Blogger Berlagak dan tak ada adab!

"Kau ingat kau hebat nak sound aku? tak payah nak berlagak sangat lah! kau ingat aku hadap sangat kau follow aku? tak ada adab betul!" Ini yang seorang blogger katakan pada seorang blogger yang berlagak dan tak ada adab..

Siapa blogger tak ada adab tu? siapa yang berlagak tu?
blogger tu aku lah..kotak bulat..

Kisahnya macam ni, pagi tadi aku tengok shoutbox blog aku, ada seorang blogger tulis kat situ..
" follow me, i'll follow u"

Waktu tu aku baru bangun tidur, jadi aku terus singgah ke blognya.. Aku kata,
 " kb folo sebab ikhlas nak follow, bukan di suruh follow, terima kasih sebab singgah, kb singgah :-) "

Biasanya tak ada blogger yang bagi pendapat secara terus.. betul kan? Tulis entri je untuk menegur  mereka-mereka yang suruh kita follow mereka kan.. tapi aku ni berlagak, takde adab, suka sound orang.. tu yang aku cakap macam tu kat shoubox dia..

Pada dia, aku minta maaf lah kalau ada mengguris hati kau, aku cuma bagi pendapat je..di tambah pulak dengan keadaan aku yang baru bangun tidur waktu tu..sekali lagi maaf..

bagi mengelakkan benda ni berulang, aku buang shoutbox aku..
blogger berlagak dan tak ada adab ini minta maaf kepada semua..

40 KOMEN BERKOTAK BULAT:

EyqaLuvender said...

tp kan actually annoying ble die tulis cmtu...
"u follow me,i'll follow u"
kalo die tulis "i follow u,plz follow me back" rsenya ok lg...
aish,mcm2...

Bro ahmad said...

sabar kb..kat shoutbox bro mcm2 ragam ada..bro tenang dan happy je..sikit pun tak marah ehh..jgn spam sudah..benci spam...:)

budakijaupendek said...

em takpe.
asalkan takde perkataan kesat (:

A.I.N.S.Y.A.H said...

pape pun.. gambar yg kat bawah entry tu mmg cool..c0mel ;)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Comel plak da muke beruk tu.. Haha... Biase la KB.. Kite x smpurna nak jage ati sume org.. :)

Shaherah said...

shera suka cara KB ^_^

Bella Bell said...

ehh.. aku nampak bro ben la kat kotak followers tu.. :)


sabar KB.. aku paham perasaan kau... sebab aku pn pernah kena jugak.. ^^

kim ha nim said...

haha...gambar beruk tu...motiff? haha

Cheq Sue said...

malam KB... mmmmm susah jugak kan kalau camtu...kalau cheq sue pun x berapa suka...kita follow bila rasa nak follow... tapi ada pulak orang pk bukan2...

Khairil said...

mcmana nak komuniskasi kalau buang shout box tu?..huhu..

aimie amalina said...

=]
x pe...yg pentg mimi selalu akan pegi belog biru menawan di hati niii

CIK PARO! said...

betul juga tu..
Nasib baik cik paro tak penah buat camtu..
ehheheh

Wyna Nubies said...

As Salam,

ermm..rasanya tak de pape kott...
sbb wyna pun tak suka org paksa2 nk follow blog 'dorang'...abaikan saja XD...

bukan lisa surihani said...

kdg2 xde shoutbox ni bgus jugak...
kita nk org baca entri kita dgn ikhlas..bukan juz touch and go je... :)

xpe2..aku suka pe blog ko..

crayon said...

follow me bedak badan wangi untuk kesegaran sepanjang hari

KaK LimAh Si SupiR said...

xpe kb..kaklimah ske kb..coollll :P

NasZ said...

sound direct je. hehe. saya pun dah buat shoutbox. ada gak tanya tapi bagitau, kalau nak tinggal jejak, komen. hehe.

MOHD NASER.com

SpeakerSekolah said...

bg link blog dier,nk kasi hack itu blog..kuikui..mcm la pndaikn..

Bell said...

klu dlm sinar f.m kata ..'i follow u'..hehehe...anggaplah shoutbox tu g outstation..sbb tu xde kat blog KB.hehe

Anif Abdullah| AA said...

ala takleh nak zzz dlam shout lagi..
cool k.. :)

PCL said...

suka folo...x suka abaikan jer..

Ezad Skytech said...

macam2 ragam blogger2 ni...sabar la ye KB...mungkin dorang tu lebih suka duduk dalam dunia dorang tu je..

biar je...kita tegur elok2..takde marah2 pon kan..sepatutnya jgn la ada sikap tak boleh ditegur ni...sampai bila nak maju..kalau tak boleh ditegur...

alif haris said...

alorh .. tak boleh lagi nk bershoutbox kt sini lagi .. huhu ..

takpe la KB ..sabo je ler ..

eyryn said...

he3..tue bukan blagak laa dear..
tak salah pown buat mcam tue..coz kite juz nak tegur dye..
hehe..juz KB tegor directly..orang laen tegur smbil perli3..hahaha :)

faridah nazurah said...

kesian KB,, sabarlah.. maybe dia baru je lagi kot. sebab tu kurang memahami cara blogger lain berblogging. tp selama sy kenal KB,, KB ni ok je. ada je adab.. elok jugak buang shoutbox tu. takde pening2 kepala kan. heee dah dah jgn nak sedih2.

yusuflaili said...

