Semalam aku bercinta..

Semalam aku bercinta,
sekarang aku single,
Bila aku kata aku single,
orang tak percaya aku dah single..
sebab?
sebab orang tak nampak aku macam orang kecewa putus cinta..

Cinta manusia ni tak penting sangat pun,
tak perlu buat macam seolah-olah hidup dah berakhir kan..
sebelum dia datang, aku boleh hidup tanpa dia,
jadi selepas dia pergi, kenapa aku tak boleh hidup tanpa dia?

Nak tau cara aku lepaskan perasaan ni?
senang je, aku pergi tengok wayang.. aku tengok cerita hantu..
dua jam aku menangis lepaskan semuanya..
Sekarang, hidup aku di teruskan macam biasa..
tak sangka cerita hantu boleh buat kita menangis...hahaha..


Aku ada kawan-kawan yang tetap sayang aku,
ada Ibubapa yang sayang aku..
dan aku ada dia.. yang pinjamkan bahunya untuk aku menangis.. kesian basah baju dia..
Ehh,
Siapa kata menangis boleh melemahkan kita?

Tak! jangan ego sampai tak nak menangis, sebab itu jugak penyembuh untuk kesakitan..

sekian,
aku single..


p/s : best pulak bila orang tanya aku ada pakwe ke? tanpa rasa bersalah, aku boleh kata.. "aku single"
p/s : kalau boleh aku nak lekat kertas kat dahi aku ni tulis yang aku ni single..

38 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Shaherah said...

cerita hantu boleh menangis? shera pulak tak.. tengok cerita hantu boleh kata hantu tu comel.. pastu ketawa kuat2.. erkk.. >.<"

Aisyah Aina said...

nak lekat 'aku single' kat dahi jugak la lepas ni :D

aku said...

kdg2 terpikir gk nak beli bju 'aku single',tp kang org duk kata desperate lak.tp..aku single,so wat kan?(emo tetibe) haha

Hikari said...

bestnyer single...
huhu..

NasZ said...

sama la kita. single. hehe. memang aman damai single ni.

MOHD NASER.com

Fathiah Hamim said...

menangis is good hehe

maszull said...

salam KB...bunga bukan sekuntum kumbang bukan seekorkan...masih ada masa lg jgn kecewa dear...:)

sj said...

i single too.. huhuhu

KaK LimAh Si SupiR said...

moh lee join club single mingle dgn kaklimah..ahahha :P

faridah nazurah said...

wewwweett KB single.. nak ngorat la kalau camtu

budakijaupendek said...

single takkan rasa dikongkong.

SoLy SoLicious said...

saya suka single..heee

3no gr33ny said...

hamba vote 4 single =)

msredcheesecake said...

kalau kapel tapi menyedihkan baik single.... tabah yea, KB belum jumpa yg terbaek yg tuhan dah set kan untuk kb...

diana said...

kumbang bukan sekoq..
kan???
ada yang lagi baik untuk kamu..:)

Shahiza Chyz :) said...

heee :) one day , awak msty jumpa awk punya couple :) dont say no no no no no :) just say yeah yeah yeah yeah yeah :) heee :)

Murnie said...

i love being single~~

cik sakdi said...

hehe patotnye gi mandi air terjun pastu nagis kat situ. :)

Khairil said...

single dah ke?..hehe ada can le.. :P

Bro ahmad said...

ye ke nie kb..boleh percaya ke ehh...:)

miratun madihah said...

saya pun single, kehkeh.

single lagi best lah

Meow Aizawa said...

terbaek..
same ar kite..
tgk wayang, gelak2..
sume akan oke lepas tu kn..
life must go on ! hihi =P

bungaitucantik said...

welcome to de club~

Ezad Skytech said...

aihh..tengok citer hantu boleh menangis...hantu tu buat lawak sampai kb tergelak2 sampai nangis ke..hee~

Pendamba Mawar said...

awak masih pendamba..:))

Fathin Fazila Razali said...

betol! zyla suka semangat ni. tapi kalau blh jgn mpn jugak. lelaki pun sm... please jangan give up dgn cinta.. relaks aa der... :")

Aku Si Pujangga said...

life must go on..

Eza Boom Boom :) said...

single is simple^^

izzie izzam said...

erk..tgk crite antu tpi mngiscte tuh ..erm cte tuh sedy kopt kb erk..hihi

era kecik said...

single, single, single,..
err,, tak tahu nak cakap apa.. ha ha ha :D

Belog Sambal Belacan said...

single d best!!!

Bui Junaidi said...

kak bui single but not available..apakah..?hahaha..

bila masa pulak KB bercinta ni..??

aimie amalina said...

weeeeeeeeee
betoiii!
x rugi ape pon kalo single nihhh

najihah sahami said...

best apa single...be happy..:)

Anif Abdullah| AA said...

single is hot :)

alia najiha said...

sy pun single .
rilex ja . buatpa na sedeh .
ada jodoh ada .:)

Afikah Aziz said...

ika pun single,suke sgt hehe :)

mindaKhayaLan said...

single tak best la..tapi lau da single pergh memg seronok..=)

Post a Comment