coklat buatan sendiri | HOMEMADE CHOCOLATE

petang tadi aku pergi kedai jual bahan-bahan buat kek dengan family aku, masuk je dalam kedai tu aku rasa macam nak pengsan sebab banyak bahan-bahan yang selama ini aku susah nak jumpa kat kedai biasa, ada jual dalam kedai tu.. ikutkan hati aku, nak borong je semua benda dalam kedai tu, tapi aku ingat balik niat aku datang sebab aku nak buat coklat.

ish, family aku suka makan coklat..kalau asyik beli kat luar je, bankrap lah nanti kan..jadi aku kena buat sendiri!
nak tengok coklat yang aku buat??
tada!!



aku dah mula buat jualan coklat yang aku buat ni memandangkan dia sedap..hehehe.. ada yang berminat nak beli dan buat tempahan? insyaallah nanti aku kembangkan ke jualan online

26 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Azzah said...

senang tak buat coklat?nampak sodap aih..:)

yusuflaili(Goku) said...

salam;
nampak gayanya sedap..bleh jugak nanti kalau ada kesempatan.

Saddila said...

alaaa da pro buat . dila baru nak berjinak2 buat ha :)

Eza Boom Boom :) said...

kb melebarkan bakat...bestnya!! ada harga promosi tak cokelat tu??hihi

SyedGraphiX said...

wahhh. bestnya! nak sikit. aha .
btw, 1st time singgah sini. hai tuan belog! :D

Pendamba Mawar said...

wah best nye.. yum2.. ada tester tak.hikhik

jom komen entri PM

SpeakerSekolah said...

Wow cantik la..x tau la rase die mcm mane pulak..hehehe

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

wah..menarik ni...ca nak kawen nanti boleh tempah ni..hik3... *berangan*

Saiazuan said...

nmpk sedap je.. hehe bleh jual ni :D

diana said...

akak pun nak try buat la..nak jual..tapi jual kat maisara je la..
hahahahah

Zul Fattah said...

nampak sedap je... hehe..

ღ Nurrul said...

wahhh , nampak macam sedap .... nak ! nak ! :)

si robot comel said...

eh betul ke?cer bagi tester nak rasa dulu,hehe

Rtp Farra Arisha said...

CHOCOLATE! i want some..hehehe.

Bro Ahmad said...

boleh buat bisnes online ni kb..ok je nampak sedap

Selendang Merah said...

KB meh sm nak try rasa dulu...nampak sedap ooo..leh x?

Wanie said...

aikk sejak bile buat coklat ni..siap ayah g jual lagi kan?dasyat KB, try la jual online lak :)

era kecik said...

nmpak cam sedap.. kalo dah jual online tu, kasi tau kat era ek.. ^^ era nak beli.. sedap nampak coklat tu.. yummy ^^

aRa ❤ aFiq™ said...

xmo tempah.. ajr la care wt.. :D

SoLy SoLicious said...

free xdak ka? heeeee

Scarlett O'Hara said...

Suka tengok coklat yg cute miut tu.

Ezad Skytech said...

wahhh..nampak sedap la..

#free sample takde ke KB...? heee~

iMBobo said...

satu balang bpe ni?hehe

izni said...

coklat ! kita dengan kakak selalu buat :)

Yusuf said...

kotak bulat nie laki ke perempuan? selalunya perempuan yg rajin buat coklat, dan aku dh anggap kotak bulat nie mcm laki sebelum nie...hahhaha

tapi aku mmg suka coklat...tgk gmbr pun dh mcm sedap....jual online tapi bagi diskaun ye...hahhaha

EiZaRaZiErYa said...

uihhh....cedapnye...

Post a Comment