? aku tengah belajar nak mampatkan entri dalam kotak yang bulat..

40 KOMEN BERKOTAK BULAT:

SoLy SoLicious said...

waaahhh..nice2.. dah mcm BA pulak..teeheee

Fathiah Hamim said...

saya baru dua kali join segmen. hehhee

zarulfarhana said...

awai2 dlu byk gak join segmen...skrg dh bz...xsmpat sgt nk join...

aten qylah said...

hehe,baik KB.Aten akan dengar cakap KB,heee

muhamad hanif said...

ohh ok la tuu dpat juga buat segmen..bukan senang kan nak tarik orang join segmen.

syashafie said...

ha'ah kan. blog yg join bnyk segmen tu kena laa pandai2 limit jugak :)

sergeant keroro said...

hehe, dah macam gaya freaky dah.

ringkas dan padat XD

Ezad Skytech said...

hee..mula2 dulu mmg kaki join segmen...sekarang masih join lagi kalau ada segmen..tapi kena hadkan la KB..kan..

nanti org buka je blog.."Penuh segmen je blog ni..mane entri dia" da tak jadi nak komen..terpaksa tekan pangkah la kan..=_=

diana said...

akak selalu buat entry segmen lepas jam doblas malam..
jarang sebenarnya join segmen sebab
tak sempat nak join/.

yatie Awang said...

betul tu, tujuan kita berblog, bukannya nak menjoinkan diri dalam segmen je kan? mungkin dalam 1 minggu ada 2 3 kali join segmen oklah

Yanaa said...

hehe..terase plak ase..hik2..mesty blog yanaa membosankn kn..eheee~

Green Apple said...

betul3...
Idea yg baik...cik KB
Kalau banyak sangat join segmen.. blog jadi boring dan kosong...
entri yang pentingnya.... :D

alif haris said...

mulianya hati mu wahai cik KB :)
hehhe nice advice ^^

TYNTHA LANA said...

arhh..lana sampai skrg tak terbuat2 lagi segmen,hahahaha. GA dah lepas..bloglist pun dah lepas..segmen?tak tahu T____T kena minta petua dri KB nih,hahahaah

iMBobo said...

yg pedas dr kb :) btul kata kb tu..ada juga blog yg segmen semata..xsyok..kalau diselang seli br cantik :)

Cik Baju Kurung said...

yes ! cbk buat macam tu lah . simpan dalam draft banyak banyak contest , segmen and GA then publish satu segmen sehari . =)

Bro ahmad said...

hmm kb bro belum layak anjur segmen..jadi bro follow segmen je hmmm..tak elok entri semua segmen..jadi selang tak pe..d baru je post entri ni d

Syuxer said...

kadang2 orang sertai segmen tuh kering idea nak wat entri hehe..tapi melampau la jugak hari2 dok tampal pasal entri join segmen itu ini heheh

cucu umie said...

yg pntg kita kne seimbangkanlh antara segmen dengan entry seharian kita sebb orng pon nk bce kita punye coretan.hehe okay jer yg KB bt nie

bungaitucantik said...

banyak gak ko wat segmen sampai aku xmampu nak join segmen ko..mula2 ok lagi coz xde r bz cgt..huhu

ary anwari said...

ary sokong KB :)

aRa ❤ aFiq™ said...

entry ini nmpk bulat.. =P

Khairil said...

betul tu..tapi mungkin kdg2 ramai kekawan dia yang buat segmen, sebab tu untuk tidak menghampakan kekawan dia join segmen-segmen tu...tu yang banyak entry pasai segmen kut....

SYAF said...

terus bersemangat....

:)

Anak Wak Mail said...

mampat..padat dan tepat!hehe..=)

ainaa said...

haha.mampat jugak lah. try jadikan lebih mampat lepas nieh :)

cik pip said...

oppss lecture note..amik2..
.
.
.
.
ngap..ngap..hehe

harrazdani said...

pilih juga segmen nak join....bagus gak segmen ni...;)

sha my heart said...

betul jugak.. tak perlu la banyak sangat join segment, contest kan..

nanti xde plak rasa best nk baca blog dia.

selendang merah said...

wah kak kb dah mcm otai dh...nak menuntut ilmu kat sini lak lah..hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

yaw betul tu .. kalau dah 10 entri asyik segmen aje , rasa nak termuntah pun ada . heheh . joke :)

Miz Novexx said...

entri ni nampak berkotak kotak.... :)

syaz@rozelt said...

setuju sgt kb..sebab tu la klu rmai sgt buat segmen x dapat nak join semua..hihi

nurAMALLINA said...

selalu la buat segmen KB. boleh sy join. hehe

sy tak terfikir lg nak buat segmen apa. haha!

Acik said...

acik bukan x suka join segmen tp takut x larat! lalalaaa

Bui Junaidi said...

bui tak pernah lagi buat segmen sendiri..asyik join segmen org lain jer..kalau org tag baru bui join,tp tengok keadaan jugaklah..hehe

Queen F said...

sy tengok atas segmen jugak nak join.. hekhekhek :D kalau orang tag n rasa rajin, baru join :D btw keep up blogging :)

Wanie said...

haha..memang blog yg buat segmen lagi best dari yg join segmen..

iMBobo said...

siapa tgh buat segmen kt sini?nak tgk hehehehehe..

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih

Post a Comment