Skytechbelog mencuri entri!

Ini pendedahan paling panas untuk tahun ini!
seorang blogger telah mencuri entri seorang blogger lain!  saksikan bukti yang aku temui.. Dia telah mencuri entri tentang Nokia N9 semalam..
Dah nampak? Terukkan.. Ehhh.. Kejap! cuba tengok waktu post.. siapa yang curi siapa? Teett..
hahaha, tak adalah.. kebetulan kitorang buat entri yang sama sebab dapat BE yang sama.. Lagi best dia ni jiran aku.. Ezad ni ada mintak nuffnang bagi dia BE nokia N9 ni.. Rezeki  agaknya sebab url feed aku menumpang kat blog dia.. jadi aku pun dapat BE nokia N9 ni jugak..

Ramai tanya berapa harganya kat Malaysia. Harga sekarang ni cepat jatuh kan, jadi tunggu murah sikit baru beli lah ye.. buat masa sekarang harganya RM1799 - RM2088

26 KOMEN BERKOTAK BULAT:

EyqaLuvender said...

haha..iqa pon pasan ni...
dua2 iqa g komen..ngeeee~

aimie amalina said...

hehehehe
aisehhhhhhh
jiran sungguh ni
sehati sejiwa sokmo =p

Ezad Skytech said...

huuuuhhh...tajuk entri yang agak panas ni KB...haha...ezad post awal 3 minit ye..sape yang curi entri sape ni..teeettt...haha~

harga masih mahal lagi ni..lagipun baru je lagi keluar kan..tunggu turun la harganya..hee~

SAYA BUKAN SAMDOL said...

haha ingatkan nak gaduh la kan

faridah nazurah said...

boleh botak nak bayar haa.. tak cukup mampu..

manmala said...

N9 ni dah bulan lalu aku wat entri...
hehehe. kalau diikutkan korang yg curi entri aku ni. xdelah. jgn marah tau. saja bergurau. aku teringin sgt jgk nak ada nokia N9 ni. bila lah boleh dpt?

Zul Fattah said...

macam yg aku cakap semalam r.. haha..
mahal lg la.. tunggu murah dulu r

Fad said...

apa maksud dapat BE nokia N9 tu?nuffnang bg dia N9 ke?huhu

Fad said...

apa maksud dapat BE nokia N9 tu?nuffnang bg dia N9 ke?huhu

SoLy SoLicious said...

hahahaha...sengal sungguh....


konklusi, semua duk copycat aku ha....teheee..... (gurau aje)

Paris Lipton said...

aicehhhh ingat perang tadi..wahhh tahniah yeeee...suka2

MisS HoNeY said...

around 1799-2088??alahai..ntah bila nisa mampu.

Cik Rose Cute said...

hahaha...ingatkan cerita betul...

Cik Sara said...

Oho...ini ke kisahnya...Ingatkan apalah tadi..

=P

Azzah said...

tunggu 2,3 bulan lagi murah sikit kan?

lisa min said...

haha. tajuk kontrovesi je. haha.

Yatie Awang said...

nakal betullah KB ni...kesian Ezad hahaha

anamizu said...

ish3
terkujat ai taw..
ingtkan curi ape la tadi :P




luv,
cik ana

[sutera kasih] said...

ramai blogger buat entri N9 sbb dpt BE kan..dengki2 hehe

tggu hrga jatuhla :P

diana said...

kebetulan eik..
ada jodoh tu..
hahaahah

ArulchelseA said...

uik mahalnya..kena tunggu smpai harganya 200 bru beli la mcm ni..kih kih kih kih..

Niena Pengembara Ilahi said...

muehehehe..sehati sejiwaaa

NasZ said...

saya lebih kepada samsung dengan sony ericsson. hehe.

MOHD NASER.com

Ezad Skytech said...

ni namanya perang secara psikologi..kan KB...haha~

josrevalution said...

fuhh..main gile nak tunggu harga turun..hehe...baek beli note book 2 biji..haha..

era kecik said...

ha ha ha~
terlebih sudah... :)

Post a Comment