vokal bukan sekadar rupa

rancangan realiti televisyen bukan sekadar rupa rasanya akan mendapat peminatnya sendiri memandangkan tak ada rancangan nyanyian yang macam ni. aku menunggu jugak macam mana rancangan ni akan dijalankan..Menarik sebab pada minggu pertama ni, peserta menyanyi di belakang tabir dan juri menilai berdasarkan suara mereka.

Tapi aku pikir jauh pulak, lepas rancangan ni habis, apa pula nasib si peserta? apakah seperti peserta rancangan realiti yang lain? hilang lepas pertandingan berakhir?? ok, aku dah terlebih pikir pulak hal ni..hahaha..

layan saja rancangan ni, kalau ada peminat yang gila.. boleh lah undi dorang..hahaha..

33 KOMEN BERKOTAK BULAT:

sharul izam said...

tapi perasan x konsep dy ala the voice kat axn..ala x kemana pon ni..hha

Yatie Awang said...

akak tengah layan blog, pasang juga telingga hahhaa

faridah nazurah said...

vokal bukan sekadar rupa? mungkin dorang boleh berjaya, tapi dorang kena la try tarik peminat.

kiz said...

kalau boleh ..penonton kat tv pun tak boleh nampak muka mereka..huhu..baru betul..kat amerika rancangan mcm ni dah ada..

msredcheesecake said...

kalau rupa kurang mmg susah nak jual... indusri muzik kita masih di standard itu.... vokal mantap kurang harga...

josrevalution said...

hhaha..gua pun dah tertunggu tunggu rancangan ni...:)

SoLy SoLicious said...

pgram nyanyian realiti makin bersepah ha..

Khairil said...

nasib saya tak masuk...kalau tidak sure menang punya..haha

YNA said...

x tengok pun tadi..

sbb budak umah tengok citer lain, huhuhu

lisa min said...

haha. biasa sy suke tgk je, nak mengundi harap maklum sekian trima kasih jela. hehehehe.

suha said...

skrg ni org pulun nk glemer je tp stadi dh jd no 2..tak pk mase depan!(emo jap)


(^_^)

K O R I E said...

huh! xdapat tgok
rsa mcm nk tgok sgt,
suka tgok rncangan realiti!

anamizu said...

tak tgk plak tadi =P





luv,
cik ana

muhamad hanif said...

aku tak layan program realiti ni.


LALALALALALALLAAA.

ch000tz axoera said...

dropping to says hi

Selendang Merah said...

best kew rancangan tu??

selamat malam kak KB

Aku Si Pujangga said...

btol2.. mcm x realiti je rancgn ni.. ish2..

Kancil 8349 said...

sama juga keadaan dengan pelajar universiti...ramai yang masuk tapi tidak ramai yang kerja dalam bidang yang mereka ceburi...nie lagi kalau dunia artis...pandai hidup sendiri...kalau leka dan malas...rezeki tak akan datang

syaz@rozelt said...

kesian la dekat sape yg kena reject tu..huhu

abghani said...

tk penah undi sms

Belog Sambal Belacan said...

alaaa ini ikut rncngan di negara luar,klu astro de,channel pe da x ingt.

diana said...

ala2 the voice la ni ye???

NasZ said...

suka tengok voice. best je. tak tau la camne plak vokal ni plak.

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

kotak bulat....baik ko ikut rancangan ini...heheh...

Wani said...

errrrr, saya tak minat. haha

[sutera kasih] said...

konsep ala the voice & american got talent..hehe

Rai said...

lama dah tak ikut rancangan ala2 realiti tv ni..mcm dah bosan..

Zul Fattah said...

erk.. aku x minat tengok benda2 macam ni.. haha

Shaherah said...

shera lupa nak tengok.. sebab dah merayap.. tp slalu nyer.. shera tak kan vote.. hahah

tah lar kan KB.. kena pandai2 bawak diri lar lepas habis show ni..

Woofer Storm said...

semoga setiap peserta tu mempunyai pengakhiran yang baik nanti,jangan lepas program hilang mcm tu je..

follow kat sini..

aimie amalina said...

tgk gak nihh
huhuhu
asenye die tiru cite The Voice kat chanel AXN kat astro
hurmmmmm...

aRa ❤ aFiq™ said...

slalu nye lau pserta realiti tb3 ta nek an.. astro len la.

Princess Yanti said...

nak tiru The Voice la ni...

Post a Comment