DUA BLOGGER BERTUAH

Apa khabar hari ni? sihat? aku tak sihat lagi ni.. batuk-batuk je ni.. lagi best semalam pekena teh ais. Peh! terbaik! Hari ni aku selesai edit DUA BLOG BERTUAH yang join segmen ringkas aku.. hasil kerja tangan aku memang aku mengaku tak berapa indah pun sebab aku kan budak mekanikal jadi bila sampai kena jadi kretif, aku memang hancuss...

Blog pertama yang aku edit ialah blog fantasi era
era nak warna pink, ada domo.. dia  nak guna template dia yang sedia ada je jadi aku ikutkan.. tak banyak aku ubah.. background blog tu blog era seorang je yang ada tau sebab aku design ikut theme blog dia.. fantasi kot.. jom tengok rupa blog dia yang aku dah hancurkan..hahahha..


blog kedua yang aku edit pulak ialah blog puteri eima.
Blog ni mengingatkan aku masa mula-mula ada blog dulu.. semua benda nak letak dalam blog..semua widget nak cuba kan..  untuk eima, sorry ye sebab banyak buang widget dalam blog tu.. aku buang sebab nak bagi blog tu ringan dan lebih kemas.. kita mesti nak orang senang datang blog kita kan, tu pentingnya blog mesra pengunjung. Tapi kalau lepas ni eima nak pasangkan semula widget-widget tu, terpulang sebab tu blog eima kan..


Siap! pada yang lagi dua pemenang... tunggu ye, insyaallah nanti aku post.. aku bukan sengaja lambat-lambatkan.. tapi setem yang kat pejabat pos sini, gambarnya tak menepati citarasa aku.. hurmm.. ( alasaannnn~)

27 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Yatie Awang said...

dah mengedit pulak, hehehe

era kecik said...

wah ada gambar blog eralah.. hehehe :) terima kasih sangat-sangat era ucapkan kepada kb kerana sudi mengedit blog era ^^ ..

p/s: memang ringan giler arr blog tu ^^

manmala said...

mabrouk alaikuma (tahniah buat kedua2nya)

diana said...

lawanya..:)

SoLy SoLicious said...

bertuahnye depa..lawa la KB buat. ^__^

Noh Kodiang said...

kat aku tak nak buat ke...gini r member...(T_T)

Azzah said...

cantik2 headernya

Wanie said...

pantas je kb edit blog dorg eh..22 pun pink..hehe

LYNUSLY said...

tahniah!!!.. :)

Selendang Merah said...

wah kretif gak kb nie...dua cantik...:D

sha my heart said...

wah, cantik.. Dua2 blog pinky ya.

Lelaki penuh dengan ego?

Saddila said...

nampak kemas la yang kedua tuu .

selesa mata tengok nye .

:)

Ini Kisah Tia said...

wahhh serba serbi pink :)

kocix! said...

kena bayor ke kalo suh edit kan??
hehe..

ade x servis -tolong update kan blog org lain??-

haha punye pemalasnye la kan.

aRa ❤ aFiq™ said...

22 pink.. kne p terjah ni :)

iMBobo said...

haha kb nak setem gmbr apa?

Anif Abdullah| AA said...

edit?? untung laa mereka ya.. ^^

Anak Wak Mail said...

rajinnya KB mengedit..bagus2x..:)

Zul Fattah said...

wah.. cantik kot... tahniah yup...

faridah nazurah said...

alahai,, bertuahnya dorang! jeles~

BiNtaNg HaTi said...

dua2 pun comeyyy...:)

Syuxer said...

pink pilihan ceria hehe..bertuahla orang dapat editan dari KB hehe

aimie amalina said...

weeeeeeee
sgt bertuah!
hehehehehhe
ajennye cek KB niii

msredcheesecake said...

Best ada org editkan blog... Kalau harap msred, simple je la...

Anyyss Shuhaimi said...

cantik2!!
*dah lama tak singgah cni. :)

suha said...

blog cik suha cmne lak?sobs!


(^_^)

puteri eima said...

trima kasih KB

Post a Comment