Topup Tidur

sejak dua menjak ni asyik sibuk saja, cuma semalam aku free sepanjang hari sebab tak ada kelas pun.. Bila sepanjang hari tak ada kelas jadi aku pun merancang macam-macam untuk dibuat hari ni.. aku rancang nak..
1. study mathematic
2. Basuh baju
3. Masak kat rumah
4. Buat proposal projek

Tapi sebelum buat semua tu, aku tidur dulu.. kononnya nak kumpul kan tenaga.. disebabkan seronok tidur dan keempukan bantal aku terasa berlainan hari ni, susah aku nak meninggalkan katil..

Tidur punya tidur, dah sampai tengah hari. Aku bangun pergi mandi, makan dan buat apa yang perlu. Apa yang dirancang aku belum buat lagi ni sebab tiba-tiba terasa nak layan movie. Habis je movie kartun yang aku tengok, aku rasa mengantuk jadi aku tidur. Tapi aku kunci jam nak bangun pukul 5.. Pukul 5 tu aku bangun tapi aku tak ingat aku buat apa.. Err.. yang aku ingat lepas tu aku tidur balik..

Macam tu la aktiviti aku semalam, bangun tidur makan pastu tidur balik.. Hancur semua plan aku.. Hujan lebat tu semalam, memang terbaik le tidur.. lagipun aku topup tidur aku yang tak cukup sebelum ni..hehehe.. tidur pun pakai topup la..

26 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Shaherah said...

shera suka top up tido.. hahaha.. kalau tak cukup.. shera akan cari masa nak top up tido gak.. kalau tak.. kepala rasa berat jek..

Bella Bell said...

hujan yang lebat juga menghalang aku untuk bangun dari tidur.. huhuu~~

Rai said...

beslah boleh topap tido..zaman sekolah dulu boleh la nak topap2.. zaman dah keja kawin beranak pinak ni ntah masa mana nak topapnya.. hehehe..

yusuflaili said...

Salam;
nak buat mcm mana dah tak larat..esok lusa boleh pelan jadual balik.heheheeeee!!

Cik Baju Kurung said...

haha . tido memang terbaik !! :)

Niena Pengembara Ilahi said...

a'ah.. ujan lebat smlm... harini pn lebat gak

diana said...

yang penting tidur biar cukup..
hheheh..

Wanie said...

itulah aktiviti yg selalu wanie buat mase study..haha..plan macam2 tapi tido layan lapton first..yg lain tak jalan..kui3

terlebik topup tido tak ni?haha

syaz@rozelt said...

hehe..mase study dulu2 pon k.syaz kuat tdo jugak..

josrevalution said...

owh...rupanya KB ni kaki tdo juga ye..haha...

faridah nazurah said...

haha g balun tidur lama2 buat apa? kan dh tak jadi plan2 tu semua.. hahaha :P


pssst: Kb dah sihat eh?

Anak Wak Mail said...

haha..baik kb plan untuk tido,,pastu mesti lain jadinya..hihi

aimie amalina said...

kekekeke
tidur kalo pkai prepaid jenuh ah
mata panda sokmo la kan =p

c-ma said...

ha'ahh..lau da dpt bntal 2,mmg da xingt pape daa...keje lak asyik nk postpone jer

SoLy SoLicious said...

baru bgun tdo jugak..hahha...

Khairil said...

dah buat kerja RTM..Rehat Tidur Makan...hahaha

Ezad Skytech said...

haha...sama la macam ezad..da nampak bantal..mmg tak ingat apa da..apa yang diplan tu pun..hanya tinggal plan je KB..hee~

KaK LimAh Si SupiR said...

hew2..mcm tuu laa jgk kaklimah p0n :P

Aku Si Pujangga said...

tido kan best.. :)

era kecik said...

tido pun kena topup ugak ke?

hehehe.. tido memang best ...

Anif Abdullah| AA said...

eh,
tido mmg syok! :P

cik aisha said...

wah... mmg topup tido abeh tu...heheh...

kayana nur syasya said...

best punye tido . ye ye a' je plan . sekali tk jadi . ni kes hujan n bantal empuk la niehh . hehe :)

FaFa said...

haruslah topup tdo. kalau tak nanti tak happening la hidop. hehehe :)
rutin kite mcm same la. T___T

nice belog. baru datang sini. trus follow !

iMBobo said...

tidur kena cukup kb.. :)

My Name is Mar said...

Hohoho!
Entri peribadi tapi dah 27 komen..
Agak hebat lah KB!

Post a Comment