pengaruh sim sosial!

Pernah main sim sosial di facebook? aku tengah gila main benda ni sebab baru sekarang aku ada masa untuk mengadap game dan laptop.. hahaha.. permainan ni memang best walaupun aku terlambat main game ni.. Member aku lah yang suruh aku main game ni dan aku memang cepat terpengaruh.. lalala~~


Main game ni memang best sampai bangun tidur pun terus nak bukak laptop.. tapi jangan sampai terleka sangat sampai kerja lain tak siap.. kalau yang masih belajar tu, utamakan pelajaran dulu daripada game ni.. aku ni dah habis belajar... hehehehe..

21 KOMEN BERKOTAK BULAT:

sergeant keroro said...

dulu la main, sekarang sibuk study. soul mate pon dah tak main. haha :p

CikSyazwaniAziz said...

wani dah prnah addicted sgt2 kat game fb trmasuk sim social ni.. tapi sejak mnjak keje ape pun xjd asik main game je, wani telah berikrar untuk xmai game lagi.. hehe.. skema gle ayat.. adehh

yen(toka ziizokukuto) said...

game fb dah macam2,,tak terlayan

mumui said...

jum jadi jiran saya! hehehe

Eza Boom Boom :) said...

tak penah main lagi game ni :P

era kecik said...

er, tak pernah main lagik.. kalo nak main pon, macamlah ayah era bagik.. hhehehe..

# rindu kat 'cityville' era.. :(

semutsengal said...

senang terpengaruh kau ni. bahaya.

DayahSaleh said...

add la aku kt fb , t leh jadi jirannn hehe

SoLy SoLicious said...

pergh.. pengaruh smpai ke tahap tu ha

MakNgah said...

aku pernah cuba main game ni tapi entahlah tak reti-reti. otak ni lembab agaknya.

ramai ye ketagih main game ni.sama gak masa farmville dulu.

Ezad Skytech said...

haha...kalau da addicted game ni mmg susah KB..tapi kalau macam KB..da habis belajar takpe la...heee~

Niena Pengembara Ilahi said...

erk..game ke nie..xpnah main

Bro Ahmad said...

fb pon tak aktif macam mana ni kb hee

sha my heart said...

oo.. Sha tak main game kat fb tu. malas la, line teruk.

Jom main teka teki

ada sape nak tolong jawabkan teka teki ni tak?

aimie amalina said...

huwaaa
asal aku x minat game
aihh
rugi tol
huhuhuhu

Panggil Aku Han said...

han dok gila main empires & allies tu..hahah

Bui Junaidi said...

bui tak pernah suka main game takut ketagih..cukup2 lah ketagih dgn zombie aritu..huhu

faridah nazurah said...

hahhaa sy dah tak layan game2 kat fb ni. puasa main game jap :P

Cik Semut... said...

haha..CS hari2 pon buka sims kat fb..ketagih2..

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

the sims social..dulu selalu buka game ni..tp sekarang.dah jarang buka..haaha..mungkin dah banyak dah semak samun kat halaman rumah..

mira maisara said...

mira ppon main jugak game tu..sedap kan?hhaa..
ngn member pakat2 berebut beli perabot untuk rumah sim's

Post a Comment