Saya nak edit blog percuma!

Entri melekat!

ada sesiapa nak blognya di edit sepenuhnya secara percuma? tengok blog aku.. aku buat simple,ringan tapi sedap mata memandang.. aku nak buat satu segmen mudah memandangkan minggu ni aku sedikit sibuk dengan projek akhir aku.
blog bukan saja kena cantik, yang penting ringan kan?

Berminat? mudah je..

1. Buat entri " Saya nak edit blog percuma!"
2. letakkan header aku ni dalam entri tu ye..

3. like fanpage aku..ehemm..
4. cerita sedikit kenapa ingin blog anda di edit.
5. linkkan ke entri ini dan tinggalkan link di sini ye.

hadiahnya!
1.  3 blog akan dipilih - edit / ubah blog sepenuhnya.. template+header
2.  2 penyumbang trafik tertinggi untuk segmen ini akan mendapat hadiah misteri!
3. 1 perserta dengan komen terbanyak pada entri tersebut akan dapat hadiah misteri!

Pemilihan adalah di tangan aku dan keputusan adalah muktamad nanti ye..

tarikh tutup : 15/ 10 / 2011

TUTUP!

63 KOMEN BERKOTAK BULAT:

puteri eima said...

http://puterieima.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

abghani said...

oh i c

Si BuDaK KaChAk said...

da join da...


http://ribut-mengundang.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-nak-edit-blog-percuma.html

Acik said...

bab komen terbanyak tuh yg x paham tuh. komen kat post ni aje ke? komen bulan ni? komen sejak azali? ihihihhhh ....

era kecik said...

he he he .. era pun nak join jugak segmen nie.. ^^

nah link yang KB mintak!
http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..rajin2..

abe long said...

xbuat entri bleh ke?

manmala said...

saya baru je edit blog saya dgn wajah yg baru, manis mata memandang. jalan lah tgk .

aimie amalina said...

uuuuuuuuuuu
menarik utk dihekot!
mesti mawww ikot inihhh =]

Ini Kisah Tia said...

ui kaw .. misteri noksss :)

✿ Myra ✿ said...

wahhh..tawaran hangat! ;)

misz fatyen said...

join

http://mashimaro91.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

SoLy SoLicious said...

waahh..rajinnye KB

Bui Junaidi said...

bui tak nak edit lagi blog..
(bajet dh cantik..hahaha)

diana said...

oleh sebab keputusan semua kat tangan kb maka akak tak nak buat entry..akak nak kb pilih je akak..
kita kan adik beradik..
wakakakak

Zul Fattah said...

masih dlam pantang.. xleh nk join segmen .. sedihnye.. maaf xleh nk join..

Niena Pengembara Ilahi said...

a'ah.. blog cik kb ringan :D

Bro ahmad said...

kb yeaa bro join...:)

http://www.trioseposen.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

faridah nazurah said...

nak! nak! nak! dan nak jugak!


http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html


:)

apik pehe said...

wahhhh...percuma tuh

Ezad Skytech said...

nak juga edit blog free...heee~

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

ABU said...

segmen yg menarik..sib baik aku tak nak edit lgi..:D

anamizu said...

wahhhh! nape KB x buat awal2 dulu??? uwawawawa..hehe




luv,
cik ana :)

CikBulat said...

wahh !! nak >_< hehehe
eh, hai bulat !

Citra NaniZam said...

Citra nak blog citra di edit...

http://citrananizam.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

HAFIZAL said...

nak join jugak lah... sy pun tengah mencari2 header baru nie

HAFIZAL said...

join segmen kotak bulat

http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/menarikhadiah-misteri-menanti-anda.html

Green Apple said...

nak join cik KB..

http://ciksufarida2.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

Syuxer said...

rajinnya KB nak editkan blog orang hehe..semoga ramai orang sertainya hehe..

p/s: syuk pun dah lama tak singgah sini..:)

Tukang Karut said...

tengok la nanti... hoho...

Eera Shera said...

nak join gak

http://eerashera.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

sha my heart said...

wah, majunya KB.. Ni mesti tau dan pandai bab edit medit ni. Sha kalau utk blog sendiri boleh la. Blog orang lain, risau diorang tak suka plak.

Apa pun, good job KB.

P/s: Seminggu Sha off line. apa isu terbaru ya?

iMBobo said...

wah sibuk dgn projek tp sempat nk edit blog, byknye masa kb hehe

kotak bulat said...

imbobo : kb wat lepas abis projek nnti.. :)

khatgrafik said...

Salam KB, nak jugakkk :P
Gurau jer.. Good luck for final project

APAN said...

ada perkhidmatan servis blog percuma kat sini...wah...rajinnye.huhu...

kokser kokdam said...

bagus sunggoh kamuu.. =D

Kancil 8349 said...

bestnya...Kancil menyokong KB

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

joined!!

http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

CikGu Ma said...

mencelah di waktu lapang...(",)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-nak-edit-blog-percuma.html

bella hamzah said...

bella join :)

http://bellalunana.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

Syukri Mohtar said...

dah join jugak =]

http://syuk6692.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh tawaran menarik.klu la sis ada byk masa sure sis akan join.sbb sgt2 teringin nak meringankan blog.tp apakan daya ada baby kenit tak sempat nak buat tu semua.moga mereka hepi dpt diedit blog secara percuma

Sheeszshira Shiraz.... said...

http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

dah join

Aizat Chik Suliman said...

datang sini jalan-jalan :) dari lepaksonline.... :)http://lepaksonline.blogspot.com/

bloghok said...

oh my kad

Pendamba Mawar said...

cam best je

yusuflaili said...

salam;
bagus segmen ni untuk pembangunan sesama blogger..tapi tak dapat join mungkin lain kali...

era kecik said...

cam ne KB? beberapa hari lagi ni nak tamat segmen nie,, tak sabar rasanya!! nak tahu keputusan dia~~ hahaha ..

Cahaya said...

Cahaya nak jugak ^^

http://miszcahayagembira.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

CikHoneyBee said...

suka hati nk join :
http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

Acik said...

mana kotak bulat menghilang? tak per ler, acik ada sebut kotak bulat kat belog acik tu ... :)

Ms. JumranIzan said...

oredy joined... :)

http://cendawanbirucinta.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

jengukLah... I'm new!!! hihi :)

ain dzaya said...

aiseyh!
ramainyer yg juin..
nie segment win2 kah?

era kecik said...

KB oh KB,, mane KB menghilang?

tak update blog lagi ke KB? era rindu ngan KB nie.. :'(

HAFIZAL said...

mcm tu ker....

Susie said...

dah follow blog ni...harap dapat follow blog susie lak..

http://susiyantisoleman.blogspot.com/

ArulchelseA said...

join jugak.. :P

http://arituarini.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

SyUhAdA said...

wahhh..menarik nie..

HAFIZAL said...

sy dah join pun

sharul izam said...

nakkk!!

http://sharulizam.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

sharul izam said...

nak !!

http://sharulizam.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

Umie Syakirah said...

said...


Nak juga !!! TQ


http://umiesyakirah.blogspot.com/2011/10/ Saya nak edit blog percuma.html

Post a Comment