Promote follower bertuah

Haritu aku da janjikan nak review follower aku yang ke 290 hingga 300..
Tapi,aku tak tau sgt review..aku promote je ye..
kali aku promote semua sekali ye.. Jadi aku tambah kawan, korang pun boleh tambah kawan..
sorry sebab lambat..sebab kotak follower aku tak keluar semalam.


blog ni  cik bella ni color merah, putih dan hitam. Macam header dia ni..
pengalaman dia dalam dunia blog ni pun da lama, sejak 2009!
klik header ye lau nak kawan dengan dia.


blog si dia ni berawan-awan. aku selalu lepak sini.. *silent reader* 
seronok baca apa yang ditulis.
klik header ye lau nak kawan dengan dia.


Kaler hijau coklat blog ni, pernah jugak aku singgah.. hehehe..
banyak entry dia yang best-best gak..
rasanya dia start blogging since last year. jom terjah dia!


owner blog ni Addin Chaos..  Simple je blog ni. aku follower yang ke 211..
selalu dapat nombor yg tak cantik.. hehe..
terjah saja blog ini! 



cantik header dia ni.. dia pure science student *ada tulis kat about me*
blog dia sangat-sangat simple, takde iklan dan satu post je kat home..
jadi cepat je la loading kan..bagus!
ape lagi? klik la..


Khalila namanya ye.. belang-belang gitu blognya..
'follower dia lagi ramai dari aku la'. hehehe..
klik..klik header tu..klik lau minat..


hitam putih blog nya cik situ suriani ni..cantik..
tapi tulisan tu macam aku susah baca.
aku lembap lau nak baca tulisan corak-corak ni .*gedik*
shoutbox pun takde lah yunk..*ke mata aku yg tak nmpak?*


Ni dia pendamba mawar.. Kebetulan aku pun baru kenal dia.
Dia ni nak lawan ben ashaari..brani tol!
pi la tengok siapa si berani ni. 


Ni dia follower yang da ad link..heheh..*gurau je*
Background dia penuh kartun-kartun binatang comel..
tersenyum baca entry terbaru dia..
kalau nak kawan dengan dia, klik header ye..

ada 1 blog yang aku tak dapat bukak 
*sila bagi aku link korang secepat mungkin ye*

1. jufry malyno
takde link ke blog jugak.

Ni lah blog yang aku janjikan akan review.. *tak pandai review pun*
promote ok..

17 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Doktor Cinta said...

berani betul pendamba mawar tu nk cabar ben ashaari..siapa dia tu?nak terjah ar

beLLa said...

hehehe. thanx dear promote blog ;p

cik azeya said...

wah. header macam gule2 tu comeyyy. :)

kotak bulat said...

Doktor Cinta : mmg berani dy tu ;p

suha said...

ala cik suha lmbt follow la ni,kalo x dpt d review gak (^_^)

kalo xnk review pon xpelah,tp jengah belog cik suha tau

kotak bulat said...

suha: alalaa..xpe.. nti kb selalu pergi jengah ye :)

miss.Addin said...

hee thanks ! :)

Siti Nadzirah Zakariah said...

terima kasih ye kak jihan :)

kotak bulat said...

miss.Addin: welcome :)

Siti Nadzirah Zakariah: sama-sama :)

I do I need Iman said...

ehehe. sorry. i lah tue. ryu_qdds tue
www.mawarkuwada.blogspot.com
;) sile lah tgk. dah review ckp. hehe

kotak bulat said...

I do I need Iman: hehehe..

Reza Razi said...

Mulia sungguh hati cik Jihan promote blog kami2 yg x seberapa nie.. Mekacih bebanyak ye.. :-)

k.h.a.l.i.l.a said...

As salam. Wahh, trime kasih sudi pomot pondok kecik sy tu. Sudi2 la jenguk ye. Banyak nk update entri. Tp cuti ni agk sbuk plak ngan knduri. Pape pun tme kasih skali lagi tuan rumah :)

Siti Suriani said...

Time kasih sebab tolong promote blog siti yg tak seberape ni..

Thnk nway.. :):):)

kotak bulat said...

Reza Razi: semua blog2 ni menarik..jadi tak rugi lau dipromote kan..

k.h.a.l.i.l.a: insyaallah.. :)

kotak bulat said...

Siti Suriani : welcome.. :)

GreenAppleKu.com said...

singgah, blog saya tak nak reviwe ker..huhu..

Post a Comment