edisi sarapan pagi

bangun pagi-pagi.. tak payah mandi.. (bukan orang tau pun kan) basuh muka berus gigi, lepas tu pakai baju cantik-cantik macam baru lepas mandi.. hahahah.. hari ini terasa nak makan sarapan pagi-pagi buta kat kedai makan. Semalam aku dah survey kedai mana yang best untuk breakfast jadi pagi ni aku bersiap pukul 7 sebab nak pergi makan sarapan dan menghayati suasana pagi..

Aku start motor dan jalan mencari kedai makan tapi malangnya banyak yang tak bukak lagi.. agaknya aku awal sangat kot. Lepas pusing-pusing, aku jumpa kedai depan jalan raya jadi aku berhenti.. Aku suka sarapan pagi di kedai yang kawasan sekelilingnya macam gerai je.. baru terasa suasana kampung kan..

Aku makan nasi lemak dengan teh tarik.. gambar tak ada sebab tak sempat ambil gambar, aku dah telan nasi tu, lagipun aku bawak handsphone cikai je.. lepas makan, termenung membiarkan fikiran melayang.. tenang je rasa..

jadi, korang dah sarapan belum??

19 KOMEN BERKOTAK BULAT:

fierul said...

dh srapan dh .. menu kita sma pgi nie .. nasi lemak dgn teh tarik .. hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, rajin bangun pagi semata-mata nak g breakfast..hehe :D

Bro Ahmad said...

belum sarapan ni kb..tunggu ada yang nak belanja

semutsengal said...

Cool jugak entry mcm ni. AHAHAHHA


lmbatnya kau sarapan.

diana said...

dah!:p

diana said...

dah!:p

diana said...

dah!:p

Bui Junaidi said...

lom lagi sarapan..kb belanja lah *_*

Yatie Awang said...

akak sarapan mee goreng je hari ni...ngan air kopi susu

ღ nurrul ღ said...

wAHHH ! sEdapnya ! Nurrul baru makan rasa lapar pulak ! hehehe

Anak Wak Mail said...

dah sarapan dah,,sarapan roti bom hari ni..hihi..;)

YNA said...

siap survey lg tmpt nk mkn, bagus toi, hihihi

lieynanilaz said...

breakfast sorang jerk ke?
betul makan di gerai2 yg best (sesuailah dengan diri ni yg marhein)

SoLy SoLicious said...

Alhamdulillah dah kenyang !!..heee

Anif Abdullah| AA said...

blurrbb... kenyang dah!!hee

wahh,followers dah mencecah 2k.. congrate :)

TeTerBanG said...

hahah..sy slalu wat mcm tue. pesyen malas nak mandi pg2. so, bila nak kluaq, pkai baju pnya arr lawa sbb nak cover.x ptot kan?

aRa ❤ aFiq™ said...

skunk na mkn kli ke2 plak :D

iMBobo said...

slalu bfast biskut marie je :)

aimie amalina said...

dah lame nye x mkn nasi lemak
wuwuwu

teh tarik pongggg
wuwuwuwuw

Post a Comment