Akan Review follower ke 290-300!

Assalamualaikum..

malam ni aku sangat-sangat free.. *tiap-tiap malam aku free*
Jadi aku akan review follower aku yang ke 290 hingga 300..
ikhlas dari aku ni... follow sebab suka blog ni ye.. *ayat poyo*
Tak tahu lah bila akan sampai 300 tu.. *ada ke orang nak follow blog aku?*
aku just nak bagi penghargaan untuk korang..sebab sudi follow blog tak seberapa ni..
yang da lama follow aku, jangan risau.. aku rajin berjalan!..insyaallah.. *aku pun memang tak de keje*



disebabkan mlm ni kotak follow tak mo keluar pulak..
kt atas navbar tu ada button follow ye :)

20 KOMEN BERKOTAK BULAT:

eddy said...

adakah blog eden termasuk sekaki?? yeaaa....buat review comey2 tau... dan jgn lupe put link review tue dlm rakan2 eddytech sy :)

kotak bulat said...

hehehe.. insyaallah :)

NuSaNa NoSa 91 said...

usaha yg bagus.. tahniahhhh~~ ^_^

kotak bulat said...

mekasih.. :)

ღ Sis Aieda ღ said...

dari tadi tunggu button follwer..
kosing jep dekat follower tu..

teheee~
aieda da follow gune button follow yang sebelah dashboard..

tak pasti la muncul ke tak :)
okewp...

btw,tengs folo aieda :)

miss.Addin said...

nice one ! :)

k.h.a.l.i.l.a said...

dtg singgah sini ^_^

Doktor Cinta said...

fuh sempat la..hehehe

http://pendambamawar.blogspot.com/

harrazdani said...

tahniah KB...anda mmg best.

Syuxer said...

tahniah..:)..semoga dapat follower ramai pasni..review sampai abis2an..hehe..xyah duli perasaan orang kena review tuh ahahah..hati kena kejam sikit..baru sampai maksud review tuh hahaha

kotak bulat said...

Syuxer : ish..xdela kejam gitu... hehehe

harrazdani said...

yg 290 ke bawah blh direview tak....:-)

kotak bulat said...

harrazdani : hehee..insyallah.. anda dihargai :P

lalat mErAh said...

hi ktak bulat .thank 4 following. syy baru nak mula nie blogging. cam rasa nak mnulis je..whoa. cmne nak dpt member ramai cam u..

p/s: i love followers.i love more if they do read n leave comment and telling ...

u promote ka I ..kikiki

kotak bulat said...

lalat mErAh : Kb pun bru lagi dlm blog ni.. kita support each other k..
review lambt kit kot..kotak follower xmo kuar plak..

pearl jade said...

memang rajin dik nun sorg nie..cayalah...

kotak bulat said...

hehehe..xdo la rajin pun.. :)

Siti Suriani said...

yey.. follower y ke 299.. :p

kotak bulat said...

Siti Suriani: kira ke? hehehe.. tahniah! tgu tau.. Kb review t..

Bro ahmad said...

ok la nak kira pencapaian sekarang ni kan

Post a Comment