kecewa menjadi Serik

assalamualaikum..
aku tengok ramai blogger yang update entry pertama dorang pasal
kejadian ' Blogspot tak dapat dibuka'
Peristiwa yang berlaku pada 13 mei 2011 ini,
sesungguhnya meninggalkan kesan pada aku.. 
bacalah lagi...

Aku nak merajuk!
aku tak nak post entry best-best malam ni *best ke?*
Bukan ape, takut esok jadi lagi,
habis entry-entry di padamnya.
komen-komen pun kena padam jugak!

Jadi, malam ni aku just melawat-lawat ke blog kawan-kawan sekalian..
nanti bila blogspot dah betul-betul sihat,
baru aku post entry baru.




9 KOMEN BERKOTAK BULAT:

nabihancakap said...

samalah aan! dah elok wat entry. alih2 dideleted! geram sgt! tp xpnh serik. hik3!

mira nasiruddin said...

salam...
meh r selesai kn tugasan 1st BSB

kotak bulat said...

nabihan : hari ni start tulis entry lek.. hehehe

kotak bulat said...

mira nasiruddin : wsalam.. akan selesaikan nya... :P

ArulchelseA said...

memang mencuak kan semalam..hehe

kotak bulat said...

nasib baik ari ni ok je.. :)

~♥ Mawar ♥~ said...

samalah.. 2 hari kebelakangan ni blogger tak leh dibuka..

kotak bulat said...

hope ari ni xjd lagi kan..

ahmad said...

sejarah ni..masih ingat rupanya nasib dia tak padam

Post a Comment