setiap pertemuan akan ada perpisahan

Setiap pertemuan akan ada perpisahan, dan perpisahan bukanlah satu hal yang menggembirakan.. berjumpa hari ini dan berpisah pada hari esok, sebab tu kita kena bersedia menerima hakikat yang kita akan berpisah setelah bertemu kan..

menikmati matahari terbenam bersam-sama
 Akhirnya, aku berjaya tamatkan 3 tahun pengajian di politeknik merlimau, sampai masanya untuk aku berpisah dengan kawan-kawan sekelas dan serumah.. masing-masing balik ke negeri masing-masing.. entah bila pulak kan akan berjumpa balik.. tapi insyaallah, ada jodoh nanti mesti berjumpa semula kan..

Macam-macam susah senang yang kita lalui bersama dan itu akan menjadi kenangan yang tak dapat dilupakan ye kawan-kawan.. aku susah nak nangis bila hal-hal perpisahan macam ni.. tapi aku tak bermakna aku tak sedih tau.. lepas ni tak ada dah aku nak lepak ngeteh malam-malam lepas abis study.. huu..really will miss it!

Akhir kata, semoga semua dapat meneruskan hidup dengan gembira selepas ni.. jumpa time konvo nanti!

27 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Are_Rull said...

bese la tu adt dunia kan..
smga dpt kptsn gempax ya!

SpeakerSekolah said...

Perpisahan suatu penyeksaan..

bukan retis said...

blaja kt poli merlimau ke? dkt gn umah ak tu..hoho

Saddila said...

sedih bila tak selalu ada degan kawan :'(

Bro Ahmad said...

salam perpisahan kb = =' nnti bertemu lagi

SoLy SoLicious said...

time perpisahan tu la detik paling sedih..hohoho

TeTerBanG said...

thniah kb sbb dh abis stady. :)

stiap prtemuan msti ada prpisahan. itu hakikat.

hmm...kb stay ngeri mna?

Wanie said...

tahniah KB :) ade best dah tak best bile abes study kan..insyaallah nanti akan jumpe jugak kawan2 tu..

aimie amalina said...

huuuuu
sedihkan
sgt2
x dpt nak ingat mase ari abis stdy dulu
huwaaaaaa
ase cm nk tejun laut
huhuhu

msredcheesecake said...

Zaman belajar paling best..... Rindu saat tu....

semutsengal said...

HAHAHAHHA,


ada rezeki jumpa lagi yawww..

Saiazuan said...

agree.. stiap pertemuan memang ada perpisahan

CikSyazwaniAziz said...

teringat geng2 zaman skolah dulu.. dah terpisah..lama xjumpa :(

sergeant keroro said...

tahniah dah habis! :)

yusuflaili said...

salam;
Selepas 3 thn awak belajar,kini berdepan dengan susah senang dunia kehidupan yg sebenarnya..

K O R I E said...

wah! lepas ni terus kerja la yea..
gudluck yea..
panjang lagi masa depan tue ;p

era kecik said...

tak berapa suka nak berpisah ngan kawan, tapi apakan daya, setiap pertemuan pasti ada perpisahan.. erk, betul ke?

faridah nazurah said...

takpe takpe nanti korang boleh jumpe lagi.. hehe akhirnya habis jugak ye..tahniah :)

Eza Boom Boom :) said...

tahniah! dah habes study..hehe..um, mesti kb rindu giler dengan kengkawan nanti..Btw, contact-contact la selalu eaaa :D

Fathiah Hamim said...

panjang umur jumpa lagi. hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

hmmm.... semoga ukhwah yg terbina tu terus kekal :D

manmala said...

pertama sekali, tahniah sbb dah tmt kan pelajaran.
kedua, perpisahan itu lumrah kehidupan di dunia ini. pasti dilalui oleh setiap insan.

.ain. said...

tetibe rase sedih. sebab ain beria-ria nak abis study dgn fast2 berdesup je.. mesti jdi macam nie gak lau dah nak abis blaja t.

Are_Rull said...

arul ada tag KB dlm 1 entri Arul dlm segmen fizgraphicdotcom

eiela said...

tahniah, dah habis study. nanti ada masa jumpa la kwn2 tuh, contact selalu. btw, anda di tag di infonewbie.

Ezad Skytech said...

nak berpisah tu rasa macam satu penyeksaan je kan...tapi setiap pertemuan tu memang akan berkahir dengan perpisahan...

#tahniah kb da habis...ezad bulan januari baru habis ni..hee~

Korean Style Online said...

Hi..You really have a nice blog.. keep up a good work..
feel free come to my blog  korean clothing online / dress online malaysia. have a nice day..

Post a Comment