Jom Terjah Blog Newbie

Blogger famous buat segmen lagi ni! kena lah join kan.. walaupun lambat, tapi memang aku dah pasang niat nak join segmen ni, insyaallah kalau sempat aku akan blogwalking ye..

Cara nak join senang je..
1. Kena buat entri "jom terjah blog newbie"
tapi kalau tak newbie pun boleh join! support blogger yang baru nak naik.. 

2. letak gambar panda ni kat entri tu.. comel gila!!!!


Er.. ok, sila jangan percaya..korang sebenarnya kena letak gambar banner bawah  ni kat dalam entri korang.

3. kena nyatakan entri terbaik.. entri aku tak ada yang terbaik.. tapi aku nak kongsikan sesuatu yang berguna untuk blogger baru
- tips menarik follower
- tips untuk berada dalam bloglist blogger lain


Siap! berminat nak join, klik banner tu ye.. bukan gambar panda tu!

8 KOMEN BERKOTAK BULAT:

[sutera kasih] said...

hehe nk jgk panda tu melekat dlm entri ye KB :P

wahh ada tips, thanks KB sbb sahre tips :)

SoLy SoLicious said...

tang entri terbaik tu ssh nk carik tu,..heee

Khairil said...

kita terjah!!....

faridah nazurah said...

waahhhh blogger femes join segmen blogger femes gak la..

alif haris said...

sy newbie juga KB :p hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe.. terjah depa jgn tak terjah

eyryn said...

haii dear ! ryn singgah cnie dari segmen same..
jowm singgah blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

CikHoneyBee said...

hey hey kamu.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. dtg mgulurkan ikatan persahabatan.. nk terima tk? hehehe.. jmpt ke blog ya :)


http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html

Post a Comment