gelisah tanpa dia

blog aku ni terasa macam ada kekurangan bila dia tak ada, rasa macam tak ceria.. pendek kata nak blogwalking pun tak semangat..hahaha..

maka aku luangkan sedikit masa untuk buat header baru yang simple saja, nampak kelainan header baru aku? kalau korang tahu apa bezanya pada header tu, jadi korang akan tahu apa yang aku gelisah bila dia tak ada. Ehemm.. perasan tak??

Selain tu, aku ada pasang balik shoutbox kat blog ni, jadi pada yang suka menyinggah tu, boleh tinggalkan jejak ye..

ok,
last sekali, aku ada buat segmen kat sini kalau berminat boleh join ye.. 

27 KOMEN BERKOTAK BULAT:

nuyui a.k.a miss YUI said...

takde panda gelisah ea.

Chuu Muqhlis said...

simple je header. less is more taw :D

Eera Shera said...

comelnye..

Shaherah said...

hahahh dah nmpk panda yg comel tu.. hehe..

Hikari said...

shomel jer die..chubby..
geram lak tingok die relax kt ctu..

bukan retis said...

aku pon rse len bila panda tu xde kt blog ko.hehehe

HanTu-ToMYam said...

alo2...

comelnya panda tu...hehe

Ezad Skytech said...

hee..panda sudah kembali...:D

faridah nazurah said...

OYEAHHHH panda sudah kembali.. tu lah jangan dibuang lagi.. panda tu identiti blog ni. so jgn buang lagi ehh

Paris Lipton said...

lame xmai sini..bz sakan..wahh semua bru..nk bru jgklah...
;p

Panggil Aku Han said...

ok cik panda dh ade balik..huhu

Khairil said...

wah..ada balik shout tu...

bloghok said...

wachaaaaaaaaaaaaaa

Syuxer said...

panda ke yang dimaksudkan itu?

SoLy SoLicious said...

nice pe... hee

Zul Fattah said...

Alahai... simple sangat.. hahaha... but nice..

Ini Kisah Tia said...

panda jugak tetap comel :)

mohdhazlan Dreadlock said...

KB dan panda mmg xleh di pisahkan ..hehe

nice trademark !

msredcheesecake said...

napa panda tu lemau je... penat yea?hheee

Bro ahmad said...

ye laa panda tu nampak sedih je kb..huuuuuuu

aimie amalina said...

pandapandapanda!
haiyaakk!
bdan sy cm panda!
mata saya pon cm panda
kikiki
i love panda tooo =]

diana said...

panda mesti ada..;p

Bui Junaidi said...

bui pun gelisah tak tengok panda dlm blog kb ni..hehehe

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hehe..xsah ye xde panda.. =) tapi pnda ni mmg comel kan? kalao la boleh dibela..hish~ best je pelok2..hehe

iMBobo said...

panda tu nmpk mcm penat sbb gelisah :)

sergeant keroro said...

mesti kena ada panda! :P

aRa ❤ aFiq™ said...

lame gila ta blogwalking cni.. header kb pown mkin comey..

Post a Comment