Free header by 'bungaitucantik'

Morning! assalamualaikum..


Kawan aku a.k.a Sifu aku dalam dunia blog ni, ajak aku join segmen dia..
First sekali yang aku kena tau, segmen apa? sebab aku tak nak da main masuk je segmen. *serik dengan kekecewaan dulu* 
Segmen ni bagi aku tak rugi pun kalau join sebab dapat Header Percuma! *pantang ni dengar benda free*
Senang je lau nak dapat header free ni..



1. buat entry dan letakkan header yana kat entry

2. tajuknyer..free header by 'bungaitucantik'
Done!

3. folow lah yana (xnak pon xpe, xde pksaan)
ko la orang pertama aku follow dulu

4.saiz header korang
847 kali 230

5. nyatakan ayat untuk diisi pd header
kotak bulat comel! *lalalala~~*

6. font nak warna ape, yana akan plih font yg sesuai.
kuning, ungu , pink!

7.letakkan gmbar yg nak dletakkan, klo xnak gmbr nk tulisan pon boleh jer

8. cre nk contact bila header da siap samada fb/email..
contact kat hendphone aku 

9. link kan ke blog yana dan tggalkan kt komen
baik!

Aku tak tag sesiapa sebab korang semua aku tag.. hehehe.. meh lah join..tak rugi pun..
lau nak join, click sini
tarikh tutup 30 mei 2011




p/s : aku guna font besar, sebab takut kau salah wat header aku.. lalalalala~~

3 KOMEN BERKOTAK BULAT:

bungaitucantik said...

haha..thx join kotak bulat..aku akn sdye upye mgikut design cterase ko wloupn byk songeh..hehe

.m y z. said...

wah buli kawan sendiri. haha :P

Bro ahmad said...

unik jugak header dia tu

Post a Comment