SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER

Ehemm.. blogger femes buat segmen ni.. gila apa kalau tak join? hahaha.. ok, dah join!

aku ni menaip lepas tu publish entri.. terima kasih pada yang singgah blog aku, aku mengaku jarang blogwalking sebab sedang sibuk dengan pelajaran.  Aku akan masukkan mereka yang selalu datang sini dalam bloglist aku, sekurang-kurangnya aku dapat singgah membaca entri walaupun tak komen.. aku jadi silent reader je sekarang ni..hehehe..
Terima kasih sebab tak jemu datang walaupun aku tak buat kunjungan balas.. 

36 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Ezad Skytech said...

terima kasih sebab join ye KB...
haha...dia yang femes..tetiba den pulak yang kena..hee~

Nafisah Ruslan said...

saya join juga ini :)

hehe

Zul Fattah said...

masih dlam pantang .. xleh join sbrang segmen or ga.. apa2pun.. gud luck yup

Niena Pengembara Ilahi said...

nk join gk la..dh lma xjoin sgmen ..:)

Selendang Merah said...

lau sempat balik kelas nanti SM nak join gak...

era kecik said...

gud luck ek~ KB.. caiyok~~

KiMiE said...

nak join gak la huhu!

Mama Syabil and Rania said...

oh, kb, saya pun ingin join gak.. nanti jemputla ke bertandang ke blog ku bila percuma.. :)

SoLy SoLicious said...

selamat bersegmen KB :))

Paris Lipton said...

wuuu join jgklah...idea kering...

Acik said...

emmmm ... macam nak join jer! :)

misz fatyen said...

DTG DRI SGMEN YG SME..DONE FOLLOW U

http://mashimaro91.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Bui Junaidi said...

bui rasa nk join jugaklah..hehe

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Genk pun join segmen ne hehehe
Jemputlah datang blog genk ^^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Entri terbaik genk,jom usha!!

MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

haadziq said...

dtg terjah dr segmen yg sma..=)

http://gabanstory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

~iz~ said...

terima kasih juga sbb sudi singgah blog iz.....:)

YNA said...

salam kenal :D

c nana said...

terjah sini dri segmen yg sama! :) salam kenal fren ^^

http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Shaherah said...

shera pun semenjak bermenjak ni.. ske jd silent reader.. malas nak taip.. >.<"

eika said...

singgah dari segmen yang same :)
jom jalan2 kat blog saye :D

faridah nazurah said...

hehe bila blogger pemes join segmen blogger pemes.. hehe good luck KB

PCL said...

salam, alahai..sapa tak kenal KB..PCL nak kenal2 lebih dekat dgn blog ni boleh kan !

diana said...

akak tak join pun..:p

Qaireena Erlysa said...

Hai!Apa khabar??kita dari segmen suai kenal tu.. sy dh follow awk..follow lah balik k?

NasZ said...

macam menarik je. blogger feymes buat segmen ni.

MOHD NASER.com

[sutera kasih] said...

hello KB, nama sy yann hihi :P




(YANN)

Nadzirah K. said...

datang sini dr segmen yg sama :)

Bro ahmad said...

HAHAAA YANN hmmm ada je kt mana2 XD

Panggil Aku Han said...

salam ziarah singgah dari segmen yang sama..:)

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

sis92 said...

sis terjah kamu
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Pendamba Mawar said...

datang sini.....

AzatLazat said...

:)
mulakan hari dengan senyuman
semoga kita bertambah kenalan

singgah dari segmen yang sama

eyryn said...

hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
jowm laa singgah blog eyryn !

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini lawat blog awak..Teruskan berblogging keh!! Jom singgah blog Eza.

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Mya said...

salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog btw =D

hira said...

hai blogger! :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Post a Comment