Salam;
Sampai hati buang shoutbox tu..susah nak berhubung..aku ada juga jumpa cam tu tapi aku buat tak kisah je,kalau ada masa aku follow.

maszull said...

salam KB...cian shoutbox tu x pasal2 kena buang oleh tuan nyer...:)

eLimici0us said...

saLam..FYi..iTs me wH0 TaLk THs sHiT caLLeD "F0LL0w me, i'LL F0LL0w u Back.." see.. Yes i'm a Newc0meR iN THs BL0GGiNG w0RLD.. i Juz waNT 2 Have a FRieND..Y caN'T u uNDeRsTaND? BuT PLs TaLk 2 me NiceLY..i DuN THiNk u wRiTe DaT w0RDs iN mY sH0uTmix as Nice as i caN accePT iT..iF u iN mY sH0es, waT sH0uLD u THiNk iF sum1 TaLk 2 u Like DaT? i'm a HumaN Like u T0o..mYB u HaTe iT wHN u Juz w0ke uP FR0m sLeeP, a FuckiNG HeLL GiRL T0LD u 2 F0LL0w HeR makes u PisseD 0FF..BuT u NeeD 2 kN0w DaT i'm RePLieD ""Kau ingat kau hebat nak sound aku? tak payah nak berlagak sangat lah! kau ingat aku hadap sangat kau follow aku? tak ada adab betul!" iN uR sH0uTmix keTaHuiLaH BaHawa saYa seDaNG sakiT..weLL i'LL 4Give N 4 DaT 4Give me T0o..as saLam..

kotak bulat said...

eLimici0us : kb publish komen ni sb mybe kmo nk org baca apa kmo luahkan..

ok, kb tgk blog kmo dulu seblum mnegur, n i dont think u re new blogger coz u already have that blog since 2010 right? kb rasa kb tak gunakn bhasa yg kasa sb kb check byk kali ayt yg kb gunakan, terima teguran yg baik, tp kalau tguran buruk, jgn cepat melatah.. mekasih sebab dtg lagi ke blog kb.. harap smuanya selesai disini.. :)

era kecik said...

sabar jelah KB .. ooo.. patutlah era cari shoutbox KB tak jumpa2.. nak tinggal jejak,, ingatkan hilang tah kemana,, rupa2nye KB yang buang.. era nasihatkan sabar jelah,, di alam blogger nie, macam2 kerenah yang ada.. sabar ye dan senyum,, nanti kurang sikit perasaa 'emo' KB tue ^^

[sutera kasih] said...

urmm..salah satu sebab sy remove shoutbox sbb tkt jd mslh mcm ni..sbb sy ni kdg2 terlepas ckp huhu

sha my heart said...

kalau Sha, jrg sgt la nak follow back. Bukan apa, pengomen yang ada dan bloglist yg ada pun belum tntu nak dapat balas semua jejak, apatah lagi nak ke blog yg baru nak singgah.

lagi satu, kebanyakan blog diorang ni banyak problem lambat loading.

kalau nak sha jejak balik, kena tinggalkan komen la. kalau tak, susah sikit la nak jumpa sha lagi. haha~

Anonymous said...

When I initially commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are
added- checkbox and now each time a comment is added I recieve four emails with the exact same comment.
There has to be a way you are able to remove me from
that service? Appreciate it!
My web page - elitecigarettestore.com

Anonymous said...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get setup? I'm assuming
having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very web smart so I'm not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Cheers
My web blog ; free iphone

Anonymous said...

I constantly spent my half an hour to read this blog's articles or reviews everyday along with a mug of coffee.
Here is my homepage ; karnevalskost�een gruppen

Anonymous said...

Today is the last of the four versions of the Flip
Hole that features a selection of mens sex toyss.


Have a look at my website ... fake vagina

Anonymous said...

It was the foul stench of the UIGEA as it got queefed out of the WiFi
range, but hey what can you do with 163 unused expired prophylactics?

Whatever feels wonderful to you, but that is not difficult
and I have used 5 other Pocket Pussys and sleeves available
to accommodate the length and breadth of the shaft also give extra
anal arousal. For gamers, however, the act of fepocket pussy.

The questions went on all day.

Feel free to surf to my blog: masturbator

Anonymous said...

You can also consider negotiating the terms of mileage. A leasing company can save you a lot of money and not
just when it comes to leasing costs. You can lease the ideal van for you thanks to the diversity in the market.


Also visit my site Cheap Volkswagen deals

Anonymous said...

Do you feel that life would be a great way to deal with them during
the most favorable time of the year with your favorite pocket pussy Girl.
Thankfully, her and I would have made a career out of pocket pussy.


My web-site; male sex toys

Bobo said...

rasa mcm buang masa je layan org mcmtu.. dalah bukan kenal pun kn hehe..

Post a Comment