Jom tanya kotak bulat

ehemm... malam ni aku takde idea nak menulis tapi aku nak buat entri jugak.. aku ada idea, aku benarkan korang tanya aku apa saja soalan dan aku akan jawab pada entri seterusnya sambil backlinkkan ke blog korang yang bertanya.. paham?

pendek kata, korang tanya aku apa saja pun kecuali yang lucah-lucah ok.. aku akan jawab dengan jujur dan ikhlas.. kemudian soalan korang tu akan aku buat satu entri sambil link kan ke blog korang.. mudah kan?

ehemmm.. batuk pulak...

31 KOMEN BERKOTAK BULAT:

EyqaLuvender said...

nk tnye ni je...KB sihat???hehe...
*tataw nk tnye ape tp gatal tgn nk komen ;p

SoLy SoLicious said...

Pkwe KB name ape?? hahaa

aimie amalina said...

heeeeeeeeeeee
cm menarik jek
hahahah
kikiki
cm byk soklan
hahaha..
tapi nak tawu dr dulu lagi.. KB lelaki ke pompuan eh?
hahahha
cm x de soklan lain jek..kikiki...

Fathiah Hamim said...

err boleh tanya banyak soklan tak? hehehe

1. orang panggil kb apa?

2. bela panda sebagai binatang peliharaan ke? =P

3. adek beradek ada? berapa?

4. kau rasa kau comel tak? =D

5. kau marah ke aku tanya soklan bangang? hehehehe

Bro ahmad said...

nak tanya apa ni kb..peribadi ke tentang blog huhuu

peribadi - jejaka pilihan kb yang macam mana ehh?

blog - kb ping entri kat mana yekk?

tu je

SpeakerSekolah said...

knape lman web gotchic ade kat traffic source blog sye kb??lman web xxxx pn termsuk,knape blog sye bleh terbclink ngan website plik2??

bukan retis said...

nak tanya.maybe soalan ni dah pernah ditanya..tp takpe,aku nak jadi orang yang selepasnya tanya.sebab aku kadang2 tak bape gemar jd yang pertama.

uhuk3...soalan : kenapa kotak bulat?kenapa tak kotak lonjong ke.. :D

3no gr33ny said...

hanya bukan mahu bertanya tapi mahu berteka teki dengan tuan hamba si kotak bulat..heehhe..
soalannya senang sahaja..
apakah bendanya paling tajam dalam dunia ini?

Eida Arina said...

ok kb....saya nk jwb pertanyaan kb di entri2 sy yg kb komen...

psl video citer thailand tu...sy download...kat youtube ade kut...ntah lah... =_="

owh...sebelum ni kb prnh bercinta eih??? huhuhu.. :)

Acik said...

kikikiii ...
takut le nak tanya, kang nanti jadi soalan Bangang Yang Buat KB Bengang!

tp tanya gak ler!
sebulan brape banyak kb kumpul duit nuffnang? heheheeee ...

diana said...

akak nak tanya...
sekarang kamu single kan??
apa punca putus cinta baru2 ni???

[sutera kasih] said...

nak tanya, mungkin KB dh prnh bgtau mungkin sy terlepas pandang kan hehe

nak tanya, KB dh kawen ke?hehe
KB suka makan apa?
KB kenal blog sy tak sebelum ni? :P

mana pegi panda KB? -_-"

asnizaziz said...

camna cara untuk dapatkan idea utk buat entry2 yg best n terbaik?sila jawab.mekasih :)

Acik said...

erkkkk
naper macam link acik dah ilang dari bloglist tu? :(

josrevalution said...

ehhemm..kalo setakat nak tanya senang je..kotak bulat bila nak kahwin?..:)

KaK LimAh Si SupiR said...

ntah..xtau nk tny ap..huhuhu :P

kiz said...

dari mana asalnya nama kotak bulat ni.. nama yang unik..mesti ada cerita sebalik nama eh..huhu

Bui Junaidi said...

kak bui nak tanya..kenapa tak join segmen kak bui..??

jawab..jgn tak jawab..hehehehehe

msredcheesecake said...

cik kb,

nape keberatan letak gambar sendiri di blog? hheee

ape no ic? heheee

Umie Artoqiemie said...

nama penuh penulis kotak bulat dalam ic ape eh? suka tak blog aku ? haha

yui92 said...

cambest.. ok tanya sal blog ja..

kenapa nama kotak bulat?

muhamad hanif said...

nama ayah sapa ?

budakijaupendek said...

asal planet mana ?
kenapa blog warna biru ?
hehe

anamizu said...

wahhhh dah byk soklan dah..
emmm nak tanye ape ni eh??

1-name betol KB sape?
2-KB asal negeri mane?
3-ramai ke siblings?
4-pnh gune camfrog tak?
5-kenape KOTAK BULAT?
6-gadget yg KB ade skrg?


errr ok rasenye ckup kot setakat ni dulu..hehe

Kancil 8349 said...

masih sempat ikut ke nie...hehehe

Kancil 8349 said...

ndak tahu kalau dah di soal...

1. apa impian KB selama ini?
2. Ciri2 lelaki yang KB suka untuk jadikan suami

Wanie said...

heeee..boleh tanye kat sini ye..soalan byk dah kuar so wanie nak tanye

1) lepas ni nak panggil jihan boleh?
2) KB baru putus cinta eh?berani x nak bercita lg?

msredcheesecake said...

apa pandangan kb tentang cinta sejati? ujud ke skang ni?

cinta lelaki perempuan ada yg kekal, apa pendapat kb?

yayath said...

nak tanya jugak la:)hihi

suka duka KB sepanjang berblogging??

hihi...

Anak Wak Mail said...

dalam banyak2 buah,,buah apa yang pelik??

bolehkan tanya soalan ni..hihi..:P

era kecik said...

kb,, nak tanya ni,, camne nak tulis entry terbaik macam KB ni? he he

Post a Comment