Segmen saya nak edit bog telah ditutup!

Assalamualaikum.. minggu lepas aku ada buat segmen ringkas.. segmen saya nak edit blog.. mulanya aku kata  akan edit 3 blog, tapi terdapat sedikit masalah kerana aku kekurangan masa, jadi aku akan edit 2 blog sahaja.. Harap maaf atas kesulitan yang aku alami..

1 blog yang menyumbang trafik tertinggi ke blog aku dari entri tersebut akan dapat hadiah misteri..
dia yang bertuah tu aku akan umumkan pada entri seterusnya.

1 blog yang memiliki komen terbanyak juga akan dapat hadiah misteri dari aku. Ini juga akan aku umumkan pada entri seterusnya.

aku senaraikan mereka yang join..
http://puterieima.blogspot.com
http://ribut-mengundang.blogspot.com
http://budakkiutmiut97.blogspot.com
http://mashimaro91.blogspot.com
http://www.trioseposen.com
http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com
http://skytechxtreme.blogspot.com
http://citrananizam.blogspot.com
http://malaysiascore.blogspot.com
http://ciksufarida2.blogspot.com
http://eerashera.blogspot.com
http://kpopfa93.blogspot.com
http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com
http://bellalunana.blogspot.com
http://syuk6692.blogspot.com
http://nurulshiraz.blogspot.com
http://miszcahayagembira.blogspot.com
http://storycikhoneybee.blogspot.com
http://cendawanbirucinta.blogspot.com
http://arituarini.blogspot.com

9 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Nurnajwa KZ said...

Oh my, rajinnya :D

Zul Fattah said...

ramainye yg join? wah.. best ni.. jom terjah

Selendang Merah said...

wah....bestnya...kena selalu datang blog KB lagi..kut KB leh edit blog sm kn..hehe

Wanie said...

cik KB ratu segmen :)
hehe..dah lame tak singgah, untung la sape yg bertuah tu..

era kecik said...

tak sabar nak tunggu keputusannya .. he he he :)

Wani said...

halamak tak sempat join.
haha

Cik Gee said...

gud luck mengedit kb!

Anif Abdullah| AA said...

mereka sangat rajin..huhu

diana said...

seronok kalau buat segmen ramai join macam ni..kan??

Post a Comment