hack facebook dan blog

Nak belajar cara hack facebook dan blog? banyak sebenarnya cara yang boleh kita buat untuk hack facebook dan blog ni, cuma perlu search je kt google. bila cari di internet, banyak cara mudah dikongsikan malah ada cara yang hanya menggunakan email sahaja untuk hack facebook tapi betul ke cara tu berkesan?

Kebanyakan 'cara hack yang dikongsi' adalah tipu muslihat seorang hacker untuk mengumpan korang, jadi berhati-hati kerana takut niat jahat korang tu akan memakan diri.. itu namanya padan muka! logik ke untuk hack facebook orang lain tapi perlu nyatakan email dan password korang? tak logikkan? tapi ramai jugak yang tertipu dan dedahkan maklumat sendiri sebab ikut je cara tu dengan bodohnya..

sekarang semakin mudah nak hack facebook, jadi buang gambar-gambar yang mengaibkan korang sendiri sebab banyak sangat dah aku tengok page yang dibuat berdasarkan gambar-gambar yang dicuri..
blog pulak kena kuatkan password sebab biasanya bila dah kena hack, susah nak dapatkan balikkan..

9 KOMEN BERKOTAK BULAT:

ROSNAJIHAH said...

hehehe..sonok gak klu dapat hack facebook orang..

diana said...

tu la..
akak takut la benda2 macam ni..
ada orang yang tak kisah..
tapi bayangkan kalau page2 yang dia buat tu
page yang tak elok..
hah!kita jugak yang tercemar nanti..

diana said...

tu la..
akak takut la benda2 macam ni..
ada orang yang tak kisah..
tapi bayangkan kalau page2 yang dia buat tu
page yang tak elok..
hah!kita jugak yang tercemar nanti..

Eza Boom Boom :) said...

okey kb. tq gtau ni..Eza akan lebih berhati-hati. Eza taknak di hack. oh tidak! :)

Acik said...

menakutkan sb acik ni tak pandai mende2 camni ...

Syukri Kamaruddin said...

hey hey..sy ambik degree i.T dulu..jd bagi sy senang je nk hack2 fb or blog ni...

biar sy ajar k..
simple step..just pergi jumpa orang yg korang nk hack fb dia tu..then paksa dia bgtaw username ngan password diorng.. selamat mencuba =)

faridah nazurah said...

hahaha kadang2 orang yang bajet2 nak hack acc orang ni tak berfikiran..

cik najihah said...

makin pemes kes hack2 ni makin galak pulak mereka2 uplod gamba

Ezad Skytech said...

nak upload gambar tu kena fikir 10 kali dulu sebelum upload...kalau jadi apa2 nanti kan susah...

Post a Comment