Bosan dengan blog

aku nak cakap yang aku bosan... bosannn... bosannn... blog! sekian..





ehem.. kalau  ni facebook, memang aku tulis pendek-pendek je macam ayat atas tu.. tapi sebab ni blog jadi aku rasa tak best pulak tulis pendek.. tapi kalau tulis panjang-panjang, takde pulak yang membacanya.. 
Err..nak tau tak? bila aku tak de idea.. aku harap dapat tulis macam ayat yang kat atas tu je lepas tu tekan publish..

30 minit lepas tu, korang semua akan bersumpah tak nak datang blog aku lagi kan.. hahaha...

Eh, cerita betul ni.. kalau kau tulis entri dalam mood membosankan, aku baca pun jadi bosan je..


p/s : ok, yang aku boldkan tu je la isi yang aku nak sampaikan... sekian...


34 KOMEN BERKOTAK BULAT:

muhamad hanif said...

Err,

bila takda idea menarik untuk dikongsi, sebab tu dtg bosan kot ?

Luqeem™ said...

nak buat entri gembira + lawak, kena la gelak atau senyum waktu nak buat wlupun nmpk sdikit gila..haha

aku said...

ko mmg memahami aku tul la..aku baru je nk tulis psl bnda ni..hehehe

p/s : kite buat nak?fb di blog?haha

sleeping_maniac90 said...

hehe..
kalo ak xd idea, ak akn jln bca2 kt blog org nk elakkan bosan haha

josrevalution said...

apo bosan2 ni!..hehe...

EYFAalias said...

hahahahaa. okay okay. dah panjang ni. ehehhee.

halidaRahman said...

ermmm

mindaKhayaLan said...

kata2 yang penuh berisi ni..tapi perut MK tak berisi lg ni..jom makan..hehehe

yayath said...

hehe:)

Allya Syahirah Riff said...

same ler. rasa macam dah bosan berblogging :P

Bro ahmad said...

pendek tapi padat dan best bila dibaca..kalau panjang sangat tapi tak best tak elok jugak..orang bosan nak baca..bab penulisan bro fail hahaa main taram je !

Wanie said...

dah seminggu wanie tak update blog, mungkin jugak dah 'bosan' sikit..skang mood dah datang baru boleh update..

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

mmg bosan!hehehe..

zieyzain said...

bosan!..bosan!ehehe..

NasZ said...

betul tu. entry bosan, kita pun bosan.

MOHD NASER.com

Nadzirah K. said...

so,jangan bosan2..hehe

Addin said...

jom la tido ! hehe :p

aRa ❤ aFiq™ said...

ala.. na BOLD an komen gak :P

cik pip said...

hehe..comel..lama xsinggh sini..windu KB:)

sha my heart said...

biasa la KB.. kdg2 ada naik turun mood blogging ni

Shaherah said...

smenjak menjak ni mmg agk membosankan..

harrazdani said...

biasa laaaa hidup ini kalau tak bosan...bukan hidup namanya...betul tak KB....huhuh

yusuflaili said...

Salam;
Nak buat mcm mana..kalau dah tu jer yang termampu,tunggu idea bagus datang langsung tak dapat2,risau pulak blog berabuk,sekurang2nya dapat update.

P/S..pada pemerhatian saya kalau blogger dah glamour apa saja entry yg dia publish tak kira 3-5 ayat..berpusu2 org baca siang ngan komen lagi...

lisa min said...

kalau tgh bosan xde idea baik xyah tulis. ahahaha.

Belog Sambal Belacan said...

bosan2 pun tapi best..

H.J said...

huh..nak sampaikan yang bold je..boleh je buat entry.haha

Pendamba Mawar said...

ringkas tapi tajam..hahaha

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

dh mula busan gop ni ...xde entri ...huh

malas melanda ...:(

aimie amalina said...

=]
heeee
baut entri hepy2 sokmo deh =]

ainaa said...

selalu sangat rase camnie. huhu. akhirnya KB yang berjaya luahkan

Ezad Skytech said...

bosan2 pon boleh buat entri ye KB..heee~

msredcheesecake said...

entry cerita pasal tak de mood nak tulis entry...tak paham kenapa dibuat, yg dibuat tu pun entry juagk...hhhee

Khairil said...

haha...ekspresikan dirimu...

Cik Baju Kurung said...

yeah , that's right . hihi :)

Post a Comment