berhenti merancang

hajat aku mula-mula nak siapkan macam-macam kerja masa hujung minggu, nak study, nak kemas rumah.. tapi malangnya kebanyakan masa dihabiskan dengan makan dan tengok movie! apa boleh buat, hujung minggu memang masa untuk berehatkan..hehehehe..
Oleh itu, aku tak nak rancang apa-apa lagi dah masa hujung minggu sebab bila dirancang tak menjadi, aku yang jadi tension! lain yang dirancang, biasanya lain yang terjadi kan..



p/s : apa pun tak boleh la~

20 KOMEN BERKOTAK BULAT:

budakijaupendek said...

itulah, penat rancang, sekali tak jadi.
selalu terkena. hehe

Anif Abdullah| AA said...

lain di rancang,lain yang terjadi
~amat biasa bagiku... :P

faridah nazurah said...

takyah rancang2, kalau nak buat something tu terus je buat. kalau rancang hebat2 kompem takkan jadi punye. hehehe

Shaherah said...

tu lar.. bler mrancang sesuatu ari minggu.. mmg confirm tak jd.. rase mcm disaster jek bler plan dh betul2.. tapi tak jd..

Belog Sambal Belacan said...

SB dulu pun hujung tk pernh study,dok umah sewa asyik lepak jer,yela dah 5 hari perah otak,masa hujung minggu lah kita enjoy :)

diana said...

betul..
yang rancang beriya2 tu yang tak jadi nya..

[sutera kasih] said...

apa pon tak boleh hehe

kdg2 plan dh..tp tak jgk buat kalo dh hjg minggu kan hehe

Bro ahmad said...

list untuk gi shoping je kb heheee

Niena Pengembara Ilahi said...

comel panda tu :D

josrevalution said...

eh,,x boleh tu..hdup mesti berjadual.apa lagi yg msih student..hehe

Lia Lomi said...

apa yang kita rancang tak semestinya terjadi..dah lumrah alam..

Lia Lomi said...

apa yang kita rancang tak semestinya terjadi..dah lumrah alam..

Ezad Skytech said...

hee..selalunya kalau benda yang dirancang susah nak ikut kan...mesti takkan jadi seperti yg dirancang..haha~

Khairil said...

hehe...kalau plan tapi tak ikut buat apa? betul , baik toksah dok plan..yg penting happy...

Anak Wak Mail said...

betul,,kalau rancang,,pastu benda tu tak jadi..cam sedih kan.

sha my heart said...

lain kali tak payah merancang.

sha pun sama jugak ni, rancang lain, jadi lain hari ni. Haha~

aimie amalina said...

hehehe
tak pe cek KB..
merncg spy kite ase kite x buang mase
kalo x dpt buat gak
x upaya la kan?
hehee

Dewa Tempur Maharaja said...

kadang2..apa2 benda kita rancang..pasti akan timbul sesuatu yg kita x rancang...jd susah nk buat pilihan..sebab tu aku dh jarang merancang...cuma aku suruh bini aku ambil pil perancang....huhuhuhu....

Norhisham Nordin said...

kb kena dgr lagu lazy song laa...

today i feel like not doing anything... wuhuuu...

Bui Junaidi said...

betul2..bui pun kadang2 suka merancang..tapi atlast jadik lain..huhu..

Post a Comment