pasang badge google+ di blog

sekarang kecoh dan heboh pasal tak lama google+ akan digunakan bagi menggantikan widget 'follower' yang ada sekarang..betul ke? err.. ke aku yang salah paham pasal hal ni?

semalam aku ada baca entri kak diana pasal google+ ni, jadi aku rasa menarik untuk letak di sidebar blog aku.. sesiapa yang ada google+ tu, silalah follow aku ye.. teruja sungguh ni aku rasa.. (huh, teruja? macam tak percaya aku guna perkataan ni)


bro ahmad selalu kata benda ni banyak kebaikannya tapi sampai sekarang aku tetap tak paham..jadi jangan marah sebab aku lembab nak paham benda ni.. tapi aku letak sekarang sebab nanti bila suatu hari nanti aku dah paham, sekurang-kurangnya aku dah buat kan.. (sedapkan hati sendiri)

Jom ramai-ramai buat akaun google+ dan letak di blog..lepas tu follow aku!

19 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Are_Rull said...

arul pn da buat..jom la follow google+ page arul pulak..thanks!

Fendy said...

memg xphm fungsi sebenar...pe yer?

Bro Ahmad said...

selalu ada kat G+je KB kalau G+ PAGE Bro ahmad pun baru lagi tapi kalau untuk blogger ada G+ memang satu kelebihan sebab blogger hak milik Google..dah follow KB bro pun ada pasang belum kempen je lagi hurmm.

Paris Lipton said...

xpaham jgk...tp kite mesti cuba ssuatu yg barU!

Munnafendy said...

nk buat..tp camana nak buat? kena cari tutorial ni..xbleh jadi! :p

SoLy SoLicious said...

lol... kene bljr dulu ni...hee..

aRa ❤ aFiq™ said...

ara pown ta phm ni bnda ni..

Saddila said...

haha sedapkan hati ye ??
okay dila pun nak sedapkan hati dengan buat benda ni nnt :)

sergeant keroro said...

haha, nanti la :P

diana said...

kamu pun tak paham???
ok..ada jugak geng,.
ingatkan akak sorang je tak paham..hehehehh

zareliqa afiqa said...

Langsung tak paham..huhu=.=
Tolong!! camne nak pasang menda alah neh?

fany wany said...

haha.
saya pun tak paham, macam mana tu ek =="

Wanie said...

jap2, memang nak pasang dah ni..hehe

mohdhazlan Dreadlock said...

xde akaun ni ....kn buat la

sha my heart said...

ramai yg masih blur. sha pun sama. haha~

TQ, aku perlukan seseorang

era kecik said...

korang semua ta paham? era lagilah blurr.. hhehehe

msredcheesecake said...

Akak lagi tak paham.... Tolong!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy dh add awak dalam circle sy..tp tuler sy nk pasang widget ni kat blog masih lum berjaya :(

wan nurul hezrina abd halim said...

dok paham jugok..tapi pakai buatjerlah..tuhpun tak tau betul ker dok..nape kita buat tak kuarpun muka2 followers ek?tak bape nak getilah..nak cuba gak buat

Post a Comment