Update bloglist

memang menyusahkan bila bloglist hilang.. ada lebih 100 link blog dalam tu.. sebab tu mintak jasa baik yang korang yang aku letakkan dalam bloglist untuk bagitau aku, termasuk yang letak bloglist aku dalam blog korang ye..

aku update slow-slow sebab link slow ni, sambil aku ambil link, aku blogwalking sekali..pendek kata sambil menyelam minum air kan! ok, terasa haus pulak.. aku nak pergi minum kat kedai dulu, lepas balik nanti aku sambung update bloglist ye..

Eh, lupa! amacam rupa blog baru aku? tetap warna biru, bezanya cuma nampak matang sikit kot.. bagi pendapat, kritikan pun aku terima.. 

41 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Ezad Skytech said...

hee..slow2 ye update bloglist KB..:D

faridah nazurah said...

takde panda dah??? ohh ok

Ezad Skytech said...

terkejut jugak masuk blog KB tadi tiba2 da berubah wajah..hee~

rindu pulak kat header yang ada panda tu..

Myera Nyera said...

smart ^^,

Bro ahmad said...

cantik mata kb..cantik la bro..mlm ni bro pun nk renovate gak..tapi fikir dulu mcm mana? dah cantik ni

[sutera kasih] said...

wahh wajah baru ye KB..yup, nmpk lebih matured tapi nice. header pun simple tapi senang nak loading..nampak kemas sangat :)

tapi rindu pulak nk tgk panda KB huhu

My Name is Mar said...

Hah.. Caner boleh hilang??
Huhuhu..
Blog wa jangan ditinggalkan..
Hehehe..

Paris Lipton said...

suke ni lagi, simple but very nice~~

PCL said...

Salam KB...kotak memang dah nampak kotak tapi tang mana bulatnya..nway layout ni mmg sempoi la..ni nak bgtau pasal bloglist , KB memang tersenarai dlm blog PCL...so, kita tukar2 link ok !

Panggil Aku Han said...

rupa yg baru ni nmpk simple dn nice..:)

Zul Fattah said...

Nampak matang dan lebih ringan r dari sblum ni..

budakijaupendek said...

maaf,
tadi sy tak dapat view ur blog la kotak bulat.
i don't know why.
tp skg dh settle pun :)
minat biru ke apa ?

sergeant keroro said...

cool, nampak spacious. XD

maszull said...

salam KB...nice blog blue color...mama like2...:)

SoLy SoLicious said...

matured la blog ni..hee

iwan_redzuan said...

pada aku, ok jer, takde masalah. hehehe

fikri said...

cantik ..
smart :)

sha my heart said...

OK, no hal =)

~iz~ said...

simple..tapi cantik dn kemas...i like..:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

slow2 update..

sbr jela..

cntik pe..nmpk matang kan>?? ahakz.

yusuflaili said...

Salam;
kesian ngan KB..!!

Acik said...

jgn lupa link acik ye kb! :)

acik dah biasa ngan layout kb yg dulu tu, tp yg inipun hokey gak! asal kb bahagia ... :)

AIEN NOT ALIEN said...

mana panda??

cun & hensem seperti selalu walaupun berubah...

bubuh panda balik.. :)

Eza Boom Boom :) said...

eza ada letak kb kat bloglist eza :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

BiNtaNg HaTi said...

simple but nice...:)

Shaherah said...

blog KB dah nampak matang.. smart.. ^_^

anamizu said...

aahla dah xde PANDA bulat tu..
tapi smart gak yang skang :)
cik ana ade je tempek blog KB kat list cik ana..hehe




cik anamizu :)

Wanie said...

penat tu kalau bloglist hilang..banyak kali dah jadi..baik buat backup lepas ni KB :)

panda dah xde?keke..nampak la matang sikit sebab ade kelabu eh? yang penting kemas..

era97 said...

terkejut jugak masa era bukak blog kb tue, layout baru katakan.. tapi blog Kb tetap bagus, apa Kb cakap? matang? macam tulah.. simple dan matang.. he he he

Aku Si Pujangga said...

cool..

josrevalution said...

alamak! link aku belum di uptade..huhu...er..mane p panda ko KB?..blk kg ke?..haha

El-Janna said...

omaigod..:( templete cantikkk
suka suak^^

yayath said...

ehh..panda cpmel KB da x de..hehe..

okey je..smart n nice~~yup.agak matang sikit.hehe

Anyyss Shuhaimi said...

but still cantik! :)

Anif Abdullah| AA said...

lebih matang dan cool.. :)

*ada tag kb

Juliana Rashid said...

http://julianarashid.blogspot.com/


*psttt ; KB ada smething nk tnya ni ?huhu

KaK LimAh Si SupiR said...

ehehe,,nmpk lebey berkaliber :)

Khairil said...

kematangan terserlah...

manmala said...

aku nak masuk bloglist ko bro, boleh x?

Belog Sambal Belacan said...

kesian KB,lain kali buat backup KB....

Belog Sambal Belacan said...

boleh ker nak masuk dlm bloglist Kb ni..:)

Post a Comment